Lew
|
 |
« Válasz #570 Dátum: 13 júl 04, 22:41:25 » |
|
El ne kezdd nézni ezt az animét. Jogosan pályázhat a 2012 legszarabb animéje címre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #571 Dátum: 13 júl 04, 23:04:46 » |
|
Kár, pedig reméltem hogy így találok egy jó animét  A DS2-ből az az 5 perc is idegesített amit láttam. Nem kell félned, mint látod nem fogok ilyesmire vetemedni.  A Gargantiából meg már 6 részt láttam viszont 
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #572 Dátum: 13 júl 04, 23:47:47 » |
|
Okés már megijedtem =) Egy szenvedés volt az egész. Úgy voltam vele ha már elkezdem végignézem ,de inkább kérem vissza azt a 12x 25 percet az életemből xD az jó =)Kb onnantól indul be a story =) A feladványra meg van egy gyenge tippem: Gintoki aki megpirult a napon és szerzett egy vágást?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #573 Dátum: 13 júl 05, 15:47:41 » |
|
Ez se egy rossz tipp, de nem  Mondjuk a hajszínét az animében sosem találják el szerencsétlen Gin-sannak, néha szinte teljesen kék, néha meg szürkésfehér. Viszont akkor elárulom, Mini jól tippelt az animét illetően  Most már tessék eltalálni!
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #574 Dátum: 13 júl 05, 17:23:56 » |
|
Sabaku, készítem a köveket.Komolyan mondom Bastian feladványt könnyebb volt kitalálnom.  Van a Gintamanak egy másik sorozata ami 51 részes, ott az X meg a sebhely okés dea másik oldalon, tuti valami imposztor.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #575 Dátum: 13 júl 05, 17:30:31 » |
|
Én a Gintama-Gintama'-Gintama Enchousen triót azt egybe veszem, szóval jó nyomon járhatsz  De hogy nem találtátok ki eddig azt komolyan fel nem foghatom.  Mikor megemlítetted a Gintama nevét már azt hittem hogy a következő posztoló megoldja. És a feladványban lévő csavar sem ritka a topicban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #576 Dátum: 13 júl 05, 17:33:13 » |
|
Jójóóó a csavar sőt remek, csak most sunyi vagy.  Nem találom azt a képet amit betettél, és emiatt kiakaszt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #577 Dátum: 13 júl 05, 17:46:01 » |
|
Gintama - Doromizu Jirochou A csavar, hogy ez a fiatalabb énje? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #578 Dátum: 13 júl 05, 17:50:38 » |
|
Mire megtaláltam, Éjfél beírt elém.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #579 Dátum: 13 júl 05, 17:52:52 » |
|
Yup. Most komolyan ez volt ennyire nehéz?  Minden második itteni képen az adott szereplő fiatalabb énje van, és ráadásul Jirochou elég feltűnő jelenség a színeivel meg a heggel az arcán.  Szegény mennyire megcsúnyult öregkorára. Ha igazán gonosz vagyok, akkor meg a kisgyerek-énjét rakom be, ott még heg sem volt. Amúgy még szép hogy olyan képet teszek amit nem lehet kikeresőzni. Na ezt akkor pont lekésted, Mini:"P
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 05, 17:54:21 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #580 Dátum: 13 júl 05, 18:01:01 » |
|
Oh ne viccelj a keresés a poén, az meg meg volt. Azt hittem gonosz vagy!  Ej, alig vagyok online és gyengülsz. >.<
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #581 Dátum: 13 júl 05, 18:30:37 » |
|
Akárki tehet, átadom a lehetőséget.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #582 Dátum: 13 júl 05, 20:55:32 » |
|
Akkor Ki ő? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #583 Dátum: 13 júl 05, 21:00:09 » |
|
Chuunibyou demo Koi ga Shitai! -ből Touka Takanashi (Toka vagy Tooka)?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #584 Dátum: 13 júl 05, 21:00:57 » |
|
Chuunibyou demo Koi ga Shitai! - Takanashi Touka? szerk: Na de szépen beelőzött valaki  Ezt most Éjfél helyett visszakaptam 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 05, 21:01:40 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
|
|
|
|