25 márc 02, 21:42:48 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 539 540 [541] 542 543 ... 815
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Shippuuden - Anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 1877922 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
EaRl91
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Fű Falu Rejtett Fű Falu

« Válasz #8100 Dátum: 12 feb 09, 14:42:07 »

én meg itt kattogok multhét péntek óta a dupla részre, Ti meg rátesztek még egy lapáttal.... Technikai KO 
Naplózva
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #8101 Dátum: 12 feb 09, 15:22:11 »

Hát...nekem iszonyatosan tetszett ez a 2 rész...férfi legyen a talpán,aki érzelmek nélkűl végig tudja nézni...mostmár megtöltötték a tározót szeretettel Naruto szülei!!!Jah és Minato jól odacsapta Tobit...de amúgy most Minato állitotta le a Rasengant?Mert,ha nem állitja meg,akkor szerintem megölhette volna...
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 09, 15:26:10 írta naruto96ricsmond » Naplózva

Binda
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #8102 Dátum: 12 feb 09, 16:48:41 »

Nem állította meg. Kikente Tobit mint bogarat a szélvédő. Lenyűgöző volt Minato: kegyetlenül gyors, okos, azonnal átlátta a helyzetet. Hozzá képest Sarutobi elbújhat..

Isteni részek voltak.. még párszor meg fogom nézni őket.
Naplózva
ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #8103 Dátum: 12 feb 09, 17:15:32 »

Más meghalt volna már , de hát láttuk hogy tobi nem nagyon husvér:D
Naplózva
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #8104 Dátum: 12 feb 09, 17:22:50 »

Hát ahogy látom nem csak én voltam vele úgy ahogy... Életemben nem síratott meg semmi, nemhogy ennyire... Hát én egy hatalmas PLUSZt adok a készítőknek ezt nagyon eltalálták és amilyen megható volt hát én még mindig padlón vok.... bow Sír
Naplózva

mateee-kun
ANBU újonc
*

« Válasz #8105 Dátum: 12 feb 09, 19:16:05 »

Huh, nem is tudom mióta vártam erre a 2 részre... Mit is mondhatnék, mind a kettő iszonyat jóra sikerült  Nevet.

A grafika talán az első résznél egy picivel jobb volt, de ettől függetlenül mind a 2 epizód remekül nézett ki.
Meg sem tudom számolni az epikus pillanatokat, annyi van belőlük, rengetegszer kirázott a hideg xD. Nem is írom le őket, túl hosszú lenne a kommentem : D.
A 249-ik rész végéhez hasonló kaliberű érzelembombát legutóbb talán Jiraya halálánál éreztem, eszméletlenül tetszett, így animében zenével együdt eléggé dobott a jeleneten, pedig a mangában is nagyon átjött Nevet.

Negatívum:
Hát persze, hogy ilyen zseniális epizódok után, pont azt a részt készítette az a rohadt kancsal csapat, amire hosszú, hosszú ideje várok.-.-"
Rendkívül örülök.

Ne is mond, valahogy előre sejtettem hogy ez lesz a vége, gyanús volt hogy az utóbbi 6-7 epizód ilyen jó minőségű lett....
Esküszöm, pikkelnek ezekre a részekre, hogy mindig a bénább csapatok kapják meg -_-" .
Remélem nem lesz olyan silány mint a legutóbbi...
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 09, 21:27:23 írta mateee-kun » Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #8106 Dátum: 12 feb 09, 20:32:49 »

Áhh most nem merem megnézni miattatok a részeket, félek, hogy nagyon bömbölni fogok. ikszdé
Mondjuk majdhogynem a mangán is bömböltem, amikor ezt a részt olvasgattam, akkor most mi lesz.. smirksweat

Na, majd talán holnap megtartom azt a háromnegyed órás sírásom. Hümm-hümm
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

King of Heroes

« Válasz #8107 Dátum: 12 feb 09, 21:00:49 »

Ez a rész...Leírhatatlan:( Leírhatatlanul megható és szomorú:( Hiába olvastam a mangát, hiába tudtam mi fog történni, mégis az egészet végigizgultam és minden másodpercben reménykedtem benne, hogy jó vége lesz  Neeem
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #8108 Dátum: 12 feb 09, 21:02:30 »

Ha ennyire bejön mindenkinek, asszam akkor ez is meglesz nézve. Kezd feltámadni az anime, nem?
Naplózva
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
*

« Válasz #8109 Dátum: 12 feb 09, 21:08:07 »

Tökéletes volt így dupla epizódban az egész! Anatómiai rajzolást viszont szívesen tanítanák 1-2 rajzolónak, rájuk fér még. Ha tördelve lett volna, azt hiszem ablakon ugrottam volna ki. (kolesz adja magát persze helyben) Férfiúi önelégültségemet sutba dobva bevallom, megkönnyeztem Minato monológját a család fontosságáról a második részben smirksweat
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #8110 Dátum: 12 feb 09, 21:44:07 »

Sabaku. Azért igazán beszélhetnél szolidabban. Az előzetes nem mutatta azt, amit elkotyogtál. Animéseknek azért ez enyhén erős spoiler.^^"

Amúgy még jóó, hogy duplarész közben animátor csapat csere volt. 2 epizódon keresztül egyhuzamban dolgozzanak szerencsétlenek? Te felkapálnál egy kertet kétszer egymás után? Sly

STM.
A feltámadás erős kifejezés. A jövő heti epizód bizonyítja, hogy ismét csak egy kiemelkedő hullámvölgynek lehettünk részese..
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #8111 Dátum: 12 feb 09, 21:47:49 »

IGaz-igaz, de mostanában azért sok jó rész van.. talán még egy pár hónap, és rendbe szedik magukat. Talán Nevet
Naplózva
naru-kun
ANBU újonc
*

« Válasz #8112 Dátum: 12 feb 09, 21:56:56 »

Lesz jövő héten új rész?...Én azt hitem mivel két rész van ezért jövő héten nem lesz.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #8113 Dátum: 12 feb 09, 22:06:22 »

Dani: Ha jól látom, a következő részek címei: 'A Zöld Fenevad vs a Szörnyszülött: Csata a Paradicsomban
', 'A férfi, kinek neve Kiame',a következőnek meg: 'A halál angyalának hívása'. Mit kotyogatm el?  smirksweat

És kertet meg egyszer sem kapálék fel, nemhogy kétszer... kivéve, ha ez a dolgom. De ha már lecserélik, akkor sem a másik végletre kéne, ehhez nem kell IQ-huszárnak lenni.. Nevet
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #8114 Dátum: 12 feb 09, 22:15:30 »

KAjakra bekönyeztem ezen a részen, és a minatos részek is..királyak voltak..
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Oldalak: 1 ... 539 540 [541] 542 543 ... 815
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins