Dani
|
 |
« Válasz #3885 Dátum: 09 jún 11, 14:40:52 » |
|
Hát erre nem volt érdemes várni..-.-""" Az egész epizódban az utolsó 2 perc volt felüdülés.  Bár amikor Orochimaru száján kijön a nagy fehér kígyó, akkor nagyot néztem. Gyorsan tud nőni..  Jah, és nem sokára itt a Hebi yeah! 
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Sevanna
|
 |
« Válasz #3886 Dátum: 09 jún 11, 14:44:48 » |
|
Huu de jó volt ez a rész!! Sasuke & Itachi...  Az volt a legjobb, amikor mutatták ahogy Sasuke ugyanazt a gyakorlatot csinálja mint anno Itachi és egyszerre mutatták őket.  Kabuto, hogy simogatta Orochimarut.  Elég durva volt.  A harc is nagyon jól volt megcsinálva szerintem. Orochimaru kígyó alakja elég durva volt... Láttam a Megjelenések menüpontban, hogy nagyon gyorsan lekeverik ezt az Oro vs. Sasu meccset. o_O A Kígyó csapat megalakítását sem húzzák el ha jól láttam. Kakashi Gaiden is jó lesz nagyon. Akkor ez úgy lesz nagyjából, hogy lemegy a Sasu vs. Oro, utána Hebi és utána K. Gaiden? Én vhogy így vettem ki a leírásból. Shiko: Az a kép nekem is feltűnt.  Dani: Miért nem tetszett? A visszaemlékezések miatt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
 |
« Válasz #3887 Dátum: 09 jún 11, 14:49:13 » |
|
Igen, az epizód 80%-a flashback volt..  Meg úgy sokkal jobb lett volna, ha meglepetés szerűen jelent volna meg Sasuke. De az örömhír, hogy elég szépen beindulnak az események.^^ Viszont ahogy néztem, épp hogy találkoznak majd Sasukéék Juugoval, rögtön Kakashi Gaiden. Nem t'om, valahogy hülyén fog ez így kijönni. 
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
PiFi
Gennin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #3888 Dátum: 09 jún 11, 14:58:35 » |
|
Várjatok már én azt hittem h a vége van a filternek nem azt jelenti h most meg a manga régi részeit rakják bele egy flashback részbe  áhh.... Szerintem ez a Kakashi gaiden különkiadás is csak azért van mert addig kitalálnak valami másik filter storyt. /Írni kéne egy peticiót vagy leszabályozni hogy arányosan az eredeti story-val (flashback nélkül) menyi filter rész lehet.  pölö.:50 eredeti epizódra 10 filter rész jut  / Egyet értek Dant-C vel szerintem is értelmesebb lett volna egy Kakashi Gaiden Movie.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 11, 15:01:36 írta PiFi »
|
Naplózva
|
\"A jó döntések tapasztalatból jönnek, az pedig rossz döntésekből."\
|
|
|
Sevanna
|
 |
« Válasz #3889 Dátum: 09 jún 11, 15:04:47 » |
|
Igen tényleg sok volt a visszaemlékezés, de nekem nagyon bejöttek. Valószínűleg kicsit magyarázat jellege volt, hogy akik csak az anime-t nézik/nézték feltudják újra idézni Sasuke és Orochimaru kapcsolatának kezdetét. A Kakashi Gaiden valóban nem fog beleilleni ebbe.  Ezt nem nagyon értem, hogy képzelték el pontosan...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Banzai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3890 Dátum: 09 jún 11, 15:06:31 » |
|
Hát nekem se jött be igazából a sok visszaemlékezés , bár lehet felirattal majd jobb lesz . Én is azt vártam h rögtön sasukeval kezdik hogy ledönti az ajtót ..és intro majd action . Remélem h most konohát pihentetik a Sasuke rész alatt mert elég volt belölük. Kakashi gaiden yeahhh...... de miért pont most ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #3891 Dátum: 09 jún 11, 15:41:12 » |
|
Szerintem nem voltak rosszak a visszaemlékezések.  Szükség volt erre, hogy a történet visszaállhasson az eredeti szállra a sok baromság után. Majd a következő részben már sok akció lesz.  Az viszont nem tetszik, hogy ilyen hamar le akarják zavarni a történetet, és áttérnek a Kakashi Gaidenre. Bakker, a mangához képest az anime cseszettűl el van maradva, nem értem miért kell ezt húzni. A kakashi gaiden lehetett volna OVA vagy movie vagy mittudomén, de ne a manga történetét húzzák.  Így a Peines harcig soha nem jutunk el. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3892 Dátum: 09 jún 11, 16:16:11 » |
