Üdv!
Sajnálom, hogy most tudtam csak folytatni a sztorit de nem értem rá
Ezt kicsit másképp mutatom be mint az előző történeteket
!!Eljött az elődöntő ideje!! 4harcos maradt bent, ebből 2shinigami!!
Zaraki Kenpachi vs Ahate Naraku (
)
Tenmaku Bannou vs Banjou (
)
A Harcosok leírása:Zaraki Kenpachi: (A versenyre álnévvel jelentkezett, Choppa Keishu= Hússzeletelő Börtönőr
)
Mint tudjuk nyers erejével, kardjával- amit idáig még nem használt a bajnokságon. Idáig csak olyan ellenfeleket kapott akiket pusztakézzel álomba taszított. Mást nem tudunk róla(=a Bajnokság szervezői).
Ahate Naraku: Mint tudjuk előző ütközetébe ő maga is súlyos sérüléseket szenvedett, és emiatt sérülten is áll ki ebben a harcban. Valamint előzőleg láthattunk tőle egy titokzatos technikát amit mi magunk se értünk, és tisztán nem is láttuk. Hiszen a sebessége olyan hatalmas lett, hogy a porfelhő eltűnése előtt vissza is változott előző alakjába és eszméletét vesztette, de orvosaink megmentették. Állítása szerint a sérülései nem akadályozzák meg a harcban.
Tenmaku Bannou: Az előző bajnokság győztese( Az előző bajnokságra több mint 700an jutottak a selejtezőbe!).
Főbb ereje, a botja(bo=180cm) aminek a végén tud aktiválni fehér lángokat. + Van egy olyan Technikája amivel az előző döntőt nyerte, eléggé hasonlít egy Cerohoz!
Banjou: Róla tudunk a legkevesebbet. Az ütközetein kívül nem is lehet látni. Amit idáig megfigyeltünk harcai alatt kétszer az ellenfele mögött teremt és az ellenfél azonnal meghalt. Egyszer lehetett látni érthető technikát(előző harc, Tetsuzaemon ellen) amikor is rajzolt több kört a levegőbe amiknek a nyoma ott maradt(narancssárga), és amikor aktiválta a körökből spirális energia oszlopok törtek ki ezzel súlyos sérüléseket okozott ellenfelének aki nem tudta folytatni.
Börtönőr vs Pokol
Nos hát arra nem számítottak a Shinigamik, hogy egymás ellen kell küzdeniük, de Zaraki és Naraku is mosolygott
Ahate azt mondta Zarakinak, "hogy ha így alakult ne legyen bunda meccs.... harcoljunk teljes erőnkből!"
Zarakinak tetszett az öltet. Csak hát Naraku fiú elfelejtette, hogy nincs Bankai-ja... amit akkor használt, azt nem is ő használta valamint attól, hogy a Zanpakutoja átvette felette az irányítást és használta nem tanulta meg irányítani.
De hát Naraku nem valami jó emlékezetű és derült mosollyal állt ki a csata térre. Jól rá is fázott mert Zaraki bácsi nem kímélte de Naraku tudja állni a sarat, úgy hogy a kapitány ennyivel nem fogja megtörni
Zaraki a bajnokság alatt most először használta a kardját és Naraku barátunk állja a sarat!(
) Ám már nagyon bealázta Zaraki és halkan suttogta h Zaraki se hallja:
Bankai ........................................................................ éééééés semmi
Eltudjuk képzelni az arcát:
így hát jöhetett egy nagy adag Gestuga Tenshou!!! amit zaraki félkézzel széttépett és az volt a szerencséje Narakunak, hogy nem vágta szét Zaraki
Jól fejbe ütötte a kardja végével és aztán beszunyált Naraku...
Így a győztes Zaraki-Taicho
Teljhatalmú vs Korlátok nélküli
Bajnok a titokzatos ellen. No szólaljon a *GONG* és mehet a harc! Bajnokunk használta rögtön a Bo-ját és rátámadt Banjou-ra, aki egy egyszerű pofonnal a közönség közé repítette Tenmaku-t. Tenmaku nem akart hinni a szemének hiszen az egyiken már nem is látott úgy bedagadt (
). Hát nem tétovázott használta a Zaepoon-t, ami tisztára úgy néz ki mint egy Cero. A sebessége még felül is múlta a Cero-jét, Banjou nem tért ki a támadás elől, telibe találta... Amint elszállt a porfelhő látszódott, hogy kutya baja sincs Banjounak... azon kívül, hogy a köpenye és vele együtt a csuklyája is leégett... Így tökéletesen látszódott a fél arca... hisz a másik oldalát egy Hollow maszk takarta el.(Yama ettől tartott, hogy fejlettebb, erősebb lények is megjelennek majd) ~A néző téren 5ből 4 shinigami nagyon meglepődött, kivéve Naraku-t aki álomvilágba balettozott.~ Tenmakunak is felnyílt a csipája mert jó pár évvel ezelőtti Bajnokságon már harcolt Arrancarral. Banjou először szólalt meg mind ezidáig, és ezt mondta: "Ennyi? És még ezt hasonlítottátok egy Cerohoz?...Akkor mutatok egy Cerot... ~rajzol egy kört a levegőben a nézőtéren álló Tenmaku felé~.... Cero Kajou.(=Spirális Cero) Ez jóval erősebb volt mint amit Tetsuzaemon ellen használt... ugyanis a keleti közönséghely teljesen megsemmisült a Cero által. Tenmaku nem adta fel használt egy még erősebb technikát: Yuugao bo Zaepoon!(Százszorszép zaepon[bocs a zaepont én találtam ki
]).~A botjából hófehér lélekenergia növények nyílnak ki és körbe ölelték az egész csata teret!~ majd egyszer csak kinyíltak a virágok(100db) és mind Banjou felé fordult és az előző támadást(Zaepoon) 100szor rá mérte egyetlen virágból! Összesen 10000 Zaepoon-t zúdított! Ez volt a legerősebb technikája Tenmaku-nak aki ezek után már csak a botot tudja forgatni. Amikor a fehér lángok ki aludtak megjelent az Arrancar akinek szanaszét szakadt a ruhája és kisebb karcolások vannak rajta. Majd ismét megszólal: "Ez valóban százszorszép volt, viszont ha jól sejtem ez volt az utolsó támadásod amivel kárt tudsz bennem tenni. Mielőtt megöllek, bemutatkozom. A teljes nevem Banjou Kurushimi(=Korlátlan büntetés) és a számom 102, valaha én voltam a 2.Legerősebb Hueco mundo-ban. Az erőm azóta sokkal nagyobb lett, ám nem engedelmeskedtem az újdonsült uralkodónak, aki száműzött, és ha megnyitom a Garganta-t azonnal meghalok.
