Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #7275 Dátum: 11 ápr 30, 14:15:16 » |
|
"Az emberek alapvetően a pozitív dolgokra=> a jóra, a lelki békére vágynak. Ez alól senki sem kivétel, senki sem csinál rosszat csak azért, mert neki az jólesik. Ebből fakadóan csak az elmebetegek(=elmebeteg és ebből adódóan élvezi mások szenvedését pl) a gonoszak." Jah ez korrekt kb Amúgy vki anno felvetette, hogy a harc elején minek csinál danzou pecséteket: sztem vmi szél elemű technikával lőtte ki magát sasukéra. A következő rész eléggé akciódús lesz, és érzem a levegőben, hogy hamarosan egyre nő lassan az anti sasukésok száma Off: Milyen vicces, hogy egymás után 5 hsz avatarja Uchiha
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7276 Dátum: 11 ápr 30, 14:20:06 » |
|
Azért a választási lehetőség és az amit Madara mondott az két különböző dolog. Nem mindegy, hogy azt mondja valakinek, hogy adjátok nekem a jinchurikit és akkor nem lesz háború. Ez számomra inkább zsarolás mint választási lehetőség. Plusz még felkínálja azt a lehetőséget hogyha megkapja őket akkor a tervének megfelelően béke lesz de akarat nélkül élhettek és azt csináljátok amit én sugallok nektek egy genjutsun keresztül. Hülyék lennének elfogadni ezt az alkut a kagék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
eleon-sama
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #7277 Dátum: 11 máj 04, 15:59:13 » |
|
Hát megnéztem az eheti anime-adagot is. Szegény Naruto az elején!! Nagyon sajnáltam, ahogy ott összeesett, aggódtam is érte rendesen, mikor a mangában olvastam ezt a fejezetet! A Sasuke-Danzou harc eddig egészen jól van előadva, tetszik a Susanoo És az, hogy Itachi megjelent a végén...a vér is meghűlt bennem Jó kis résznek nézünk elébe
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #7278 Dátum: 11 máj 05, 13:01:35 » |
|
Oh, örülök, hogy ezt az epizódot is két animátor csapatra osztották. A gány bevezetés után igazi felüdülés volt Beom-Seok Hong munkájának gyümölcsét is figyelemmel kísérni. Zetsu Kage-tali alatti felbukkanása óta respektálom a fószert.^^ Bár így sem volt valami tökéletes a kínálat. Valahogy olyan vontatottnak tűnt nekem a cselekmény. Karin verbális szenvedése egy picit erőltetett volt. Danzou is időnként nem titkolta, hogy nyugdíjas. Sok olyan jelenet volt, amire túl nagy hangsúlyt fektettek. Danzou Fuuton pengéje mondjuk bravúros lett. Az nagyon tetszett. A végső összecsapás viszont.. Háát.. A pulzusom a helyén maradt.. Nah de a jövő heti epizód!!! Úristen! Ezek nem normálisak! A legbrutálisabb spoilereket lőtték le az előzetesben. Gyakorlatilag megfosztották a mangát nem követő publikumot a fordulatok tömkelegétől. Ettől függetlenül nagyon szépnek ígérkezik a 211. epizód.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #7279 Dátum: 11 máj 05, 14:00:39 » |
|
Szerintem is nagyon elhúzták ezt a részt.Sok dolgot felnagyítottak benne feleslegesen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sand
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
The Sandwraith
|
|
« Válasz #7280 Dátum: 11 máj 05, 15:02:11 » |
|
