nah feláldoztam pár órát az életemből arra hogy utánajárjak hogy mi is ez a slenderman...
ez 1 eléggé elgondolkodtató "dolog".
ahogy olvasgattam, először 1 pedofil torzszülöttnek ismertem meg, majd találtam 1 blogot, ahol több információ is le volt írva, videó linkek, stb. írtak mindenfélét, hogy igenis létezik, mert ez, meg ez a gyilkosság megtörtént, megöltek 27 embert, és mint 1 szekta kör alakba helyezték a holttesteket, stb. na igen sok ilyet ír az internet, de sehol sincs semmi jellemző a slendermanre, szóval mondhatni ha történik valami gyilkosság, akkor néha rányomják a bélyeget hogy: OMG ez most slenderman műve volt!
vannak képek amiken látni lehet slendermant, de a XXI. században már egy 10 éves gyerek is képes 1 öltönyös bácsit rakni 1 kisgyerek mellé, vagy éppenséggel a fák mögé.
talán annyi igazság van ebben az egész sztoriban hogy egyszer 1 öltönyös fazon megölt valakit, és valami fura maszkot viselt, picivel magasabb volt mint egy átlagember és kész.
vannak mítoszok, ókori hieroglifák amiken van 1 fekete emberke... azt hogy nézhetik már slendermannek? 1 néger rabszolga volt max és kész.
vannak 16. századi képek, pl a "Der Ritter" kép, amin van 1 csontváz szerű lény aminek hosszabbak a végtagjai, meg még kb 2-3 kép van, meg 1 ami röntgennel látható olyannak mint amilyennek valójában a slenderman. oké, ezek rejtélyesek, DE a discovery, meg a history channel, meg van még 1 jó pár adó, ami ezekkel foglalkozik, ott UFO-nak titulálják ezeket az ismeretlen dolgokat. ki tudja talán hamarosan valamelyik csatornán slendermanről lesz szó.
bár szerintem azokat a képeket amikről beszéltem az imént, már leadta valamelyik adó, és ufóknak titulálták azokat is.
meg az emberek direkt érdeklődnek az slenderman után, és saját maguknak kitalálják a lény történetét, hogy milyen rémisztő lehet. nah akkor ez a slenderman úgymond megszemélyesíti a félelmet.
kb ennyit akartam leírni. igazság alapja mindennek lehet, de az emberek úgysem bírják ki anélkül hogy ne tegyenek hozzá 1 kicsit az igaz történethez, ilyenek a mítoszok, legendák.
remélem nem baj hogy a játék "szereplőjének" a történetéről filóztam itt a játék topicban
és lenne 1 kérdésem a játékkal kapcsolatban: ha összegyűjtöm a 8 cetlit akkor mi történik? meghalok kapásból, vagy lesz valami happy end, vagy mint a rossz pc játékoknál szokás kidob csak simán a windowsba vagy a menübe?