K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #4890 Dátum: 13 aug 11, 03:37:45 » |
|
Én se vagyok Álmos de szerintem lefekszem,hogy Gyomrom ne panaszkodjon. AMi még nagyon város az a felújított specialok. 1. Doktoros hamarosan jönni fog,már forgatták. Vicc topikba is tettem Dw-t. Na Jó éjt,álmodjatok pörkölttel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #4891 Dátum: 13 aug 11, 03:41:33 » |
|
Nem szeretem a pörköltet, töltött csirkecombbal akarok álmodni. A napfelkeltét nem sokat látom, amikor dolgozni is jártam nyáron később keltem mint a nap télen meg mindig be van borulva. Tulajdonképpen vagy 5x láttam amiből 3 (vagy 4?) amit lefekvés előtt és nem amikor már felkeltem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 11, 03:42:42 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #4892 Dátum: 13 aug 11, 03:44:01 » |
|
Rendben úgyis az lesz ma(remélem).DE csak ha jó sok töltelékkel,ropogós bürkével akkor benne vagyok. Csak le ne nyúljuk egymás álmát.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 11, 03:44:43 írta K ichigo »
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #4893 Dátum: 13 aug 11, 03:45:50 » |
|
Én sem szeretem a pörköltet, csirkecombot meg ebédre ettem. Nem kajával szeretek álmodni. Jó álomevést kívánok nektek. Legalább láttad. Én most fogom először, hála a szomszédnak.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 11, 03:47:47 írta zitagirl »
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #4894 Dátum: 13 aug 11, 07:56:42 » |
|
nem tudtok aludni? az éjszaka alatt teleírtatok 4 oldalt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #4895 Dátum: 13 aug 11, 08:09:50 » |
|
Hogy lehet ennyit írni a Mézga családról? A got-ot sem tudnám már ennyi oldalban kibeszélni, persze 1-2 filler komment becsúszott, de WTF.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #4896 Dátum: 13 aug 11, 09:19:11 » |
|
Megkésve pár napot jóval, de nem voltam itthon. Szia, még itt vagy egy köpésre tőlem? Integessünk már egymásnak, egymással szemben. Ehe! Szóval nem költözködtél ki, csak kirándultál! xD Szia~ :3 *integet* Még néhány órát vagyok, egykor indul vissza a vonatom. Kár, hogy nem volt idõm felnézni gyakrabban ide, mindegy, késõ bánat. Azért, ha közelebbrõl nem is, a visegrádi várat láttam a szigetcsúcsról.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #4897 Dátum: 13 aug 11, 11:01:03 » |
|
Hogy lehet ennyit írni a Mézga családról? A got-ot sem tudnám már ennyi oldalban kibeszélni, persze 1-2 filler komment becsúszott, de WTF.
És még mindig megvan az egész. Bezzeg mikor mi írtunk feleennyit a Sámán királyról, pár óra sem kellett, hogy eltűnjön mind. Azért a got-ot 10-szer hosszabban is tárgyalhatnánk, sőt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #4898 Dátum: 13 aug 11, 15:01:53 » |
|
Pedig a got-ra van is külön topic, csak tele offolják DW-val. Youtube újabb gyöngyszeme következik:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #4899 Dátum: 13 aug 11, 15:43:34 » |
|
Csak újrakezdi a videót? A kígyó sokkal menőbb.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #4900 Dátum: 13 aug 11, 15:50:26 » |
|
Dehogy, szabaku rosszul csinálod. Defenzív game izé jön be:
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 11, 15:52:43 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #4901 Dátum: 13 aug 11, 17:16:19 » |
|
Ehe! Szóval nem költözködtél ki, csak kirándultál! xD Szia~ :3 *integet* Még néhány órát vagyok, egykor indul vissza a vonatom. Kár, hogy nem volt idõm felnézni gyakrabban ide, mindegy, késõ bánat. Azért, ha közelebbrõl nem is, a visegrádi várat láttam a szigetcsúcsról. Akkor igen, pont mikor itt voltál. Körbe néztünk Bécsbe, meg itt-ott voltam. Láttam havat is, úgy hogy, fantasztikus volt. Szia! *Mint egy hülye integet a vonat után.* Majd máskor, mondtam, hogy egyszer áthozlak kocsiban, legyen az csomagtartó, vagy anyósülés. Na igen, az a legfontosabb, a csodás vár.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #4902 Dátum: 13 aug 12, 10:53:37 » |
|
Aki ma vagy holnap akart volna látogatóba jönni hozzánk, az ne tegye, mert babfőzelék volt az ebéd.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4903 Dátum: 13 aug 12, 10:55:48 » |
|
Damn! Pedig most akart téged mindenki meglátogatni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #4904 Dátum: 13 aug 12, 10:57:47 » |
|
Tisztában vagyok vele, nem véletlenül szóltam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|