Naruto vs. Madara : szerintem Narutonak esélye sincs. Madara egy pillanat alatt elkapja Kurama-t és vége,
Én is többször elgondolkodtam azon, hogy mi lenne, ha Naruto Madara ellen vonulna. Ki tudná belőle szedni valahogy a Kyuubit? Vagy le tudná blokkolni az erejét?
Szerintem igen, de! Azt is gyanítom, hogy azért ebbe Kuramának is lenne beleszólása, ergo ha ellen akarna állni egy genjutsunak, akkor lehet megtehetné akár nagyobb erőfeszítések árán is. Amúgy meg ha Naruto kapna genjutsut, Kurama tuti "leszedné" róla, hiszen már nincs ketrecben, Beenek is segített Gyuki (szoktátok így használni?) Itachi ellen. Csak megbökte és kész
Főleg hogy már ekkora haverok
Madarának hatalmas az egoja, az erejei is, de Hashirama az ő elmondása alapján is túltesz rajta. Oké, azóta szerzett egy Rinnegant, de ő maga mondta többször is, hogy csak Hashirama győzhetné le őt még most is.
Nem mellesleg vannak még nagy kérdéses pontok, hiszen jöhet még tényleg Sasuke (huuuu nagyon rákattantam most erre a lehetőségre
), akiben naaaaaaagyon sok lehetőség van. A Susanoo-val simán védhet bárkit, az Amaterasu megfelelhet akár egy átmeneti pecsételésnek is, az EMS lehet képes olyan genjutsura, ami még a "sima" Mangekyou-t is képes kiütni egy időre, akár képes blokkolni is genjutsukat Naruton (erre nem volt példa még ,de miért ne?), sőt, ha minden kötél szakad és Naruto meghalna, szerintem még akár egy Izanagit is láthatnánk Sasuke-tól (mekkora lenne, Naruto 1 percig tulajdonképpen halhatatlan lenne
).
Azért Kuramát se félteném, ne feledjük el, hogy a chakrája fele még mindig Minatoban van és Minato chakrája pedig Naruto pecsétjében.. ki tudja mi sül ki még ebből?
Ki lehet-e vajon hozni onnan? Továbbá! Kurama sem ma született és valószínűleg, ha a Jinchuurikik képesek tőle chakrát szerezni/elvenni, akkor ő is képes erre... ergo bizonyos tulajdonságok, képességek lehet ráragadnak így a hosszú évek során. Én még egy olyat is el tudok képzelni, hogy Naruto adja a Senjutsu chakrát, Kurama átveszi az irányítást és Taijutsuval + Naruto meg az elődei technikáival (pl Minato testvillanásával) és ad egy kicsit Madara és Obito arcának
Hiszen pl a Nagato elleni formára még mindig nem született magyarázat (ergo mikor Sennin formában volt és mégis vörös volt a szeme egy függőleges pupillával), miért ne lehetne ez egy Kyuubi chakrával erősített Sennin forma, amit Kurama irányíthatna?
Úgyhogy ja, Kurama mögött hosszú évtizedek (évszázadok?) állnak, csak ragadt rá is valami brutálisabb harcmodor.
A fenti eszmefuttatást jól esett és nézzétek el, karácsony van, csak szabad reménykedni
Én nagyon örülnék ilyen fordulatoknak!