24 nov 22, 21:39:47 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 981 982 [983] 984 985 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1239566 alkalommal)
0 Felhasználó és 182 vendég van a témában
zitagirl
Legendás Sannin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #14730 Dátum: 14 feb 07, 21:44:13 »

Miért nem lepődök meg ezen. Katasztrófa az osztály viselkedése. Semmennyire sem tisztelnek egy tanárt se és direkt idegesítik őket. Elég erős csordaszellem uralkodik most az osztályban. Mikor fognak kicsit megkomolyodni?
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 07, 21:44:49 írta zitagirl » Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #14731 Dátum: 14 feb 07, 21:47:55 »

Ez most túlságosan a semmiből jött számomra Zita, mintha órákon át erről beszéltél volna, csak mi kitértünk kicsit. Nevet (Amúgy lehet, nem olvastam vissza. Pirul)
Nos, annyira nem katasztrófa, az osztályod, hisz a csordaszellem együtt tartja őket. >_<
Naplózva

zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #14732 Dátum: 14 feb 07, 21:58:17 »

Hát magamban egy ideje van (tegnap óta) és kijött most rajtam. smirksweat
Az nem baj, hogy összetartanak, csak ne így eszetlenül. Most is leszóltak meg minden, hogy miért nem gondolom ugyanúgy, mint ők. Végre felszólaltam, erre én lettem a rosszfiú.
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 07, 21:59:13 írta zitagirl » Naplózva
CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #14733 Dátum: 14 feb 07, 21:59:50 »

Az osztályokban néha vicces tud lenni az összhang Nevet Néha órákat papolnak arról, hogy összetartás így meg közösség úgy, máskor pedig ódákat zengenek bizonyos személyek vagy klikkek utálatáról.
Úgyse az a lényeg, milyen osztályba jársz. Nevet

Jaj, nekem nem múlik el egy hideg borogatástól a szúnyogcsípésem, akkor már nevezhető mellnek.  Pirul ikszdé
Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #14734 Dátum: 14 feb 07, 22:05:19 »

Ha nőnek vallja magát szíve joga hogy így igazoltassa magát.Meglátszik hogy nem volt kellő sütnivalója hogy kihúzza magát.

Másik:Tsunade már közel egy másik szint/kategória.Azért már az a méret se jó ha belebotlik,vagy "beletörik" a háta. smirksweat
Ha többi főemlőshöz néznénk akkor alapból Dús az emberi régió mérete(átlag).Na mind1.

De rég is ettem aranygaluskát,lehet készíteni kéne mostanában. Mosolyog

UI:Nincs nagyon kedvem csak random visszaolvasni,de megkérdezem az elmúlt talán 1hétben volt valami érdekesebb téma?
Amiről lemaradtam.
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 07, 22:17:01 írta K ichigo » Naplózva

MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #14735 Dátum: 14 feb 07, 22:06:38 »

CrazyCat, ezt kép nélkül senki sem fogja elhinni.  Nyelvesít

"Ha lenne egy tumorom, gmannek nevezném. Gman. A seb a szájpadlásodon rég begyógyult volna, ha nem piszkálnád a nyelveddel. De nem bírod megállni."
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #14736 Dátum: 14 feb 07, 22:07:29 »

Na, levittem a szemetet. Néhány felesleges hozzászólás, szabálytalanság törölve. Nyugi emberek, ha idevetődik egy n00b, nem kell  feltétlen legyilkolni. Persze azért tudom, nem hippikommuna vagyunk, és sokunkat ugyanilyenekért oltottak amikor mi voltunk kezdők, és ez is hozzájárult ahhoz, hogy be tudtunk illeszkedni. De azért csak érzéssel.

Kisama, te meg kapd össze magad, mert ha egyáltalán nem írsz szabályos vagy értelemmel rendelkező hszeket, akkor nem sokra viszed itt.

Első lépésként TOMLAF ---> IDE!

Legalább az alapokat próbáld elsajátítani!

Moderátor

(Ui.: Mielőtt billentyűzetet ragadnál: az alapok alapja az, hogy az ilyen kékkel írt hozzászólásokra nem reagálunk, csak végiggondoljuk az életünket az elolvasása után.)
Naplózva
zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #14737 Dátum: 14 feb 07, 22:08:29 »

Hát azért én egy rendes osztályban szeretnék lenni, de látom ez túl nagy kérés. Túl sok jót gondoltam a gimnáziumi osztályokról. Most időnként óvodában érzem magam jó sok órán.

Nagyon én sem voltam fent a fórumon, csak időnként benéztem. smirksweat
Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #14738 Dátum: 14 feb 07, 22:11:20 »

Gman, hogyha azt mondom, hogy az enyém elmúlik egy borogatástól, elhiszed? Nevet

Nálunk nagyon jónak néz ki az osztályközösség, de igazából ez csak egy látszat. Az öltözőben tesi előtt kb. mindenki kibeszéli a másikat. Szóval nem tudom eldönteni, hogy mit gondoljak. Az általános iskolás osztálytársaim legalább nem csináltak úgy, mintha szeretnék a másikat. Itt meg mindenki egy szent lélek, közben meg megy a duma a másik háta mögött..

Zita, nálunk pár tanár is óvodásként viselkedik, pedig azért nem egy sz*r hírű gimibe járok.. Nevet Szerintem vicces tud lenni, és néha kicsit "óvodás" módszerekkel többre lehet menni, mint szigorúsággal és komolysággal.
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #14739 Dátum: 14 feb 07, 22:15:44 »

Párszor még vicces, de mikor már rendszeres, akkor már nem és engem nagyon zavar a a tanulásban. Nem kell komolyság, de azért kicsi tiszteletet mutassanak már. Nagyon elszállt velük a ló most.

Nálam az énektanár ilyen. Nem való pedagógusnak.
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 07, 22:16:49 írta zitagirl » Naplózva
kisama
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Made in China :P ("Basszus")

« Válasz #14740 Dátum: 14 feb 07, 22:17:18 »

Ez még a jobbik eset...
Nálunk bizonyos emberek csak kedvtelésből feltörlik a másik ruhájával a padlót, holott, ha tudná az illető, a többi biztosan sírva távozna az öltözőből...
És szintén egy "jó suli"
Naplózva

hanii
Uchiha Madara
*

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #14741 Dátum: 14 feb 07, 22:20:08 »

Oh kicsit erőszakosabbnak kell lenni. Én már pofánvágtam volna az illetőt. Szerencsére nálunk nem törlik fel más cuccával a padlót, ez tényleg csak általánosban volt jellemző.
Zita, beszélj feltétlen akkor az osztályfőnökkel, meg a többiekkel is. Amúgy a tanároknak nem kéne ennyit engedniük. Nálunk is néha elfajulnak a dolgok, de azért van bennünk annyi, hogyha már látjuk a tanáron, hogy lassan kiborul, akkor általában abbahagyjuk a rosszalkodást.
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #14742 Dátum: 14 feb 07, 22:22:41 »

Még a legjobb suli is tele van tahókkal, sőt, lehet, hogy oda még többen járnak. Én általában nem hagyom, hogy hosszútávon cseszegessenek, vagy teszek ellene vagy egyszerűen csak nem érdekel. Tavaly év végén egy lányt én szoktattam le arról a rossz szokásáról, hogy emberek fülébe visít a hátuk mögül. Mindenkit idegesített, senki nem tett ellene csak panaszkodott, én pedig egy ilyen alkalommal megpördültem és úgy lendületből arcon csaptam. Ő persze még kikérte magának, hogy hogy képzelem, szól a tanárnak...
...hát a tanárt nem igazán érdekelte, hogy kapott egy nevelőcélzatú pofont. Nevet

CrazyCat, ezt kép nélkül senki sem fogja elhinni.  Nyelvesít

Pedig sajnos csak ez van nektek, a szavam. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 07, 22:25:44 írta CrazyCat » Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #14743 Dátum: 14 feb 07, 22:24:25 »

Bocsi Aes, de annyira hívogat ez " hippikommuna vagyunk". S tudom, ott volt egy "nem", de nem értek egyet a nemmel. Nevet Olyan össze szokott kis aranyos közösség vagyunk, akik a fűben mezítláb beszélgetnek éppen a mell méretekről, hogy ez pont ránk illik! Pirul Nevet

És igen, büntess meg ( Hümm-hümm) ha akarsz, hogy reagáltam erre. >_<

(Amúgy az egyik Poirot részben, képzeld szerepel Lee Adama, utána néztünk és csak 2éve kezdett el akkor színészkedni mikor abban a filmben szerepelt. Ott van még a tojáshéja a fenekén, olyan kis fiatal, kb a 20as évei elején.)
Naplózva

zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #14744 Dátum: 14 feb 07, 22:25:44 »

Osztályfőnök sem tud már semmit tenni. Senkit sem tisztelnek és direkt idegesítik őket. Pár tanár képes csendet tartani, mert tőlük félnek,hogy egyest kapnak (kémia, földrajz), de már lassan náluk is kezd megszűnni a csend. A matektanárnak simán visszabeszélt az egyik osztálytársam.

Ja, és szerintük a tanárnak kell először bizonyítani, hogy tiszteljék.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 981 982 [983] 984 985 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins