24 nov 01, 12:18:02 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 405 406 [407] 408 409 ... 815
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Shippuuden - Anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 1755938 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
six
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #6090 Dátum: 10 júl 01, 21:13:08 »

Idézet
Mi a megoldás arra, ha ilyen rajzolást láttok mint a képen? Ne a Pause gombot nyomogasd a rész közben, hanem a Playt! Nevet

Én sosem ezt tettem, de amit a cikk mellett kiraktatok képnek nem éppen egy egyszázadmásodperces kis képkocka, amit szerencsésebben elkapnak azok, akik a hibákra utaznak. Az anime első fele gyakorlatilag nézhetetlen volt számomra. Persze elképzeltem, milyen lenne ez normális kinézettel, de ez nem kárpótolt. Az olyanhoz hasonló képeket láttam még később is, és akkor sem nyomogattam a pause gombot. Egyszer már elmondtam, hogy addig nem érdekel az anime kinézete, amíg nem ilyen sivár. Azt hiszem, ez volt itt a határ...
Naplózva
Amidamaru86
Akadémiai tanuló
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #6091 Dátum: 10 júl 01, 21:13:59 »

Ami a résszel kapcsolatban igencsak elkeserítő,h eddig Pein arcán nem nagyon láttunk érzelmeket,legyen az bármilyen megnyilvánulású,és ebben a részben egy Shinra Tensei-nél is olyan fejet vágott mint aki szülni készül.
Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #6092 Dátum: 10 júl 01, 21:15:03 »

Mindenesetre nagy fiaskó  pont egy ilyen fontos részt elrontani. A rajzolás egy dolog van ilyen. De a harc annyira irreális volt az elején. Már láttuk a kyuubit hasonló formában. És láttuk Peint is harcolni. De ezek a mostaniak mégcsak nem is emlékeztettek a normális harcmodorukra. Főleg Pein.
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
kakesz
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Troll barlangász

« Válasz #6093 Dátum: 10 júl 01, 21:16:26 »

Kakuzu és Hidan elleni harcban a filler részek jók voltak de itt... inkább mehetett volna minden a manga szerint.
 A gond abban leledzik szerintem, hogy húzni akarják az animét. A történethez hozzá írnak, a rajzolás minőségén meg spórolnak mert idő ami ugye pénz. Bár ez az egész Pain látogatás konohába arc. el lett bénázva.

ui: inkább az animét húzták volna két hetet.
Naplózva

A tűz árnyéka világítja meg a falut.
Bontakun
Akadémiai tanár
*

Bonta

« Válasz #6094 Dátum: 10 júl 01, 21:17:09 »

Hú nem nagyon szoktam figyelni a minőséget de ez most gáz volt. Az a tom és jerrys jelenet meg hát.... Vicc... De annyi pozitívum volt a részben hogy az utolsó 2-3 percet nagyon eltalálták avval a zenével. Bár Yondaime, hogy ül a sziklán az furcsa volt...
Naplózva

Amidamaru86
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #6095 Dátum: 10 júl 01, 21:17:49 »

Pein hangja is túl kiabálós lett szerintem:S
Sokat ordibál a technikák között,ami nemigazán áll jól neki:S
Naplózva

Dancsa
Szerver-admin

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #6096 Dátum: 10 júl 01, 21:18:35 »

ez jogos, hogy ingyen nézzük és ezt ők is tudják, de akkor miért nem úgy csinálják (olvasva a Naruto Shippuden készítésének mellékletét, köszönöm a Naruto-kun csapatnak) hogy a komoly részeket (Naruto vs Sasuke, Sasuke vs Itachi, Naruto vs Pein) a minőségi csapat csinálja meg, a fillereket meg gyártsák a gyengébb csapatok, így csak lázongás és kritikával teleírt fórumok lesznek
Ui: a Naruto vs Sasuke, Sasuke vs Itachi harc fenomenális volt, csak a mostani harcban van sok kivetni való, példának, mint komoly harcot hoztam fel

Abban a mellékletben, a végén benne van, hogy miért nem úgy van, ahogy mondod, hogy filler: rossz csapat, harc: jó csapat...  Sietni kell... Nyílvánvaló, hogy úgy volt... hogy leadták a part1-et, azt a végefelé jött rá egy nagyokos, hogy tee... a mangának nincsen vége...   milenne ha folytatnánk? holnapután vége a part1-nek bele kéne húzni...   Nem tudtak előre dolgozni eléggé, megy a kapkodás...  A csapatok nincsenek jól beosztva, aki épp ráér, megkapja a következő részt.
Ha 8 rész készül egyszerre akkor egy csapatnak 2 hónapja van megcsinálni a részt... Ez alatt a két hónap alatt kell megtervezni, lerajzolni, meganimálni, effektelni (hang, kép), leszinkronizálni, leellenőrizni, ősszetenni a jeleneteket, kirenderelni, TV-ben való lejátszható állapotra hozni, és bedugni a kazettát a lejátszóbaXD, mind ezt úgy, hogy az angol fordítóknak időben meg kell kapniuk, mivel ők fél óra csúszás után adják le a részt angolul...  (<--- itt a hivatalos angolra gondolok)

