Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #120 Dátum: 09 jan 03, 17:40:57 » |
|
Nem biztos mivel az Homura, de ez kilett tárgyalva, kérlek olvass vissza. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #122 Dátum: 09 jún 13, 17:39:04 » |
|
Hát azért van köztünk korkülönbség nem is kevés meg ha mindenkivel összejönne Sakura aki azt mondja rá hogy csinos akkor sAKURA EGY Hát inkább nem mondok csúnyát
|
|
|
Naplózva
|
\"Uchiha klán tagja vagyok\"
\"This is usually the part when people start screaming\"
deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
|
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #124 Dátum: 09 jún 13, 17:47:00 » |
|
Tényleg csak 3-év, a Part 1-be ilyen 6-7 évesnek néztem. De azért az kb olyan lenne mint ha Konohamaruval jönne össze korra
|
|
|
Naplózva
|
\"Uchiha klán tagja vagyok\"
\"This is usually the part when people start screaming\"
deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
|
|
|
|
Saku
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #126 Dátum: 09 jún 13, 18:06:48 » |
|
Egy kicsit elkalandoztál senki nem mondta, h szeretik egymást x"DD Ettől a kis bóktól még nem lesz semmi köztük x'Đ
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #128 Dátum: 09 jún 14, 13:58:40 » |
|
Miroku, ennek is van saját témája, méghozzá az "Általános Naruto témák"-on belül "Ki iilik kihez szerinted?". ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
niko58
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #129 Dátum: 09 jún 28, 12:37:43 » |
|
nekem genma de melyik részben hal meg shippuden vagy simarészben és ott valamelyik részében,hanyadik részben hal meg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #130 Dátum: 09 jún 29, 23:51:14 » |
|
Genma a "sima" Narutóban hal meg, a filler részekben, kb. a 170-180. rész körül.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #131 Dátum: 10 ápr 19, 22:21:21 » |
|
Mert ki az a Genma? Nem nézek fillereket 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #132 Dátum: 10 ápr 19, 23:57:42 » |
|
Hát, ha nem nézel fillert, akkor nem is fogod megismerni a filler-szereplőket.  Ja, amúgy bukta az előző hozzászólásom, mert Genmát összekevertem valaki mással. Genma még mindig él és virul. Őróla lenne szó: KATT
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
titius
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Sharingan
|
 |
« Válasz #133 Dátum: 10 ápr 20, 15:35:27 » |
|
Nah várj most baki kit ölt meg Genmát vagy Hayatét?Mert egyik szereplőt megöli a chunin vizsga döntőjénél ,az invázió alatt ,csak nem emlékszem melyiket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust
|
 |
« Válasz #134 Dátum: 10 ápr 20, 15:51:41 » |
|
Baki Hayate-t ölte meg mert meghallotta amikor Kabuto-val beszéltek, ő volt a köhögős bíró a chunin vizsga második felében a "selejtezőn". Genma pedig a legvégén volt, ő az akinek mindig egy fogpiszkáló van a szájában.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|