batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #15 Dátum: 12 aug 28, 14:46:25 » |
|
Armor és fegyvert csak craftolni tudok? vagy hol lehet venni? mert a leg alapabb karik olyan cucba szaladgálnak hogy csak nha. Én meg alap cucccal lv8on -.-" van egy nagy város kapu oda hogy lehet bejutni?
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Cassco
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #16 Dátum: 12 aug 28, 16:10:04 » |
|
Hali! letölteni innen kell: http://vindictus.nexoneu.com/ ez a hivatalos eu szerver oldala. A nexon downloaderrel nekem mindig is simán szedte. http://vindictus.nexon.net/ Innen azért nemjó, mert amerikai szerverhez való a kliens ahova max proxyval mész fel asszem . Én is játszom vele néha, 40es vagyok benne Shirudo néven. Cuccot craftal lehet szerezni vagy marketplaceba megveszed készen playerektől, illetve azthiszem aki most lép fel az kap 1 ajándék csomagot amiben 30 napos cuccok vannak és eléggé jók olyan 30-40es szintre valóak de feltudod venni level 1en is. sőt megadja a 2. cast fegyverét is és azzal is tudsz menni amely amúgy csak lv22 környékétől lenne elérhető . Ui: teljesen olyan mint az összes többi mmo action rpg game .
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 28, 16:17:29 írta Cassco »
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #17 Dátum: 12 aug 28, 16:45:17 » |
|
Cassco és a nagy városba hogyan jutok be? nem a kis halázs faluba hanem át kell menni a mezőn és van 2 kapu.Tudsz segíteni cuccok kraftolásában?
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Cassco
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #18 Dátum: 12 aug 28, 18:35:20 » |
|
A játék tere nem nyitott hanem zárt ami azt jelenti hogy jelenleg van 2 város és 1 összekötő szakasz amelyben szabadon mozoghatsz, a térkép jelzi merre van a kijárat. Fejlődni csak a dungeonokban lehet amelyek általában max 4 playeresek vagy ha raid akkor 6 vagy több.
Craftolásban nemtudok segíteni sokmindent. Amikor átviszel 1-1 dungeont felsorolja a végén mindig, hogy mit kaptál oda kiszokta írni a craft recepteket is. Ezeket az itemeket úgy tudod elkészíteni hogy elmész a megfelelő személyhez pl.: kovács és ott vannak a craft menün belül az itemek, ha rákattintasz valamelyikre akkor kijelzi mi kell hozzá és azokat kell beszerezned. Ha esetleg nem tudsz valamien materialt megtalálni javaslom hogy keress rá a googleben.
Továbbá vannak küldetések amelyek megválaszolása befolyásolja a karaktered milyenségét pl.: 40es szinten eldöntöd hogy paladin vagy dark knight transzformációt választasz (amelyet a küldetés során feltett kérdések megválaszolása alapján teheted meg).