SZERK:  és ezek között vannak olyan dolgok, amik nem párhuzamosíthatóak, pl a szinkronizálás, mivel azt egy csapat végzi.
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 01, 21:19:54 írta Dancsa » Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
Nuttika
Chuunin
*

« Válasz #6097 Dátum: 10 júl 01, 21:19:27 »

Elolvastam a cikket én is...nem szokásom Pause-t nyomni,kivéve,ha valamit nem bírtam elég fürgén elolvasni (általában ha angolul nézem akkor szükséges,mivel nem vagyok egy nyelvzseni...)
Ezeket a lehangoló fejeket pause nélkül is másodpercekig "élvezhettük"...
A másik:azt hittem ebben az animeban max kések,kardok vannak,pisztoly és ilyesmi nincs.Ám Vader Nagyúr kedvenc lézereinek még is jutott hely... Pojén
Naplózva

"You're just gonna end up in some boring office job. Is that all you want out of life?..."
“The sensation of trying to escape...but never being able to...I'm sure I felt that...that's...death”
お前の後ろにだァァアッΣ(゜Д゜)

MAL & MML
Matten
Osztag Vezető
*

Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D

« Válasz #6098 Dátum: 10 júl 01, 21:20:22 »

Dancsa: Ez azért nem helytálló, mert a Part 1 végére csináltak 90 résznyi fillert! Az 90 hét. Azalatt rengeteg részt megcsinálhattak volna Shippuuból.
Naplózva

Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi ikszdé
Dancsa
Szerver-admin

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #6099 Dátum: 10 júl 01, 21:23:19 »

Matten, de nem tudjuk, hogy mikor dőlt el a shippuuden sorsa...  amennyiben 2 hónappal a part1 vége előtt, akkor 0 rész van tartalékban (ezt kétlem)

SZERK
Azon kívül a fillert is valakinek el kellett készítenieXD
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 01, 21:23:51 írta Dancsa » Naplózva

Animeplanet
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
six
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #6100 Dátum: 10 júl 01, 21:25:10 »

Nos igen... És még a szüneteket nem is számoltuk bele. Azéret van 1-2 hét plussz. Régebben talán Chakra, vagy Cartnecker írta, hogy általában legalább 40 rész bent van a talonban. Oké, hogy újra kell tölteni, de eddig nem volt ilyen magas a csökkenés...
Naplózva
Dancsa
Szerver-admin

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #6101 Dátum: 10 júl 01, 21:28:05 »

Mikor is vannak szünetek? Általában duplarészek előtt. duplarész majdnem egyenlő dupla munkával.
Lehet számolni azzal is, hogy egy-egy csapat nem mindig készül el időre... így csökken a tartalék is.
Naplózva

Animeplanet
--
Cartnecker
Adminisztrátor

« Válasz #6102 Dátum: 10 júl 01, 21:28:30 »

Ugye annó azért kezdtek el fillerezni, mert az anime beérte a mangát... lett egy bazi hosszú filler-bomba... senki nem tudta, hogy pontosan mikortól tudják újra folytatni az animét a manga szerint... vártak... vártak...
Ugye a TV Tokyo a megrendelője a sorozatnak, amit a Studio Pierrot készít el. Ha a megrendelő látja, hogy a nézettségi adatok esnek vissza, akkor szól a készítőnek, hogy "Na, van 3 hónapotok, csináljuk a folytatást!"
A készítő egyből ugrik és elkezdi darálni a részeket, mert neki ez pénz és ha nem teljesít időre, akkor rengeteget bukik.
A Shippuudent egyébként 2006 decemberében jelentették be hivatalosan és 2007 februárjában már adásban volt.

Más: Ebben nem vagyok biztos, de úgy tudom a japán tv-knek fél évvel az adásba kerülés előtt le kell adni a kész anyagot.
Naplózva
Pein95
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Monster

« Válasz #6103 Dátum: 10 júl 01, 21:32:11 »

Egy ilyen animénél az lenne a normális, hogy ha egy rendezett társaság csinálná a részeket, mert tényleg meglátszik a kapkodás. Egyébként én nem csak az animátorokat váltanám le, hanem azokat is akik ilyen hülye töltelék jelenetekkel tüzdelik meg az animét(persze vannak köztük jók is, de ez a Pein vs Kyubbi harc valami irdatlan módon el lett baltázva ezzel a sok random baromságal.)
Naplózva
Matten
Osztag Vezető
*

Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D

« Válasz #6104 Dátum: 10 júl 01, 21:46:33 »

LOL!

Az előző rész amit úgy utált a Fórum fele, ugyanaz rendezte aki a Naruto és Naruto Shippuuden Legjobb Openingjeit ikszdé
Naplózva

Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi ikszdé
Oldalak: 1 ... 405 406 [407] 408 409 ... 815
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins