Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #7050 Dátum: 12 okt 22, 18:54:23 » |
|
Nem fedem fel a forrásaim, de valaki részegen sok dolgot elfecsegett már 
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #7051 Dátum: 12 okt 22, 18:59:33 » |
|
Nem beszélve az email címedről, amely szintén eléggé árulkodó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #7052 Dátum: 12 okt 22, 19:05:44 » |
|
Hallod Saphi, tudtad, hogy az Eragon írója lekoppintotta a nevedet? Amúgy reni is így jött rá, ennyire egyszerű a dolog. Azt a legnehezebb észrevenni, ami az orra előtt van az embernek. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #7053 Dátum: 12 okt 22, 19:55:58 » |
|
Mi az az Eragon?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #7054 Dátum: 12 okt 22, 20:01:55 » |
|
Egy könyv/film aminek a főhőse egy fiú es egy sárkány,anno amikor néztem tetszett...ugy tudom a könyv 2részes és a filmből is akartak 2.részt,asszem Amerikában volt is,de nem biztos.
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #7055 Dátum: 12 okt 22, 20:03:56 » |
|
Uh egy könyv? és van belőle film is O-o biztos király lehet akkor főleg ha 2 részes 
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #7056 Dátum: 12 okt 22, 20:04:53 » |
|
Én meg azt hittem, hogy csak egy elcseszett Gyűrűk Ura utánzat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #7057 Dátum: 12 okt 22, 20:14:59 » |
|
Mert az is. Egy fiatal srác találta ki a sztorit, a könyv négy részes, a filmet javarészt hazánkban forgatták, és benne a sárkányt Saphirának hívják. Úgy bizony, egy sárkány vagy névügyileg. Mondjuk nincs jogom kritizálni, hisz nem láttam, nem is olvastam, csak felszínesen ismerem, de ennyi elég hozzá, hogy koppintásnak gondoljam. Bár a Gyűrűk Ura után nehéz olyan sárkányokkal, orkokkal, tündérekkel, középkori stílust idéző világgal rendelkező történetet kitalálni, ami ne tűnne koppintásnak.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 22, 20:15:32 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #7058 Dátum: 12 okt 22, 20:17:34 » |
|
Igazából a lények kicsit különböznek ,de igen a Gyűrűk ura után nem könnyű olyat alkotni ebben a stílusban ami nem hasonlítana.A sztori amennyire emlékszem eltér a gyűrűk uratol ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #7059 Dátum: 12 okt 22, 20:19:20 » |
|
gman, gondolom ezt nézted az asszonnyal az RTL-en.  Amúgy, ha már a nevednél tartunk, akkor... 0:21től  (Makai Réka...)
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #7060 Dátum: 12 okt 22, 20:22:40 » |
|
Én meg azt hittem, hogy csak egy elcseszett Gyűrűk Ura utánzat. Elég rosszul hiszed. Inkább elcseszett Raymond E. Feist és Robert Jordan utánzat. Ezekehez a szerzőkhöz képest Tolkientől csak egész keveset lopott. Azért azon én is nevettem, amikor egyszer csak meghallottam apám szobájából az ordítást, hogy SAPHIRAAA!! aztán rájöttem, hogy azt nézi. Btw a filmhez képest a könyv remekmű. Igaz mindkettőben a sárkány azért jó arc, mert minden sárkány jó arc, még a lopottak is. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #7061 Dátum: 12 okt 22, 20:42:46 » |
|
Ja,nekem anno volt egy csomó Sárkányos cuccom most csak pár van a szobámban,pl van egy kínai stílusú es a másik fajta sárkány szobor .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #7062 Dátum: 12 okt 22, 20:54:09 » |
|
Szerintem egész jó könyv, én olyan 12 évesen tök jól elvoltam velük  Fordíthatnák már a 4.-et le...
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #7063 Dátum: 12 okt 22, 21:07:25 » |
|
Én 12 éves koromban Asimov Alapítvány-trilógiáját olvastam. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #7064 Dátum: 12 okt 22, 21:28:52 » |
|
Azt is akkor olvastam  Ha már sci-fi, Mónus Miklóstól az Ő és Az-t ismeri valaki? Egyik legjobb, amit valaha olvastam ebben a témában.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 22, 21:29:34 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
|
|
|
|