Ba Lee
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3405 Dátum: 09 márc 28, 17:16:03 » |
|
Nem vagyok benne biztos, de szerintem nem 1 fillerből fogják megtudni hogy naruto jinchuuriki(meg akkor már ott a Sora s filler abból is tudhatnák) . Meg Sakura tudja is vagy nem? (de honnan?) Én csak neji t hiányolom(meg Gai t), mert csóri eléggé keveset szerepel. Most megint 2 hét várakozás. Off: hogy Naruto is "hordozó" (gazdatest kicsit erős lenne)! Ja mint az alienben Naruto köldökéből kitör a rókadémon .
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 28, 17:18:17 írta Ba Lee »
|
Naplózva
|
Nem tudtam, nem mondták.
|
|
|
Srodack
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3406 Dátum: 09 márc 28, 18:01:10 » |
|
Sakurának még a legelején 5. vagy 6. Shippuden részben mondja el, amikor a Gaara-t mennek megmenteni, hogy benne van a Kyuubi. A többieknek fogalma sincs, mert senki nem beszélhet róla. és tényleg a köldökénél van a pecsét
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ba Lee
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3407 Dátum: 09 márc 28, 18:50:27 » |
|
Egy kicsit off de a mangát több angol fordításból hozzák össze, de az animet nem tudja vki hogy melyik fordítás(ok)ból hozzák össze?(Előre mondom nem kritika panaszkodás stb csak érdekel).
|
|
|
Naplózva
|
Nem tudtam, nem mondták.
|
|
|
SALVO
Gennin
Nem elérhető
(YOU'LL GET PWNED!!)
|
|
« Válasz #3408 Dátum: 09 márc 28, 18:53:43 » |
|
Egyébként most hol jár az anime még mindíg a fillerek mennek vagy most összevan keverve az eredeti sztori a fillerekkel? Mert én amikor a 91. részben megláttam azt az iszonyat debil békát hagytam is a francba a mostani töltelék adagot. edit: Közben látom még mindíg a fillerek mennek ráadásul abból se a legjobbak ahogy olvastam suman sumann legközelebb majd visszább olvasok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 28, 18:56:37 írta SALVO »
|
Naplózva
|
RAWR!! Én nem félek a haláltól, csak nem szeretnék ott lenni, amikor megjön.
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #3409 Dátum: 09 márc 28, 20:30:31 » |
|
Igen még mindig fillér van és mosmár nagyon várom mikor fejezik be mert nagyon nyujtott már ez az egész
|
|
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
Ba Lee
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3410 Dátum: 09 márc 29, 05:27:24 » |
|
De már a 90. rész óta megy ugyanez a filler sorozat , és még lesz vagy 6-8 rész. Ami nem lenne gáz ha pörögne az esemény, de most is megcsináltak 2 részt és az egyikben nem történt semmi(102). Én nem tudom mert a Kakuzu résztől kezdtem el olvasni a mangát, de a mangában is ennyit veri sakura narutót mint az animeben?
|
|
|
Naplózva
|
Nem tudtam, nem mondták.
|
|
|
Haton
Chuunin
Nem elérhető
Haton
|
|
« Válasz #3411 Dátum: 09 márc 29, 08:35:45 » |
|
Aha, Sakura mindig is verte Naruto-t, az anime egyáltalán nem túloz.
|
|
|
Naplózva
|
Kedvenceim: Pein, Itachi, Kakashi, Jiraiya, Shikamaru, Yamato, Sai, Hinata, Naruto és Choji. Nem ebben a sorrendben persze, de mindegyiket másért szeretem.
Sasuke-t is szerettem, csak hát sajnos \"elk**vult\" a karaktere.
|
|
|
Srodack
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3412 Dátum: 09 márc 29, 09:09:54 » |
|
nem túloz, csak itt látványosabb, mint a mangában, be kell valljam volt nevelő ereje annak, ahogy a földbe döngölte
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haton
Chuunin
Nem elérhető
Haton
|
|
« Válasz #3413 Dátum: 09 márc 29, 10:08:22 » |
|
Nekem nagyon pankráció szerű volt az, ahogyan Sakura szegény Naruto-t a földbe döngölte a 101-ik részben.
|
|
|
Naplózva
|
Kedvenceim: Pein, Itachi, Kakashi, Jiraiya, Shikamaru, Yamato, Sai, Hinata, Naruto és Choji. Nem ebben a sorrendben persze, de mindegyiket másért szeretem.
Sasuke-t is szerettem, csak hát sajnos \"elk**vult\" a karaktere.
|
|
|
Srodack
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3414 Dátum: 09 márc 29, 10:32:15 » |
|
Arra még kiváncsi vagyok, hogy mi lesz Gurennel, mármint a vívódása a fiú és Oro közt. A mangában mikor üldözik Sasuke-éket akkor velük van a kölyök (ha emlékezetem nem csal). A másik dolog, hogy a 99. v 100. részben látjuk Deidara-t meg Tobi-t, de most ők a Sanbi-t akarják vagy csak véletlenül arra vetődtek!??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Srodack
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3416 Dátum: 09 márc 29, 11:08:42 » |
|
Akkor adja Isten, hogy odaérjenek, Deidara-t úgyis szét akarja pofozni Naruto még a Gaara incidens miatt! Bár ha nem volt benne a mangában, (úgy emlékszem nem volt) akkor itt se teszik bele, bár biztos érdekes lenne!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mzalan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3417 Dátum: 09 márc 29, 11:09:08 » |
|
amúgy csak én csodálkoztam azon, hogy deidarát és tobit, két akatsuki tagot, S szintű bűnözőt csak simán kiszolgáltak?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Srodack
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3418 Dátum: 09 márc 29, 11:21:12 » |
|
Civilek szerintem annyira nincsenek tisztában ezzel, nekik csak két nindzsa, akik éhesek voltak..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mzalan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3419 Dátum: 09 márc 29, 11:27:00 » |
|
lehet, bár elég hírhedtek amúgy még a hidan-kakuzu vs 10-es csapat + kakashi harcnál egy észrevétel: mikor kakashi a raikirivel átszúrja kakuzu szívét és a kapszulába vért vesz, hogy mikor hidan valakit megátkoz kakuzu kapja a sérülést, akkor azt hitték, hogy ott kakuzu meghal, mikor kapott egy raikirit, tehát ezáltal felesleges lett volna a vér mert kakuzu úgyis meghalt... ennek mondjuk talán lehetne egy ésszerű magyarázata: hogy hidan mikor megátkozza pl. shikamarut akkor ne haljon meg, mert csak kakuzu vére van rajta, de ennek is van egy ellentmondója: nem tudjuk, hogy az átok halott ember vérével is működik-e, és ha nem, akkor hidan nem fekete-fehéredett volna be és egyből rájön a cselre ez az én elméletem...lehet hogy hülyeség
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|