25 feb 21, 16:49:45 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 52 53 [54] 55 56 ... 815
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Shippuuden - Anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 1864278 alkalommal)
0 Felhasználó és 37 vendég van a témában
Arvael
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

-Oranjikage-

« Válasz #795 Dátum: 07 dec 08, 16:59:17 »

Elvileg "ijesztő" képet akartak festeni neki xD

ui.: örülök, h. sikerült letöltened Nevet
Naplózva

phobia
Újonc
*

« Válasz #796 Dátum: 07 dec 08, 17:17:46 »

Arvael: Nagyon szépen köszönöm a fordítást tökéletesen érthető voltál. Gyanítottam, hogy valami ilyesmit jelenthet.
Egyébként ha nem olvasnám a mangát akkor a mostani anime rész is izgalmas lenne. Egy pillanatra én is meglepődtem amikor Sasori megjelent a hídon. Valamint jobban megismerhettük Sait, és kiderült Narutoról hogy ha akar tud éretten is viselkedni. Szerintem jó rész volt ez is!
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #797 Dátum: 07 dec 08, 17:26:39 »

Jó rész volt, csak már nagyon vártam, hogy történjen végre valami és a mangában a harc vége volt amúgy is csak benne és... ~nagy levegő, nyugszik~ szóval vlszeg ez is közrejátszott nálam :-X Mindenesetre a következő már tuti akciódús lesz és élesben megy... MWHAAHHAAHAHAHA!!! (vagy nem, mert ott ér véget, hogy félig leveszi az arcáról a kém a csuklyát :-X eskü kinézem az anime készítőitől xDD)

ui.: örülök akkor, ha sikerült épkézláb elmagyaráznom^^" és szívesen Mosolyog
Naplózva

phobia
Újonc
*

« Válasz #798 Dátum: 07 dec 08, 17:52:19 »

Nem tudom felfigyeltetek-e rá de Sakura egyre közelebb kerül Narutohoz érzelmileg. Még szerelemről nem beszélnék de ez már rég több barátságnál. A mostani részben Sai is észrevette ezt. Animében sokkal jobban átjön ez, mint a mangában.
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #799 Dátum: 07 dec 08, 17:56:12 »

Ohó! Mi lesz majd, mikor Yamato-taichou is megjegyzi ezt, mikor Sakura gyógyítani próbálja Narutót a most következő nagy-nagy-NAGY harc után... o.O
Naplózva

six
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #800 Dátum: 07 dec 08, 17:59:34 »

Most néztem meg a 36-37. és 38. részt és szeritnem egyáltaán nem volt unalmas. Szerintem itt nem teljesen az akció volt a lényeg, hanem hogy mennyire képes elfogadni Saskura és Naruto Sait. Én egyetértek velük. Kezd nagyon dühíteni ez a pali! És hát igen egyre közelebb kerül Sakura Narutohoz, és erről ő mégcsak nem is tud... Az tiszta, hogy fontos Sakurának Naruto, de nem látom, hogy kilátásban lenne egy esetleges szerelem is köztük...
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 08, 20:24:49 írta six » Naplózva
skippersd
Újonc
*

« Válasz #801 Dátum: 07 dec 09, 10:22:59 »

Azt mondja meg nekem valaki, hogy ha anno a csunin vizsgát 3 as csoportkokan kellett letenni, sakura egymagába hogyan tette le?
Naplózva

Takemitsu
Kezdő Jounin
*

« Válasz #802 Dátum: 07 dec 09, 10:26:59 »

Nem nagyon értem a kérdést, de ő Narutóval és Sasukével volt egy csapatban.

On: Ez a rész megint megmutatott valamit a lelki dolgokból, jövőhéten pedig action! Nevet
Naplózva
six
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #803 Dátum: 07 dec 09, 10:28:36 »

Ez gondolom olyan, mint a Moviekban volt, hogy miután Sasuke távozott, valakivel pótolták. Pl. el tudom képzelni, hogy Tsunade berakta Inoék csapatába, mivel onnan már Shikamaru letette a vizsgát, így meglennének a háromfős csapatok...
Naplózva
Dante Kazama
Vendég
« Válasz #804 Dátum: 07 dec 09, 17:55:57 »

Én is tül vagyok a 38. részen.
Nekem nem volt unalmas, sőt olyan hamar vége is lett... ;D
Nem olvasom a manga-t, méghozzá azért nem mert jobban szeretem a 'mozgalmas' dolgokat.
Meg az is, hogy akkor nem lenen annyira érdekes, hogy mi fog történni, ha egyszer végignézem mangában, végülis úgyis már lesz anime-ben, de akkor meg csalődnák a manga-ban. Szóval bonyorult...
Amit meg akarok tudni a story-ról akkor azt a segitőkész rajongók ugysi megosztják velem(remélem).

Itt is van egy kérdés: Az a kém talán.....Sasuke? Fogalmam sincs, de mintha az a fél arc ismerős lett volna... és még Naruto-ék is mondták, hogy ő a kém?... Tehát létszi mondjátok el.
Kösz
Naplózva
Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #805 Dátum: 07 dec 09, 17:59:44 »

Kabuto a kém Nekem valahogy a mangában az egész jobban testzik ???
Naplózva
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #806 Dátum: 07 dec 09, 18:02:00 »

De akkor minek kérdezed meg? Így ugyanúgy tudod mi lesz benne,mintha a mangába elolvastad volna! És mellékesen a mangába sokminden benne van,ami az animébe nincs és fordítva...
Naplózva
Dante Kazama
Vendég
« Válasz #807 Dátum: 07 dec 12, 16:23:55 »

A válsaz igen egyszerű.
Ha ti elmondjátok én ugyis máshogy képzelem el. Jobban vagy éppen rosszabbul, a manga nem az én műfajom azért nem olvasom, mert nem vagyok oda semiylen mangáért igazán.
Az anime az jobb, szerintem.
Tudni akarom mikor, mi történik, de nem szeretem a magát. Nemrégen is beleolvastam a Pei vs Jirayia részekbe de abba hagytam, nem volt olyan érdekes a mangában-pontosabban olyan látványos nem volt.
Viszont ha elmondjátok akkor már alig várom, hogy mi lesz....
Ja, és a spolirek meg egyáltalán nem zavarnak- ellenben Kakashival :naruto_lol:
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 12, 16:24:41 írta Dante Kazama » Naplózva
Der Teufel
Kezdő Jounin
*

« Válasz #808 Dátum: 07 dec 13, 10:26:15 »

Na, már izgatottan várom a mai részt 8)
Naplózva
Cartnecker
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #809 Dátum: 07 dec 13, 12:56:35 »

ÁÁÁÁÁÁ ez a number one Shippuuden rész... abszolúte kedvenc lett... naggggyon jó...  :jupije: A zene ami Orochimaru bevonulása alatt megy... pfuhh... teljesen eltalálták a hangulatot ikszdé Tudtam mi fog történni de végig paráztam az egész részt Nevet Feliratot akarok ikszdé
Naplózva
Oldalak: 1 ... 52 53 [54] 55 56 ... 815
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins