MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #11895 Dátum: 14 jan 05, 16:19:53 » |
|
Inkább oltsunk téged, mert az mindig vicces.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kurohi-kun
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #11896 Dátum: 14 jan 05, 16:21:16 » |
|
Sorry, ez kiment a fejemből. Hogyhogy mit várok ettől a fórumtól? Semmi, éhes vagyok. >< Veled? A csoportos újoncoltás nem ér.
|
|
|
Naplózva
|
Dare datte shippai wa suru nda Hazukashii koto janai Kono kizu o muda ni shinai de Waratte arukereba ii
~~~~~~~~~~~~~~~
Raiko: Alive (Naruto Ending 4)
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #11897 Dátum: 14 jan 05, 16:28:46 » |
|
Sziasztok van itt valaki?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #11898 Dátum: 14 jan 05, 16:30:39 » |
|
Hogy én ? Hát én éppen cigarettát töltök és bosszankodok, mert száraz a dohány. A tököm ki van már vele, hogy mindig elfelejtem visszazárni légmentesen a csomagolást. Hát hogy mit vársz én 15 évesen azt vártam hogy igaz barátokra és emberi kapcsolatokra tegyek szert. Aztán lesérültem és már nem megy úgy a reménykedés. ( és jött Gman ) itt kemények kell lenni és állni kell az oltást !!! Sziasztok van itt valaki?
Hát én komolyan mondom beszarok rajtad =D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 05, 16:31:26 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #11899 Dátum: 14 jan 05, 16:33:16 » |
|
Ne rémitsen el ez mos téged. Igazából egy igen jó társaság ez, csak bírni kell az oltásokat is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #11900 Dátum: 14 jan 05, 16:34:45 » |
|
Oltás? Nem tudom miről beszéltek.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Kurohi-kun
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #11901 Dátum: 14 jan 05, 16:35:07 » |
|
Hát te. Azt várom, hogy jót dumáljak, mert tisztára kivagyok és... igen, kivagyok. Hogy sérültél le? :o Igenis! Persze, értem én.
|
|
|
Naplózva
|
Dare datte shippai wa suru nda Hazukashii koto janai Kono kizu o muda ni shinai de Waratte arukereba ii
~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #11902 Dátum: 14 jan 05, 16:37:22 » |
|
Hát az úgy volt hogy 15 évesen elég keményen gyúrtam, aztán volt egy sérülésem és már nem megy úgy az edzés :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #11903 Dátum: 14 jan 05, 16:38:39 » |
|
Amúgy visszatérve ehhez a perverz dologhoz, nálunk a tanárok szinte durvábbak, mint a gyerekek. Meghát történtek érdekes események 1-1 osztálykiránduláson egy pár tanárnál... Meg sok tanár-diák együtt jár bulizni péntekenként. Izgi lehet. De ez az e-mail-es dolog nagyon komoly, hát lehetett volna több esze a csajnak. xD Szia Kurohi-kun, nembaj, ha lehagyom a kunt a végéről legközelebb?
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Papirtigriske
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Milyen Ottó? O.o
|
|
« Válasz #11904 Dátum: 14 jan 05, 16:41:32 » |
|
Tanárral bulizni? Az kéne csak, bár vannak jó fejek, aki nincs besavanyodva és miegyéb.
|
|
|
Naplózva
|
A stressz akkor jön létre, amikor az agy megtiltja a testnek, hogy seggbe rúgjon valakit, aki amúgy megérdemelné.
|
|
|
Kurohi-kun
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #11905 Dátum: 14 jan 05, 16:42:14 » |
|
Juj, sajnálom. :C És mi van gmannel? x3 hanii: Nem, dehogy. ^^ Na, erről eszembe jutott a mi magyartanárunk, aki bemutat a saját osztályának. Meg múltkor éppen a hátrébb ülőknek magyarázott valamit, miközben osztálytársaim elöl baromkodtak, meghallotta és visszafordult. Azt mondta: "Csend legyen már! Vagy elküldelek titeket a büdös francba; akkorát odasózok, hogy belefejeltek a tankönyvetekbe!"
|
|
|
Naplózva
|
~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #11906 Dátum: 14 jan 05, 16:42:24 » |
|
Szerintem a kun a lényeg.
Olyan finom gombócokat csináltam sültkolbászból spabettihez, hogy... nem tudjátok meg soha.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #11907 Dátum: 14 jan 05, 16:44:21 » |
|
Tanárral bulizni? Az kéne csak, bár vannak jó fejek, aki nincs besavanyodva és miegyéb. Viccelsz? Középsuliban a töri tanárom házában vedeltük a whiskeyt és buliztunk szalagavatón =) Jó fej volt a pali nagyon =D Juj, sajnálom. :C És mi van gmannel? x3
papucs :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #11908 Dátum: 14 jan 05, 16:45:26 » |
|
Az a helyzet hogy ezek a gimis élmények 15 évesen még nagyot szóltak meg érdekesek voltak, de mióta egyetemre járunk, már nem megy úgy a befogadásuk, mint régen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kurohi-kun
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #11909 Dátum: 14 jan 05, 16:46:28 » |
|
Hogy jön ide a papucs? ._.
|
|
|
Naplózva
|
~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|