Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
So long suckers! :)
|
|
« Válasz #165 Dátum: 08 okt 23, 08:45:02 » |
|
Apropó kedvenc tantárgyaim: történelem, biológia, angol. Médiánk nekünk csak általánosba volt, ott meg egy rakat fos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tenten-chan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #166 Dátum: 08 okt 24, 13:29:10 » |
|
Én tulajdonképpen az Angolért az Informatikáért meg a Nyelvtanért rajongok.Ezek a legkönnyebb tantárgyak.Sztem.
|
|
|
Naplózva
|
Én mások hibáiból tanulok. Sajátomból néha képtelen vagyok...
|
|
|
kas
Chuunin
Nem elérhető
naruto-arena player
|
|
« Válasz #167 Dátum: 08 okt 26, 14:48:46 » |
|
Mivel reál beállítottságú vagyok így matek, fizika, infó
|
|
|
Naplózva
|
D & C rank missions: 10/10 B rank missions: 11/11 A rank missions: 12/12 S rank missions: 5/7 Shippuuden missions: 29/31 teams: Kakashi (S) - CSsasuke - Sakura // 4tail - Asuma (S) - Kankuro // Shizune - Itachi - Sakon // Chouji - Ino (S) - Kabuto (S)
|
|
|
|
Kletta
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
csodameséss
|
|
« Válasz #169 Dátum: 08 okt 26, 18:30:51 » |
|
legjobban a nyelvtant fizikát meg persze japát^^ de am semmivel nincs ülönösebb problémám max föcivel de az a tanár miat mert óra közepén láll olvasgatni az e-mailjeit...szal...
|
|
|
Naplózva
|
memories last forever. <3
|
|
|
LaSasuke
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #170 Dátum: 08 nov 09, 19:11:32 » |
|
én a törit szeretem mert érdekel a tesit mert legtöbször focizunk és az informatikát mert netezni szoktam és nem taunlni xd
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kryboy
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #171 Dátum: 08 nov 15, 11:23:59 » |
|
én egyértelmüen a törit mivel nagyon érdeklődök iránta főleg az ókori és középkori események iránt! + a tesit mivel igazolt labdarugó vagyok így eggyértelmü nekem miből ál (ált) a tesi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ichigo Dave
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #172 Dátum: 08 nov 16, 19:33:22 » |
|
Bár már letudtam a sulit, de a töri az irodalom és a föci volt a kedvencem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akakashi26
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #173 Dátum: 08 nov 17, 00:42:53 » |
|
töri+föci najoon kiri vót a tanárunk(demárcsakféléw) matek mert matektagozatos wok tesi mert eccerűen anélkül nincsélet megazokajó tesiórás flash-ek infó mert arra meek tovább fizika mert abbó is nekünk wolt a legjobb tanárunk technika meg rajz mert imádok rajzolni, meg tudok is non jól ***NEM fényezni akaroom magamat****
azt egyenlőre ennyi, a többit megmajd úgyis meg kell szeretnem
méglesz hozzá 9 éwem kezdem a gimibe aszt rem. folytatom a egyetemen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #174 Dátum: 08 dec 11, 07:54:25 » |
|
Én az idegen nyelvekre szavaztam. Angol, franciát tanulok. Jófej a tanár is, és ami még fontosabb, hogy érdekel is a dolog... Matek/fizikával nem lenne bajom, sak a tanár pocsék, aki tartja. törinél szintén ez a helyzet, bár meg kell mondjam őszintén, nem rajongok érte. Lásuuk mi maradt még...magart szeretem, jó a tanárunk, úgyszintén érdekel...
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Dave90
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
Nara jounnin
|
|
« Válasz #175 Dátum: 08 dec 11, 14:11:33 » |
|
Nos én már szakmai képzésben vagyok de érettségi előtt a fizika biosz és infó voltak a kedvencek. igaz biosz meg fizika 2.ban volt utoljára:S utána az érettségi tantárgyak mellet csak szakmai volt. Biosz: nem tudom egyszerűen mindig yoo érzékem volt hozzá...(tesóm ilyen iráynban tanul én még is jobb vok belőle) Fizika: a szakmámba vág amit szeretek. Infó: Itt meg számítógépről van szó... ami egyszerűen követelmény már mind az életben mind a munkában. Idegen nyelv: sajnálatos módon álltalános iskolában az angoltanárom egy szemétláda volt ergo aki nem nyalt neki azt ott szivatta ahol tudta. a 6év amíg áltban az angolt tanultuk bőven elég volt arra neki hogy annyira tönkrevágja a tanulási morálom hogy a középsuliban is végig szenvetdem az angolal és így is örültem a 2es érettséginek belőle...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #176 Dátum: 08 dec 11, 14:14:01 » |
|
Dave Azt hiszem most írtad le hogy mi lesz az én angol tudásomnál...nekem is ilyen tanárom van és félek hogy az történik velem mint veled...
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #177 Dátum: 08 dec 12, 00:05:14 » |
|
Fújmá Média...nekem rajztanárom tartja...aka ertitörpe...de legalább lehet aludni, mert filmet szoktunk nézni...ha meg elemzünk az meg ooooolyan unalmas T_T
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #178 Dátum: 08 dec 12, 00:30:24 » |
|
Mi a művtörivel vagyunk így...szegény tanárunkat már komolyan sajnálom, annyira beleszarunk az órája közepébe
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
itachicrying
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #179 Dátum: 08 dec 23, 22:21:11 » |
|
KELTA Akadémia híres Bp-n!(pffff)Idiótákat és Anime függőket nevel...(minkettő vok 1 picit) Az infóórák anime , amv , manga nézéssel megy el!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|