Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8835 Dátum: 12 dec 02, 21:34:43 » |
|
el lehet olvasni de rendkívül irritáló, inkább írj ékezet nélkül :p
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #8836 Dátum: 12 dec 02, 21:35:00 » |
|
Jaj de fura az írásod (az ékezetes karakterek eléggé érdekesek).  szerk: ketten is beírtak elém. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 02, 21:35:45 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8837 Dátum: 12 dec 02, 21:36:28 » |
|
Jaj de fura az írásod, az ékezetekről nem is beszélve.. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #8838 Dátum: 12 dec 03, 09:38:59 » |
|
Webes vagyok, szóval fel sem tűnt  (ez a teljes elkockulás jele  ?) Ám nagyon idefesít a DIGI-nek ez a húzása, bizonyos testrészemmel megismerkedhetnének közelebbről az tutiúristen. Békáson még nem esett hú, de olyan kiba szél fúj... elő fogom szedni a jégerem mert ez már nem tréfa (miért nincs olyan smiley hogy "vacog"  ? )
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn. 
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8839 Dátum: 12 dec 03, 17:54:38 » |
|
mi is webes felületről vagyunk.. vagy mit értesz webes alatt? Szerintem még elég sokan idegesek az ügy miatt, csodálom hogy még nem lett megkövezve a digi.. bár.. tudod mit, nem csodálom. Azért mert ezen a fórumon olyan meleg és közvetlen a hangulat hogy garantáltan nem fázol mikor feljössz.  tessék opciók: 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #8840 Dátum: 12 dec 03, 18:13:47 » |
|
Van az a tanár, akiről szoktam mesélni. Na most voltunk kilencen órán, a százból, akik felvették a tárgyat, így mi kapunk 15 pontot a vizsgára. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8841 Dátum: 12 dec 03, 18:15:58 » |
|
jókor jó helyen... mi ennek a tantárgynak a neve?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #8842 Dátum: 12 dec 03, 18:22:53 » |
|
Kommunikáció és migráció alias közlekedésföldrajz. A vizsga pedig 60 pontos és teszt jellegű. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 03, 18:23:34 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kirito
Chuunin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Dead
|
 |
« Válasz #8843 Dátum: 12 dec 03, 18:25:50 » |
|
Ismétlés :
RACIONÁLIS Számokból...Jaj de unlmas:'II
|
|
|
Naplózva
|
Gazdám: Lina Lisana (Én a hű pokemon) Mesterem: Hiname Shion Petem:(Csincsillám) dreamfolow Akinek a második leghűbb társa vagyok: Hidetada Járd végig az utam. Botladozz mindenhol ahol én. Utána ítélkezhetsz felettem. És kész:) "Sírj. Könyörögj. De nem érdekel, véged"!
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #8844 Dátum: 12 dec 03, 19:57:45 » |
|
Na baz, de jó! Öregapámat mentővel vitták kórházba, mert alig kap levegőt, nekem meg ezt is ide kell panaszolnom, mert rohadtul nem tudok mit csinálni! Pedig már majdnem volt egy jó napom...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
 |
« Válasz #8845 Dátum: 12 dec 03, 20:51:42 » |
|
Nyugi,egyszerre biztos összejön az a jó nap,amikor nem is számítasz rá  Ui:Öregapádnak minél hamarabbi jobbulást 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 03, 20:54:56 írta K ichigo »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #8846 Dátum: 12 dec 04, 13:56:17 » |
|
Hiába vannak bomba nők mikor rusnya vagy és a kutya se áll veled szóba. Ha valami nem változik akárhova is mész Gman azaz esélyed a jó nőknél így is úgyis 0%:D Csodák pedig nincsenekxD Egyetlen esélyed egy olyan unierzum ahol a külsődet teljesen letudod cserélni olyanra amilyenre akarod occsonxD
Majdnem azt hittem, hogy megúszom a mai napot, hasra esés, rossz hír, karó, vagy beszólás nélkül, de a nagyhatalmú Hiei-mester visszarántott a talajra a csalfa felhők közül. Köszönöm nagyuram, az életemmel tartozom neked. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kirito
Chuunin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Dead
|
 |
« Válasz #8847 Dátum: 12 dec 04, 14:43:07 » |
|
Egyszer tuti jó napod lesz^^ Nagypapádnak jobbulást =-) És amúgy is, ha nem törekszel a jó napra, nem is lesz az soha 
|
|
|
Naplózva
|
Gazdám: Lina Lisana (Én a hű pokemon) Mesterem: Hiname Shion Petem:(Csincsillám) dreamfolow Akinek a második leghűbb társa vagyok: Hidetada Járd végig az utam. Botladozz mindenhol ahol én. Utána ítélkezhetsz felettem. És kész:) "Sírj. Könyörögj. De nem érdekel, véged"!
|
|
|
Borbalka
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #8848 Dátum: 12 dec 04, 15:10:23 » |
|
Segíts másokon és sokkal jobb kedved lesz.  Én múltkor elkísértem egy nénit a 33-as busz megállójához és nagyon boldog voltam, hogy segítettem. Az élet apró örömei...  Nagypapádnak, pedig én is jobbulást kívánok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
 |
« Válasz #8849 Dátum: 12 dec 04, 15:13:31 » |
|
Jobbulást a nagypapidnak  És Szia Kirito  Úgy láttam hogy te még új vagy, szóval most légy üdvözölve 
|
|
|
Naplózva
|
 Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama 
|
|
|
|