Ui: A dungeonokat Hard mode ban ajánlom végig vinni mivel eléggé egyszerű normalban ami unalmassá teszi a játékot.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 28, 18:45:01 írta Cassco »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dinuu
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #19 Dátum: 12 aug 28, 20:57:23 » |
|
Sziasztok, nekem nem akar működni a nexon downloader ( EU ), mikor instalálni akarna akkor mindig network hibát ír ki. Egyenlőre nem zavartatom magam, mivel az oldalon több link is van amelyekről le lehet tölteni a játékot. Most neki is álltam letölteni az egyik "direct linkről", ha minden igaz akkor ugye 3,5 GB körül kéne lennie ? :DD
Ja és holnap, | 2012. augusztus 29. szerdán | lesz elérhető az Európai szerveren is egy új karakter, " Kai (íjász) ". Én majdnem hogy csak ezért az egy karakterért töltöm le a játékot, mivel nagyon durván csinálták meg ( igaz az összes többi karakter is hihetetlenül jó ), és már nagyon várom.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 28, 21:26:21 írta Dinuu »
|
Naplózva
|
|
|
|
Andor2000
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #20 Dátum: 12 aug 28, 22:14:35 » |
|
Most hogy ezt mondtad eszembe jutott 1 frankó kombináció Am pont most telepítettem a játékot már alig várom hogy kipróbálhassam :d Am akk mindenki erre az eu szerverre jön? És aki igen annak mi lesz a neve?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dinuu
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #21 Dátum: 12 aug 28, 23:20:49 » |
|
Én majd holnap le írom a nevem, és majd felvehessük egymással a kapcsolatot a játékban, feltéve ha eltudom indítani ( reménykedjünk :DD ). Aztán majd csoportban nyomathassuk. Amúgy, ki milyen kaszt lesz ? Én alap hogy Kai ( íjász ). Na letöltötte, de természetesen nem működik. ) -.-" De nem érdekel azért is valahogy el fogom indítani ezt a **** játékot. :DD Most neki álltam letölteni más linkről. Ja amúgy amit leszedett nekem, elég hibásan rakták fel a NexonEU ( HANGSÚLYZOM EU ). Mert mindenki arra gondol hogy a direct linkek az EU szerverhez való klienst tartalmazzák .. hát nem Össze vissza van, most amit leszedtem az is az US szerverhez van -.-... Mondjuk csodákat nem várok a nexontól, eddig is tudtam hogy elég hanyag munkát végeznek, de hogy ilyen nagy bakikat elkövessenek .. fuj
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 29, 10:52:23 írta Dinuu »
|
Naplózva
|
|
|
|
Andor2000
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #22 Dátum: 12 aug 29, 11:04:03 » |
|
Nem tudom hogy te mit csinálsz rosszul de nekem tökéletesen működik o.O Szerk. Próbáld meg újra telepíteni a játékot hátha tegnap valami gubanc volt vagy írj supportra más nemigazán jut eszembe
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 29, 11:10:15 írta Andor2000 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dinuu
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #23 Dátum: 12 aug 29, 11:33:02 » |
|
Hát nem tudom, de én már 3 direct linkről próbaltam leszedni, természetesen az összes US vagy hibás volt .. de az a szép hogy a nexonEU direct linkjei US klienst tartalmaznak .. Na de mind1, majd holnap megpróbálom megcsinálni, ma már semmi kedvem hozzá. Ja és természetesen próbáltam letölteni a " downloadert ", de persze hogy csak nekem hibás ..-.-"Előhozza azt a pici ablakot : 0 bytes / 0 bytes .... és ennyi már 3 órája így áll
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 29, 11:39:33 írta Dinuu »
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #24 Dátum: 12 aug 29, 11:41:28 » |
|
honnan tudom h us a kliens? egyébként ha a böngésző hiba. vab arra már. leirtam a meg oldást. sry. telorol vok ui. kai amin én tolom nem választhato. privibe kérem a játék. neveteket ea elso kommentbe kiirom
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 29, 11:49:26 írta batai15 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dinuu
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #25 Dátum: 12 aug 29, 11:49:17 » |
|
Csak úgy tudod meg ha letöltöd, és meglátod hogy mi lesz .. :DDD Rafináltak ezek a nexonosok xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #26 Dátum: 12 aug 29, 13:40:58 » |
|
Nekem nexon europet ír. AZa helyes amit linkeltem eus sero.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dinuu
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #27 Dátum: 12 aug 29, 14:16:05 » |
|
Igen azt tudom, de ott neke ma downloader hibás, és amik vannak ott direct linkek az majdnem mind US kliens..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Andor2000
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #28 Dátum: 12 aug 29, 18:42:29 » |
|
Nagyon jó ma szinte egész nap nem bírtam játszani ... Az emberek 90%-a íjász és egyszerűen annyian vannak fent hogy a szerver nem bírja ... Állandó a lag és ha szeretnél "felmenni" 1 hajóra hogy végre elkezdhesd a játékot akk kiír valami angol szöveget és visszadob a dock-ra >.>
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #29 Dátum: 12 aug 29, 18:55:09 » |
|
Mosst jött ki kai. vagy a napokban. Válts másik chanelt. nekem nem szokott akkor szaggatni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|