Na jó, Itachi fejét az első percekben soha nem bocsátom meg nekik... Hogy sikerült azt ilyen szörnyűre megrajzolni? Mint manga-mentes, kicsit kusza most a történetszál. Ezek szerint, amit múlthéten tippeltem csak félig helyes. Ez az Izanagi egy genjutsu ami olyan mint egy "próbavalóság"? Tehát elpróbálod milyen és ha tetszik az eredmény akkor nyomsz egy "OK" gombot és megtörtént, ha meg nem, akkor feláldozol egy Sharingant és "reset"? Ha jól vettem ki a szövegből, akkor a semmissé tett cselekedetek után és (egyénenként eltérő időközönként, Danzou esetében) 1 percenként is elveszti egy a fényét. Kemény technika, bár az ára hatalmas. Danzo lassan rosszabb, mint Orochimaru, mennyi emberből van ez összerakva... Azt a fejet nem igazán értettem a karján. Madara azt mondta, hogy az ott a 2. Hokage. Vagy az ott a rendes Danzo és a teste képviseli a 2. Hokaget? Ez mondjuk elég ködös. De legalább sok minden értelmet nyert. Dant-C hozzászólására reagálva, igen, elég sok mindent mutattak az előzetesben Ha lehet tippelni, akkor mindkét penge betalált, de az Izanagi még egyszer megmentette Danzo-t. Sasuke-t valami más menti meg, talán Karin. Aztán valami történik a 2. Hokage-val (elég morbid, hogy a kezében van.... vagy a testében...mindegy, valahol benne) és szépen kinyomják belőle, mint a pattanást szokás. Aztán gondolom, mivel érzi, hogy itt a vége, gusztustalan eszközökhöz (értsd: túszejtéshez) folyamodik Karin személyében... Igazi gennyes taktika. Rá vall. Itachi 30 másodpercéért pedig fel kellene őket jelenteni, egy hétig nem aludtam, úgy vártam, erre kiderült, hogy a tippem első verziója volt a megoldás Máglyára velük!
|
|
|
Naplózva
|
/ A túlélésért abba kapaszkodunk, amit ismerünk és megértünk. Ezt elnevezzük valóságnak. De a tudás és az értelem bizonytalan. A valóság lehet csupán egy illúzió... Minden ember ezzel a hibás feltételezéssel él. Nincs más nézőpont? /
|
|
|
titius
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Sharingan
|
|
« Válasz #7281 Dátum: 11 máj 05, 15:13:41 » |
|
nem fogok spoilerezni annyit mondok ,hogy majd jövőhéten meglátod mennyire nincs igazad vagy éppen az van...hmm ki tudja
Egyébként annyiba nrossz az elemzésed ,hogy az első Hokage hazsnált fa elemet és a vállában azaz ő feje. Egyébként viszonylag tűrhető rész volt ,bár nem volt annyira pörgős mitn az előbbi második része ,de már keleltt a magyarázat az Izanagira.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
|
« Válasz #7282 Dátum: 11 máj 05, 15:19:17 » |
|
Persze hogy nem pörgös.... Mit lehet tenni hogy valaki benne van egy szelemben ami szinte sebezhetetlen... Ez nem lehet pörgős. Szerintem Danzo Sasukén kívül szinte bárkit legyezőzne mert elég erős így:D Najo Narutot sem:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #7283 Dátum: 11 máj 05, 15:37:04 » |
|
Az öreg elég keményen nyomja, de egy nyilazó Susanoo még keményebb. Azért a fa elemen rendesen meglepődtem, meg az az arc a vállán Danzou egyre gusztustalanabb. Azért Tobi már készült, hogy segítsen Sasukének de szöcske megoldotta. Engem most nem idegesített Karin próbált segíteni Sasukének ahogy csak tudott.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Feketefold
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
A cél:határidős álom.
|
|
« Válasz #7284 Dátum: 11 máj 05, 17:48:19 » |
|
Most akkor minde Susano'o ugynolyan??? Sasuke Susanoo-ja is olyan volt, mint Itachié egy rövid időre csak deréktól fölfele és lilában... Egyébként tetszett a mai rész. Ha van "Ki a legundorítóbb shinobi a Naruto világában?" vetélkedő akkor Danzou az igazi győztes. Bár eddig Orochimaru felöklendezős, kigyós stílusa volt nálam a number one mióta láttam, hogy nemcsak vagy egy tucat szemgolyó van a karján, de még egy fej is...... Már várom a 3. karját a 11. ujját a 4. fülét...most már nem állhat le ennyinél!!!!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 05, 17:50:21 írta Feketefold »
|
Naplózva
|
"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...] Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran! Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7285 Dátum: 11 máj 05, 17:51:24 » |
|
Miért lenne ugyanolyan? Eddig kettőt láttunk: az egyik közelharcos, a másik távol.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
|
« Válasz #7286 Dátum: 11 máj 05, 17:54:37 » |
|
Na ez a rész jobban tetszett , mint a múltheti , itt nem volt 10percnyi flash back és unalmas dumázás. Susano crossbow-al eléggé durva , nekem nagyon tetszik , viszont az nem hogy elsőnek , amikor Susano-nak még csak csontja volt akkor már Sasuke majdnem kiköpte a tüdejét , a chakrája is 0 lett , most meg sokkal jobban van , pedig már a Susinak van bőre , és nyílpuskája is.És az már idegesit , hogy Sasuke ,szinte mást nem is használ , ezzel a Susanoval enyhén tápos... Danzou Baku-ja is nagyon tetszett Danzou meg tényleg , mint egy kiméra , össze van ez rakva mindenböl xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #7287 Dátum: 11 máj 05, 18:22:11 » |
|
Nem igazán akarok hosszú véleményt írni erről a részről, csak pár mondat. Nekem tetszett, jó volt a grafika, semmi bajom a megoldásokkal, Danzou sharinganjai is végre szemnek néznek ki. Bár nekem kicsit fura, hogy mindegyik teljesen piros. Egy normál sharingannak csak a szivárványhártyája vörös, a többi része fehér...de legyen ez a legkisebb gond. :D Az utolsó jelenet szerintem túlságosan epikus akart lenni, aztán végül még vér sem volt. Egy egyszerűbb megoldás szerintem jobban megadhatta volna azt a szívverésgyorsulást, amit ennek a jelenetnek adnia kellett volna. Ahogy korábban írva lett: aki netán kommenteket hamarabb olvas, mint a részt megnézné, az előzetest szerintem mindenképp hagyja ki, a következő rész lényege le van lőve, ahogy van. Már csak a győztes személyét nem nevezték meg benne... Grafikailag amúgy elfogadhatónak tűnik. A Baku színeit szokásomhoz képest máshogy képzeltem el, az Amaterasun meg ismét "sírtam" egy sort. De nem volt rossz, mivel mostanában pontozni szoktam, 10/7, talán 8.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
USasuke
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #7288 Dátum: 11 máj 05, 18:59:23 » |
|
nekem nagyon tetszett ez a rész...láthattam egy kis időre legalább itachit,a harc az nagyon tetszett csak kicsit elhúzzák azzal a sok szájalással...dehát ezvan danzou meg gondoltam hogy erős...dehogy ennyire madara egy jót mozizik az egészen nálam 10/8 a rész
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #7289 Dátum: 11 máj 05, 21:01:09 » |
|
Tényleg spoileres az előzetes, bár szerintem csak azoknak akik olvasták a mangát, azok akik csak az animét néznek kb segéd fogalmuk sincs h mit látnak sztem. Danzou kar nélkül ok, 2. hokage ok, érdekesebb h majd h jön ez ide.
Amúgy nemtudom és nem tartom Danzou-t annyira gusztustalannak, ha azt vesszük h minden Pein hulla volt akkor Nagato meg hullagyalázó na? Jó kicsit Groteszkül néz ki, de nálam még mindig Orochimaru Kígyózása viszi a pálmát meg Zetsu széthasadása, meg Kimimaro csontjai (a mangában brutkóbban néz ki mint az animében és össze vissza vérzik akárhányszor a csontjaival babrál).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|