|
Na végre,komolyan mondom el is felejtettem,hogy milyen egy jó naruto részt látni!  Még ha tele is lett nyomva visszaemlékezésekkel,így is messze túlszárnyalja azt a fillert! A Kakashi gaidennel meg nemtudom hogy mibajotok van,százszor egy kakashi gaiden,mint az elmúlt mittomén hány rész filler!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 11, 16:16:43 írta con »
|
Naplózva
|
|
|
|
Flash
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Don't mess...with the Uchiha
|
 |
« Válasz #3893 Dátum: 09 jún 11, 16:18:16 » |
|
Hát lol, Igazából sztem lehetett volna jobb rész is de tetszett mert legalább egy manga megvolt  (a közepénél azt hittem csak fél lesz) ÉS ez azé 1000-szer jobb mint yuukimaru hülyeségei... Végre sasuke , bár már megint nem értem miért volt először sasuke kardja ferde... Azmeg hogy a kakashi gaiden-t most teszik be majd.....Pffff, Szeretem kakashit de most mennyel el a gaidenével a francba xD Ezekre a részekre várok már mióta (nemcsak én) erre kakashi gaiden....Besz*rás. Remélem hamar végigmennek rajta hogy ismét sasuke kalandjait nézhessük 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
titi
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #3894 Dátum: 09 jún 11, 17:08:35 » |
|
hát igen, jó kis rész volt.. köv részben asszem meghal oro, sasuke meg már megy is szujgecuért 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 12, 11:33:16 írta titi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #3895 Dátum: 09 jún 11, 18:38:35 » |
|
A következő részben még biztos nem, és a spoilert húzd át kérlek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
 |
« Válasz #3896 Dátum: 09 jún 11, 21:15:57 » |
|
Na most.. 2009.06.25. ~ 115. rész @ ~ Zabuza kardja ~ "Sasuke kiszabadítja Suigetsut, aki további információk közlését egy feltételhez szabja: Kell neki Zabuza kardja. Sasukéék elindulnak a kardért, de egy váratlan helyzet történik..." Hát a mangában nem történt semmi váratlan helyzet. Suigetsu felkapta a kardot, és indultak is Karinért. Akkor ez az epizód is ki lesz bővítve egy kis töltelékkel? Talán a mangában váratlanul felbukkant Tazunához és Inarihoz kapcsolják esetleg a sztorit? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #3897 Dátum: 09 jún 11, 21:53:53 » |
|
Kazekage-sama, nem "nem biztos", hanem biztos, hogy nem. Nem tudom ezeket a részeket miért emlegetik "Orochimaru halálaként"... De persze attól még át kell húzni, igazad van, csak lehetőséget adtál arra, hogy ezt megjegyezzem.
A flashback meg nekem bejött, szerintem nem baj ha ezt a részt kicsit elhúzzák, ahogy igazából a fillerekkel sem lenne gond, ha nem olyxanok lennének amilyenek, nem oylan fontos, hogy gyorsan haladjanak az animével, végülis, a rajongók nagyobbik része (legalábbis külföldön biztos) a mangát is olvassa.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
chokashi
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3898 Dátum: 09 jún 11, 22:10:16 » |
|
Nem is tudom mit mondjak... Végre követi a manga vonalát, de ez a sok visszaemlékezés  Nem elég a sok filler, hogy lassítsa a történetet, még ez is. Remélem a következő részekben majd gyorsabban haladnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dave90
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Vas Országa
Nara jounnin
|
 |
« Válasz #3899 Dátum: 09 jún 11, 23:40:50 » |
|
én tökre elégedett vagyok ezzel a résszel grafikailag is a yook közé sorolnám zene is passzos volt sztem Sasuke monológja kurva yool sikerült az átváltozásakor  a visszaemlékezések is yook voltak sztem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|