Az opening: Igen, én is gondoltam, hogy az előzőt nem fogja verni, de ez bizony egy kisebb-nagyobb csalódás a részemről
A zene abszolút nem tetszik a képi világa meg elég egyedi, de sajnos nem a jó értelemben. Egyetértek Danival, túl sok a szöveges kiírás és egyéb (nekünk) firka össze-visszaság a videóban. Tényleg nagyon kaotikus.
Az első fele meg úgy borzasztó ahogy van. A legelső képsorokból azt hittem bérházakat mutatnak, na meg sikerült (itt is) olyan béna fejet adni Sakurának... Alig vannak csaj szereplők, de nem bírják őket se szépen megrajzolni...
A nyitány második fele már tényleg elég badass lett és nevetségesen spoileres de... Igazából úgy tudtam, hogy igazam lesz. Kiadtak egy manga történetről szóló openinget, miközben még ~3 hónapig a fillert fogjuk nézni... GG Pierot stúdió...
3/5 a részemről. Egyedinek nagyon egyedi és volt már rosszabb is ettől, de az előzőhöz képest teljes csalódás.
Egyébként ki kezdte el terjeszteni ezt a baromságot, hogy utolsó opening?
Még egy legalább lesz...
A rész: Erről nem írnék túl sokat. Tetszett, hogy Inoról szólt, mert már őt is szinte elfelejtettem, annyira keveset szerepelt az utóbbi években
Jót tesz a NARUTO sorozatnak, hogy nem szerepeltetik most egy darabig Narutot (de tényleg, semmi irónia). Jól ki tudnak bontani egyes karaktereket, csak kár, hogy baromira nem illik ide az egész
A legszembetűnőbb dolog a grafika lehetett, ami inkább gyengébb volt, mint jó, ebben sajnos egyet kell értenem. Az előző két részhez képest ez (is) teljes visszaesés, voltak olyan fejek... Viszont!! Ha megnézitek sok új "effekttel" próbálták feldobni a részt, gondolok itt a "kamera" és karakterek mozgására. Volt egy-kettő, ami tetszett, de sajnos elég kezdetleges fázisban voltak ezek is
3/5 ez is. Amúgy ez a homoki chunin vizsga mennyivel durvább már, mint a konohai
Milyen dögök mászkálnak már...
Az ending: Első pár másodpercre ilyen fejet vágtam:
Mutatják Madarát közben meg egy csajos zene
Aztán persze szépen leesett nekem is
Valami iszonyat hátborzongató volt a mosolygó Madara, miközben aktiválódik a Tsukoyomi. Ugyanazt szépen kifejezve őrült "kedves" mosolyt mutatta, mint amit nemrég Doflamingo is Luffyéknak
Nagyon tetszenek az ilyenek
Maga az ending is elég összetett lett, talán kicsit
túl tartalmasra is sikeredett
Valóban elkönyvelhetjük Madara endingjének. Jobb lett, mint a nyitány, ez kétségtelen, de a zene nem a legjobb (de kicsit azért tetszik).
4/5 (Obito endingje tényleg jobb
)
Amúgy a Zetsuk megjelenése is nagyon adta a végén
Viszont ez az ending időzítés is
elég érdekes lett... Még ez a filler LEGALÁBB 2 hónapig tartani fog, de én a hármat látom reálisabbnak. Tehát legjobb esetben egyáltalán nem lesz Madara 3 hónapig, erre kapunk egy róla szóló endinget
"Ő is létezik, el ne felejtsétek az izgalmas filler közpette!"
Azt kell mondjam jobb op/ed párosra számítottam, de végül is ezek sem rosszak. Csak ugye mihez képest.
No de semmi baj, elkezdődött a Tavaszi szezon, sok nyitány/zárány váltás van ilyenkor más animéknél is
Hátha találok egy új epik zenét