Ayumichan
|
|
« Válasz #3090 Dátum: 13 jún 20, 22:20:25 » |
|
Terasz= szabadtéri fürdés este, vizes test + lámpafény. Nem "félsz" a szúnyogoktól?
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3091 Dátum: 13 jún 20, 22:37:11 » |
|
Egy szúnyog se volt ,itt nincsenek olyanok.Nem ismerem őket.Csak denevérek :DD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #3092 Dátum: 13 jún 20, 22:48:37 » |
|
Akkor az jó, hogy nincsenek. Tudják szívni a véredet rendesen.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3093 Dátum: 13 jún 20, 23:16:19 » |
|
Merre laksz hogy nincsenek szúnyogok? Azok a kis bogarak engem annyira megzavartak. Folyamatosan azt hittem hogy én magam laggolok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3094 Dátum: 13 jún 20, 23:39:00 » |
|
Szúnyoggal még én se találkoztam, pedig a testvéreimet már összecsípték.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #3095 Dátum: 13 jún 21, 07:57:26 » |
|
Engem még csak hangya csípett meg a nyáron... kellett nekem hippiskedni
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #3096 Dátum: 13 jún 21, 08:44:07 » |
|
Idén hangya meg pók csípett csak meg eddig De azért a biztonság kedvéért felszerelek egy szúnyoghálót a hétvégén
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3097 Dátum: 13 jún 21, 09:29:20 » |
|
Én még Görögországból hoztam haza egy állatot. Hazajövetel napján este gépeztem nagyba, majd érzem, hogy valami megcsiklandozza a könyökömet. Gondoltam csak egy légy. Fél perccel később odanézek, és nem egy kb 8x8 centis bogár mászik a szék kéztámláján.. Hasonlított a szkarabeusz bogárra, valami görög csótányféle lehetett, ami a táskámba rejtőzött el. Kajak megijedtem tőle.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3098 Dátum: 13 jún 21, 09:37:14 » |
|
Jezus,akkor állattól elhiszem...xD Osztrák határ, vas megye északi részén . (de itt irtják rendesen,mivel sok a turista...)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 21, 09:38:54 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #3099 Dátum: 13 jún 21, 10:16:09 » |
|
kedden irány Zánka arra fel vagyok készülve, hogy bárhogy is próbálok majd védekezni, nem fog sikerülni megmenekülni a szúnyogok elől
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 21, 10:16:47 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3100 Dátum: 13 jún 21, 10:21:38 » |
|
Vannak ezek a füstölős szúnyogriasztók, részemről pozitív tapasztalatom van vele.. szóval tudom azoknak javasolni akik előszeretettel ülnek ki a teraszra, vagy hasonló egy helyben levő megmozdulásokban vannak benne. Aki pedig császkál, fújja magát szúnyogriasztós sprayvel. Megéri. dreamfollow, megyek hozzád...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Borbalka
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #3101 Dátum: 13 jún 21, 10:23:55 » |
|
Hajrá Noé! Én 4 napig voltam Horányban és annyi szúnyog megcsípett, hogy barátnőm bejelentette, hogy úgy nézek ki mintha bárányhimlős lennék...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3102 Dátum: 13 jún 21, 10:33:52 » |
|
Az nagyon rossz lehet.. én belezakkannék. Szerencsére én egész jól megúszom, olyan emberek vannak körülöttem akiket jobban csípnek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #3103 Dátum: 13 jún 21, 12:21:50 » |
|
Anyum egyszer beteg is volt a szúnyogoktól... 800! csípést számoltak a jobb lábánXD tovább nem számolták... Valami dunai szigeten voltak egy nyaralóban és valami bokros részes este szétszedték... Belázasodott és orvost kellett hívni... asszem 18 volt akkor csak...
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #3104 Dátum: 13 jún 21, 18:34:39 » |
|
Kövér, s kövérségében boldog ember lévén ezt kikérem magamnak!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|