zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #7995 Dátum: 13 okt 28, 20:03:51 » |
|
Máris meguntad Juviát és a cicust? Amúgy nagyon jók lettek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #7996 Dátum: 13 okt 28, 20:09:54 » |
|
Kösz. A cicámat nem lehet megunni, de nekem itt van élőben 3d-ben. Juvia is ideiglenes volt. Hangulat kérdése az egész. Most Yuno van a Mirai Nikkiből csak kék hajjal, nem volt kedvem átfesteni meg időm se mert megyek melózni, az eredeti meg rózsaszín az nem az én színem. Mint mondtam hangulat kérdése és kezdem érezni Yuno őrületét. És még egy "hangulatomat idéző" számot is belinkeltem a lila szöveg "alá".
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 28, 20:15:24 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #7997 Dátum: 13 okt 28, 20:13:00 » |
|
Na akkor várhatunk őrült Ayumira. Azért próbálj pozitív energiákat is gyűjteni. Most így belegondolva már nem is tudom, hogy mikor cseréltem utoljára profilképet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #7998 Dátum: 13 okt 28, 20:18:05 » |
|
Syzygy, tudtad, hogy akár tudnánk úgy latinul beszélgetni, hogy senki se értsen minket et mi se értsük egymást? Ezt egyszer be kell játszani, egy római jog vs orvosi latin. bár neked könnyebb elmutogatni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #7999 Dátum: 13 okt 28, 20:21:48 » |
|
A tiéd illik hozzád olyan Zitás. Úgy látom az alán is ugyanaz a személy van mint az aván. A pozitív energia az nem rossz ötlet, csak az a baj hogy nagyon depresszívek a hétköznapjaim. Sötétbe (ruha) járok, "emos" (gothic/simphonic metál) zenékt hallgatok, Discovery ID csatornát nézek amiben több ember hal meg mint bármelyik horrorban. És most megyek dolgozni pá.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #8000 Dátum: 13 okt 28, 20:23:29 » |
|
Lol mit fedeztem fel: facebookon állatvédő oldalon egy csaj, akinek az a vezetékneve, hogy Frey. Szegény. GoT rajongó haverjai hogy szivathatják. Mondjuk esküvőt nem vállalnék be vele, még ha ő a legszebb és legokosabb csaj a világon akkor se. Nem kockáztatnék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #8001 Dátum: 13 okt 28, 20:25:26 » |
|
Ezt egyszer be kell játszani, egy római jog vs orvosi latin. bár neked könnyebb elmutogatni. Egyszer linkeltem azt az aranyos mesét, hogy a középkorban a medikusok és a jurátusok összeverekedtek, hogy ki a jobb. Nehogy ebből is ez legyen. Nem akarlak nagyon megverni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #8002 Dátum: 13 okt 28, 20:27:24 » |
|
Bizony ugyanaz az a személy. Imádom Morgianát és hasonlítunk is valamennyire egymásra (bár magam sem tudom pontosan, hogy milyen a személyiségem ). Már több helyen is ő a profilképem (nem ugyanez a kép, de ő szerepel rajtuk). Már többször is gondolkoztam cserélésben, de egyik sem tetszett vagy meggondoltam magam. Nem szeretek túl sokat változni sűrűn.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #8003 Dátum: 13 okt 28, 21:02:20 » |
|
Nekem nagyon megtetszett és megszoktam Rukiának ezt a képét. Általában ünnepekkor cserélni szoktam(legalább),de most csak az aláírásom fog változni azokra az időkre Ayumi inkább nézd azokat a műsorokat visszafelé,akkor meg is van a happy end.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8004 Dátum: 13 okt 28, 21:10:48 » |
|
Egyszer linkeltem azt az aranyos mesét, hogy a középkorban a medikusok és a jurátusok összeverekedtek, hogy ki a jobb. Nehogy ebből is ez legyen. Nem akarlak nagyon megverni. Ne is mert akkor aztán fizetheted nekem a damnum emergenst és a lucrum cessanst.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #8005 Dátum: 13 okt 28, 21:13:37 » |
|
Akkor várom a halloween-es aláírást, K ichigo. Rukia meg nyugodtan maradjon. Nagyon jó kép az róla. Kár hogy nem a mangából van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #8006 Dátum: 13 okt 28, 21:24:25 » |
|
Még lehet benne hasonló,bár Animebe esélyesebb. Halloweeniből már van 1-2talon de még nem biztos melyik lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #8007 Dátum: 13 okt 28, 21:27:38 » |
|
Ha lesz anime még, de szerintem ott már nem lesz nagyon filler. Még van időd gondolkodni. Tán találsz jobbat is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #8008 Dátum: 13 okt 28, 21:30:30 » |
|
zitagirl, mivel akarod csiszolni azokat az opálokat?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu