Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #15 Dátum: 14 jan 24, 22:24:39 » |
|
Op jut eszembe, de az tele van ilyennel.
kettőt már linkeltetek ide, azokat kihagyom. Mikor Luffy megfogja Arlong kardját. Mikor Zoro felfogja Luffy sebzését.
És a bónusz, mikor luffy felemelte captain kuro hajójának macska orrdíszét, és az izzadságcsepp megjelent rajta.
Db-be mikor átütötte az eredeti Sátánt Goku, Z-be pedig ss2 gohan cell juniorok meg cell ellen.
Naruto: mikor kakashi levetette a maszkját egy fillerbe és alatta a másik.
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
Kurohi-kun
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #16 Dátum: 14 jan 25, 15:25:59 » |
|
Yamael, az nem is filler, még a sima Narutóban volt. Az a 101. rész. Mikor Ichigo és Orihime elkezdték Rukiát keresni, beértek Byakuya szobájába és ott Ichigo meg Renji tök összevesztek. (meg minden ilyen rész, ahol ők összekapnak) Meg mikor Ichigo végre odaér, hogy megmentse Rukiát, a csaj beszól, erre Ichigo meg mondja hogy nincs beleszólása a dologba. És ebből irtó nagy veszekedés lesz, ráadásul ez aközben történik, miközben Byakuya éppen készült kinyírni Rukiát.
|
|
|
Naplózva
|
Dare datte shippai wa suru nda Hazukashii koto janai Kono kizu o muda ni shinai de Waratte arukereba ii
~~~~~~~~~~~~~~~
Raiko: Alive (Naruto Ending 4)
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #17 Dátum: 14 jan 25, 15:38:43 » |
|
http://www.youtube.com/watch?v=etnt88WwbZkhttp://www.youtube.com/watch?v=xabiwsdiZUQNekem ez a kettő az,ami nagyon megmaradt. (Jó persze van több is de most elég ennyi.) Ezt a bajuszt meg öltözéket nem lehet könnyen kiheverni... Mondjuk az angol szinkronját se de az más tészta. :3
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #18 Dátum: 14 jan 25, 15:54:55 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 25, 17:21:21 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
marioV
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #19 Dátum: 14 jan 28, 18:27:40 » |
|
Code Geass Spoiler: Na ezt soha nem fogom elfelejteni... (Sajnos... Így már nincs meg az újdonság varázsa ) : Mondjuk az utolsó rész egésze is ilyen, csak az már nem jelenet.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 28, 18:29:03 írta marioV »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #20 Dátum: 14 jan 28, 20:03:21 » |
|
Uh ez egy durva jelenet volt és ezzel el is érted, hogy megnézzem már megint ezt a jó kis animét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #21 Dátum: 14 jan 29, 15:17:33 » |
|
Ebben mi a jó? Mondjátok már el.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
marioV
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #22 Dátum: 14 jan 29, 18:14:31 » |
|
Minagi: Örülök akkor hogy nem csak nekem az egyik kedvencem. dreamfolow: Nézd meg és nem lesz, egy kérdésed sem. (Egyébként meg sokkal epicebb mint a legtöbb átlagos anime, rengeteg fordulat van benne, a főszereplő zseniális, és az emberi érzelmek nagyon jól vannak ábrázolva, nem a mecha része a lényeg (nem mintha lenne bajom vele), hanem inkább az emberi érzelmek.)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 29, 18:20:57 írta marioV »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #23 Dátum: 14 jan 31, 11:47:36 » |
|
Mi a jó benne? Hogy olyan, mint egy sakk. Látjuk mind a két oldalt, ahogy gondolkoznak, ahogy harcolna a maguk igazáért, amilyen csapdákat állítanak. Én jobban szeretem, mint a Death Note-ot, bár azt is csak addig szeretem amíg L nem távozik el. (Szeretem a DN-t csak szerintem 2fokkal ez az anime mégis jobb, számomra persze.) Jól írtad marioV, tényleg jól megcsinálták az emberi érzelmeket s ebben van bőven. Választanod kell melyik oldalon állsz, kiket hagysz el a döntéseddel stb... Csak jó, izgalmas, jó benne a mecha, az gondolkodás, úgy mond a pingpong meccs. ^.^ Én nem szerettem a rajzolását, de a 2. résznél már nem zavart,igazából fel sem tűnt már.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #24 Dátum: 14 jan 31, 11:52:36 » |
|
Érdekes egy anime a Cg. Jó anime, meg nagyon szerettem de, azért vannak nála jobbak is =)
A sikerének az okai: - Váratlan befejezés - CC - Lelouch badass - kiszámíthatatlan
De azért hibái is vannak bőven =)
Mindenesetre egy jó anime, de szerintem egyáltalán nem jogos, amit sokan mondanak, hogy a világ legjobb animéje.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #25 Dátum: 14 jan 31, 12:56:18 » |
|
Semmiképpen sem a világ legjobb animéje, én szerencsére ezt nem hallottam még. Amúgy is, ez olyan mit a filmeknél és a sorozatoknál. NINCS VILÁG LEGJOBB... Szóval bárki ilyesmit mond, bármilyen animénél, filmnél, könyvnél, igazából bárminél, az hülyeséget beszél... -.-'
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #26 Dátum: 14 feb 28, 16:01:47 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
BlackPoet
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #28 Dátum: 14 márc 07, 10:48:06 » |
|
Hakuryuu amikor bőg, hogy ezt hányszor visszatekertem. http://www.youtube.com/watch?v=blvu5XdYX34"This is stupid, I'm stupid, and you're all stupid too! Bwaaaahhh!"
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 07, 11:08:51 írta BlackPoet »
|
Naplózva
|
|
|
|
TalkNoJutsu Wins the Wars
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #29 Dátum: 14 márc 13, 18:13:17 » |
|
Valamiért nekem ez az egyik legmeglepőbb és emlékezetesebb pillanat, vagyis úgy ez az egész epizód, abból is a "leg" az itt: http://www.youtube.com/watch?v=9PH6oVCgqsINagyon jó anime, de a vége nem tetszett.. Megkapott mindent, amire egy ember vágyhat, de eldobta a nevetséges pacifista viziója miatt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|