És most...Ég veled! Cero Kajou!"~ az arca elé rajzolta a kört, így azonnal meghalt Tenmaku.~
Így Banjou jutott tovább!
Zaraki Kenpachi vs Banjou Kurushimi
Akik tovább jutottak a döntőbe kereken 24órát kaptak felkészülésre. Majd amikor eljött az idő, kiálltak egymással szembe. Ám mielőtt megszólalt volna a gong, a harc terület felemelkedett az égbe és a mérete meg háromszorozódott. Majd a csuklyás(aki az elején is magyarázott) megszólalt:"Aki innét élve kijut megnyeri a bajnokságot és azzal együtt a jutalmát is!". Több se kellet megszólalt a gong és pár percig még nézték egymást majd Zaraki távolról vágott egyet. Könnyen hárította Banjou, és ő kiengedte a kardjának erejét;Furimawasu Sankaku!(Forogj, háromszög), és egy eddig nem látott technikát használt: Hougai Sankaku.(Égbekiáltó háromszög) egy hatalmas háromszög jelent meg előtte. Zaraki csak nézett nagy bambán majd egyszer csak egy óriási Cero-t lőttek ki felé ami elől lehetetlenség lett volna kitérnie... A támadás leszedte a maszkját és az Arrancar felismerte őt: "Hallotam már rólad, a 11.osztag kapitánya, Zaraki Kenpachi... valóban olyan erős vagy mint amilyennek titulálnak?" Zaraki felnézett és röhögött egy nagyot! És mondta: "YACHIRU!! Kapaszkodj erősen mert e...Yach...i...ru..."( És itt döbbent rá, hogy Yachiru-t felejtette otthon
) "ÓÓ... Hát akkor legyen így, legalább most nem kell vigyáznom rá" ~rá ront Banjou-ra aki könnyedén kivédi és vissza is támad majd szépen megvágja Zarakit... "hm... Azt hittem erősebb ettől a Gotei 13, hogyha már legyőztétek Aizen-t."
Zaraki: HÁHÁHÁHÁHÁHÁ..."Erőt akarsz látni? Hát legyen..."~leveszi a szemkendőjét~ és már a lélekenergiájának az áramlása is megmozdítja az Arrancart aki most kissé kétségbe esett és Cerokat lőtt Zarakira aki kézzel védi azokat. Majd mondja:" Erős vagy, de nincs időm játszadozni." ~megfogja két kézzel a kardot és vág egyet!~
Az ellenfél a csata térrel együtt lezuhan majd Zaraki vissza ment az Arénába, ahol a csuklyás mondta:
"Gratulálok! A nyereményed hogy, megküzdhetsz velem! A nevem Shaburu Shuryou, és az erőd az enyém lesz, az előző bajnokságon senki nem érdemelte meg, hogy átadja az erejét nekem! De te igen, érezd magad megtisztelve!"
Zaraki csak áll és néz... "Tudod, hogy ki vagyok?" Shaburu:"Csak annyit tudok, hogy valami szánalmas börtönőr de az erőd hatalmas és kell nekem!"
Zaraki még nem tette fel a szemkendőt, és csak szép lazán ketté vágta Shaburut. Végül Zaraki elmondta neki: "A nevem Zaraki Kenpachi, a 11.osztag kapitánya..."
Itt a bajnokság vége!~eközben a néző téren~ Ōmaeda, Ikkaku, Tetsuzaemon nézi a csatát miközben Naraku még mindig nem ébredt fel.
Amint vége lett a csatának Zaraki mondta: "Indulunk, hozzátok azt a szerencsétlent(Naraku-t) is!"
Elindultak haza, ismét 17napnyi út, és amikor haza értek Naraku még mindig alszik.....
A bajnokság ARC vége To Be Continued!Következő részek tartalmából:Naraku még mindig kómában van, Unohana se tudja mi van vele.
Zangetsu, Engetsu, Kazetsu kardok kapcsolata.
Egy új ellenség lép fel, a Quincyk!
Hát ennyit mára
Köszönöm azoknak akik olvassák!