tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #5400 Dátum: 10 feb 25, 19:10:09 » |
|
Hát az durva volt, a hasát azt mutatni kellett hogy milyen kockás! Vége lehetne már, nem tudnak semmi jót kitalálni akkor inkább jöjjön szünet, nehogy beérje az anime a mangát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Thanatos
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
A Halál Istene
|
|
« Válasz #5401 Dátum: 10 feb 25, 20:53:52 » |
|
Nem tudom szerintem ez egy egész korrekt rész volt. Nem húzták benne az időt, ha a Sanbis részeknél lenneék ez a rész kb három részig tartott volna. Így talán 1-2 rész és vége lesz ennek a gagyinak
|
|
|
Naplózva
|
A halál az egyetlen biztos pont az életben.
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #5402 Dátum: 10 feb 25, 21:02:41 » |
|
én nem tudom, miért hiszi mindenki azt, hogy ez egy ilyen kis 5-6 részes filler lesz... nem éppen úgy ismerjük a Naruto Shippuuden fillereit, mint rövid, de élvezhető fillerek...legalábbis nekem nem ez ugrik be róluk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
datango
ANBU újonc
Nem elérhető
Firma
|
|
« Válasz #5403 Dátum: 10 feb 25, 21:11:14 » |
|
én nem tudom, miért hiszi mindenki azt, hogy ez egy ilyen kis 5-6 részes filler lesz... nem éppen úgy ismerjük a Naruto Shippuuden fillereit, mint rövid, de élvezhető fillerek...legalábbis nekem nem ez ugrik be róluk én ahogy néztem a megjelenéseket április 1 től lesz a naruto féle senju tanulás ugyhogy sztem addig filler!
|
|
|
Naplózva
|
-=Suiton=- "The Sharingan's true power... this Uchiha Madara's power!"http://bf3stats.com/stats_pc/mgjani"Sajnálom datango, nem küldhetsz üzeneteket és privát üzeneteket ezen a fórumon." <-- c=3
|
|
|
Flash
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Don't mess...with the Uchiha
|
|
« Válasz #5404 Dátum: 10 feb 25, 21:20:08 » |
|
Igen épp Akartam mondani, nemrég néztem meg a megjelenő epizódokat és Április 1-én már Manga cselekménye folytatódik tehát annyira nem lesz ez itt elhúzva. Sztem lesz még két rész Tiltott jutsu-s hülyeség aztán a végéna dupla részben Pein levadássza Utakata-t Ez a rész elég uncsi volt, de ahogy látom A Rokubi chakrája is piros de miééért?????? Hachibin még szódával elment de Ennek simán Valami Fehér chakrát képzeltem el... Nem értem ha a Niibinek kék volt akkor miért nem tudnak még változtatni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
titius
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Sharingan
|
|
« Válasz #5405 Dátum: 10 feb 25, 21:40:05 » |
|
Én ezt ilyen narancssárgának láttam amúgy:D VÉgre kis akció ,ez a Zombies jutsu olyan mint a Sorás fillérben mikor felélesztették a halottakat...tetszett ,hogy Naruto-samáznak és hogy bentenék erősnek tartották Narutot ,de Sakura egyre irritálóbb ideje lenne meghalnia a fenébe...Hát remélem nem akarják még 1 hónapig nyomni ezt a sz*r fillert.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Flash
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Don't mess...with the Uchiha
|
|
« Válasz #5406 Dátum: 10 feb 25, 21:42:32 » |
|
Hát pedig Pont még egy hónapot kell kibírnunk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #5407 Dátum: 10 feb 25, 21:45:47 » |
|
Jéé, én is csak most nézem, április elején kezdődik a manga cselekménye, sokkal hosszabb fillerre számítottam, nagyon örülök ennek Majd az utolsó pár filler részt megnézem max....a sanbis filler után - amit végig néztem - megtanultam, hogy nem érdemes időt szakítani rájuk...ebből a fillerből egy részt sem néztem meg..legfeljebb ha fórumon sok a pozitív vélemény, majd egyszer megnézem őket
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
titius
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Sharingan
|
|
« Válasz #5408 Dátum: 10 feb 26, 17:15:28 » |
|
Hát izgalmasabb volt ,mint a többi végre kis harc .Most kb 4 rész lesz még.Kettőben lerendezik Shiranamit vagy háromban meg elbúcsúznak ,Pein meg kap 1 kis 10-15 percet. A kérdés az ,hogy mutatnak-e valami értelemesebb harcot Utakata és Pein között.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #5409 Dátum: 10 feb 28, 15:04:15 » |
|
Még csak 148 as rész lett meg, de a végét leszmátva nem volt nagy szám Csak nem pein fog pattogni xD nem is lenne rossz ötlet. Lehet h jól összerakják majd a mangás storyval
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #5410 Dátum: 10 márc 02, 21:56:01 » |
|
ha lehetne 1 kérdésem Narutoék világában nem ismerik noon a telefont akk mi a francnak van a Shippu elején Team kakashin mikor Gaarat mentik olyan modern Walkie-talkie(vagy hogy írják)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust
|
|
« Válasz #5411 Dátum: 10 márc 02, 22:03:59 » |
|
Erre egyszerű a válasz, ez lett belerajzolva, és ennyi. Telefon nincs, mert vannak postás madarak, ami sokkal feelingesebb. Nem sok technika van a Naruto világában, de azért egy kevés igen, és ennyi még bele is fér.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tsunade
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
"A céljaim érdekében jobb nekem a sötétségben..."
|
|
« Válasz #5412 Dátum: 10 márc 04, 13:45:18 » |
|
Már nem sokat kell kibírni a fillerből xd... ha a sanbis fillert túléltétek, ezt is túl fogjátok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #5413 Dátum: 10 márc 04, 14:09:20 » |
|
Dumagép egy epizód volt... Reméltem, hogy látni fogom a hatfarkút, de megint csak az árnyékát mutatták
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #5414 Dátum: 10 márc 04, 14:48:12 » |
|
Ez megint olyan semmilyen/semmit mondó rész volt.Nem olyan förtelem mint a Yuukimaru-s volt de attól még shit!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|