Aes Sedai
|
|
« Válasz #10485 Dátum: 13 dec 14, 22:27:50 » |
|
Hát ez bortól függ, van ami simán eláll. De nekem pl volt egy üveg borom a hűtőben, pár hónapra elfelejtve, aztán amikor egyszer kedvem lett hozzá, felbontottam, és hát megette a rosseb addigra. Nem volt egy minőségi anyag, az tény. Pedig az íze eredetileg nem volt rossz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #10486 Dátum: 13 dec 15, 10:25:09 » |
|
Háhá mindjárt kész az ebéd. *-*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #10487 Dátum: 13 dec 15, 10:44:06 » |
|
Én meg most keltem ébresztőre. Ez meg jobb. *.*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #10488 Dátum: 13 dec 15, 11:14:08 » |
|
Élő közvetítés a teszkóból ezüst vasárnap, vagy mi van ma: úgy bírom ahogy ilyenkor átjárja a Szeretet Ünnepe az embereket. Veszekedés, káromkodás, lökdösődés, meg minden ami belefér, háttérben meg karácsonyi nyálzene. Ilyenkor szerintem még a szokásosnál is bunkóbb és türelmetlenebb mindenki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #10489 Dátum: 13 dec 15, 14:32:46 » |
|
Naná, és tudod miért? Mert bevezették ezt a hülye ajándékozást. Az emberek valamiért nem képesek CSAK ÚGY ajándékozni, így a "kötelező" ünnepeken kötelező ajándékozás megy, ami szerintem faszság. -.- Szerintem sokkal egészségesebb és személyesebb, ha akkor adunk ajándékot, mint mikor pl észre veszünk valamit és meg vesszük. Spontán készítünk bármit és egy noname napon oda adjuk stb... Nem tudják mit adjanak, jönnek a család tagok, többet kell főzni (egyáltalán főzni kell...)stb. Vezetni is nagyon veszélyes ilyenkor. Apukám is tegnap elment a Tescoba vásárolni és mondta, hogy a parkoló fullig volt. Egy helyen sem tudott megállni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #10490 Dátum: 13 dec 15, 15:03:35 » |
|
Szeretni bármikor tud az ember, költekezni és zabálni viszont nem biztos. Jó ez így, ahogy van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #10491 Dátum: 13 dec 15, 15:47:29 » |
|
Dani élőben is szeret trollkodni Én: "Tényleg mi lenne, hogy ha ugy néznék mint egy polip?" Dani: "Akkor megölnélek." Karacsonyi vasarlasnal en figyelmen kivul hagyom a tobbi embert meg a hulyeseguket es kielvezem a koltekezest.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #10492 Dátum: 13 dec 15, 15:57:24 » |
|
Csakhogy én nem karácsonyivásárolni mentem oda, hanem, hogy vegyek egy WC-kefét. Ettől nem lett olyan emelkedett a hangulatom, hogy figyelmen kívül hagyjam az olyan mondatokat mint pl: Feleség: Ne ezt vedd neki ezt nem szereti! Férj: Felejcsed már azt a geciséget, ezt vegyük meg, bazmeg!Nem pontosan így zajlott, de a lényege (beleértve az ajándék "geciségként" való definícióját, az így hangzott el.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #10493 Dátum: 13 dec 15, 16:00:52 » |
|
Kérdezték az unokatestvéremet a szülei. Megvegyük ezt? (Vmi játék vagy mittudommi, amit akart.) -Nem kell. Majd megírom a Jézuskának és az úgyis ingyen van. Szegény Jézuskának milyen szar már, hogy évente a világ összes gyerekének ingyen kell ajándékot vinni. Elég veszteséges.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10494 Dátum: 13 dec 15, 16:11:46 » |
|
Veszteséges? Többszörösét begyűjti az évben az Istentiszteletek alkalmával.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #10495 Dátum: 13 dec 15, 16:12:16 » |
|
Hát főleg mostanában. Ha már kriszmösztájm, odanéztem a játéksorra is, mert eszembe jutottak a régi gyerekidők.. Hát azt hittem menten besza/behu. Olyan árak vannak, hogy ihaj.. nem lennék ma szülő szívesen azt hiszem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #10496 Dátum: 13 dec 15, 16:28:45 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #10497 Dátum: 13 dec 15, 16:34:29 » |
|
Nem tudom, hogy ez valódi reklám-e, vagy trollkodás, de nekem tetszett nagyon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #10498 Dátum: 13 dec 15, 16:40:34 » |
|
Van belőle még egy csomó és mind nagyon igaz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #10499 Dátum: 13 dec 15, 16:45:16 » |
|
Én is melózgatok most Tescóban, vannak érdekes elkapott beszélgetések. Pl. "mi a faszomat vegyünk a mamának?"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|