Sheme
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3120 Dátum: 09 jan 29, 12:39:13 » |
|
Akkor valami nagyon nagy dobásnak kell lennie egy-két hét múlva! És igazán lehetne már dupla rész, mert ezek a 20 perces szösszenetek nagyon keveset érnek... alig halad a történet.
(Csak látnám már, hogyan nyomja le Naruto torkán Itachi azt a hollót.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #3121 Dátum: 09 jan 29, 14:49:47 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #3122 Dátum: 09 jan 29, 15:37:05 » |
|
Unalmas rész szinte semmi sem történt, megint. És ráadásul teljesen filler volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoll-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Gépállat
|
|
« Válasz #3123 Dátum: 09 jan 29, 16:13:39 » |
|
Lófasz volt ebben nem cselekmény b+! De van pozitívum is, rájöttek a feliratozók, hogy a Bacchikoi után is van még élet. Jobb, hogy most jöttek rá, és nem azután, hogy a sorozat már visszakanyarodott a mangához.
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodni ér! Jön még kutyára rasengan! NHFK Tag Gépállat
|
|
|
Kokaylaszlo
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3124 Dátum: 09 jan 29, 17:24:49 » |
|
Na ezért utálom a fillereket! Ez ultragáz volt, és ahogy látom a következő is ilyen lesz, és az azutáni....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
death-charly
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3125 Dátum: 09 jan 29, 19:11:51 » |
|
Üdv!
Bocs, ha hülyeséget kérdezek, de égetett magyar feliratos részek lesznek majd letölthetőek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3126 Dátum: 09 jan 29, 19:23:43 » |
|
Hát egyet értek az előttem írottakkal! Filler,meg még húzzák is már vagy 3 részen át!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Banzai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3127 Dátum: 09 jan 29, 20:09:23 » |
|
Kifejezetten sajnálom azt a csapatot kinek ezt a részt kellett megrajzolnia , idő pocsékolás volt . Nem tom elképzelni ki az aki erre a részre rábólintott hogy leadhatják. Az ilyen fillerekben annak kéne történnie mit kishinek nem volt ideje, lehetösége h kidolgozzon a mangában.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
varga007
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3128 Dátum: 09 jan 29, 20:49:16 » |
|
hi
régóta gondolkozom de még nem jöttem rá, hogy kakashinak hogyan lett sharinganja? mert ha jól tom az az uchiha klán vérvonalán alakul ki, megtanulni nem lehet...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #3129 Dátum: 09 jan 29, 20:52:25 » |
|
Erről szól mangában a Kakashi Gaiden (manga 239-244). De ez itt spoiler, meg off ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #3130 Dátum: 09 jan 29, 22:21:12 » |
|
Hmmm... Igaz, hogy ez a rész semmiről sem szólt, de azért volt benne pár érdekes dolog. Úgy néz ki, Guren meg fogja kedvelni Yuukimarut. És Guren álmában annak a valakinek, akinek nem láttuk az arcát, olyasmi haja volt mint Yuukimarunak.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Kokaylaszlo
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3131 Dátum: 09 jan 29, 22:25:16 » |
|
Én nem is nézem tovább! majd ha vége lesz a fillereknek! A kedvencem a shippuden, de ez gyalázat! Addig mangázok...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3132 Dátum: 09 jan 29, 22:36:49 » |
|
A hajas dolog nekem is feltűnt... És azért nem volt ez a rész tartalom nélküli húzás... Kiderült pár infó... Guren egyébként nekem kezd szimpatikus lenni..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #3133 Dátum: 09 jan 29, 22:54:30 » |
|
Sajna Guren pont olyan, mint Kimimaro. Ha nem egy ilyen keskenyszemű, kígyónyelvű csúszómászó karolja fel, akkor a légynek sem ártana... Na jó, azért Guren sem tűnik egy nebáncsvirágnak.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
EnvyX
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #3134 Dátum: 09 jan 30, 08:10:40 » |
|
Valahogy én is így vagyok vele.. Nem nézem amíg a rémálom tart.. Múlt héten és most sem néztem meg a részeket.. Fene egye meg a ... fillereket.....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 30, 08:11:35 írta EnvyX »
|
Naplózva
|
|
|
|
|