Elég nehéz volt összeállítani ezt a listát. Olyan nevek maradtak ki, mint Zero vagy Kagura Én csak azt vettem számításba, amit eddig mutattak külső tényezők nélkül. Szóval csak olyan erőket vettem számításba, amit bármikor tudnak használni. A sorrend 1vs1 alapján készült.
1. Achnologia
Egyetlen egy támadása "elpusztította" az egész Tenrou szigetet. A többi sárkány ereje eltörpül az övé mellet, ráadásul a Mágia Játékok mágusai egy sima sárkánnyal nem boldogultak.
2. Gildarts
Csak egy pillanatra láttuk a teljes erejét, abba viszont az egész Tenrou sziget beleremegett. Túlélte az Achnologiával való találkozást, a mágiája egyszerre jó védekezésre és támadásra. Ha úgy vesszük semmilyen mágia nem árthat neki, mert szétbomlasztja, mielőtt célba ér.
3. Hades
Az idős kora ellenére szánalmasan könnyen győzte le Makarovot. Amíg nincs meg a szíve gyakorlatilag legyőzhetetlen. A saját ízlésére formált egy olyan varázslatot, mint a Fairy Law.
4. Luxus
A pusztító erő találkozása a hatalmas sebességgel. Tisztességes küzdelemben legyőzte a 5.Szent Mágust, ráadásul ismeri a Fairy Law-ot.
5. Jura
7 év alatt rengeteget fejlődött. A kémény föld mágiája bárkinek fejfást okoz.
6. Gérard
Szegény Gérard tele van olyan mágiával, amiket nem tudott bemutatni mert félbeszakították. Így azokat nem is tudom beleszámítani. Ezért a legnagyobb erőssége a sebessége.
7. Makarov
A titán mágiája nagyon erős és a kiterjedése miatt nehéz is elkerülni, ráadásul a Fairy Lawot is tudja. Az egyetlen gyengéje az, hogy már elég idős.
8. Bluenote
A gravitációs mágiája elég szívatós mert nehéz ellene védekezni.
9. Erza
A második eredetnek köszönhetően jócskán megugrott az ereje és ennek köszönhetően már képes viselni a Nakagami páncélt, ami gyakorlatilag egy anti-mágus páncél.
10. Natsu
Natsu elég erős de ugyanakkor mégsem. A harcokban csak azért olyan kitartó mert mellette vannak a társai, akik miatt mindig felkel. És a főbossokat, mindig egy kapott Power Uppal győzi le. Ezért nehéz belőni a valódi erejét, mikor 1vs1-ben kell harcolni.
??? Zeref
A Fairy Tail Voldemortja. Az erejét viszont egyenlőre nem lehet belőni. A halálmágiája elég veszélyes de csak 50%-os a túlélési arány. Natsu és Urtear túlélték, viszont Zanchrow és Hades nem. Azt azért hozzá kell tenni, hogy ők nagyon közel voltak hozzá és nem is próbáltak védekezni avagy nem harcoltak. Ha majd többet látunk tőle, akkor majd hivatalosan is felkerül a listára.
??? Mavis
Ismeri a 3 nagy Fairy varázslatot, még az is lehet, hogy ő találta ki őket. Erre még rájön az, hogy elég erős volt, hogy céhmester legyen. De mivel több részletet nem nagyon tudunk ő is Zeref mellé kerül.
Amúgy talán most még erősebb is, mint mikor élt, mert még mindig képes mágiát használni és csak a FT tagok látják.
![Nevet](https://naruto-kun.hu/forum_archivum/Smileys/default/grin.gif)
+ repül.