Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14175 Dátum: 13 feb 21, 23:26:36 » |
|
Mondom.. Tudok élni.. Már ha hagynak... De ki is használok minden lehetőséget, mert pár hétr, és lehet hogy megint eltűnök majd a fóumról is... Vagy csak nagyon ritkán leszek majd fent..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #14176 Dátum: 13 feb 21, 23:39:06 » |
|
Ahogy itt olvasgattam a dolgokat, az jutott eszembe, hogy Micsudi vett egy kondibérletet és egyből mindenkit Terminátorrá akar változtatni. Nem szemétkedésből, de remélem majd neked is megy lassan az a 60 fekvő.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14177 Dátum: 13 feb 21, 23:46:08 » |
|
60 fekvő? Még csak az alapoknál tart! Egyenlőre csak próbálja megmozdítani az üres rudat!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #14178 Dátum: 13 feb 21, 23:56:30 » |
|
Kezdő vagyok de 1x kiment a 60 haver aztmondta hogy ahhoz képest hogy nem mozogtam eddig jó erőben vagyok
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14179 Dátum: 13 feb 22, 19:05:43 » |
|
wombat? Mi fán leledzik egy ilyen teremtmény? Maradok a mosómedvénél.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #14180 Dátum: 13 feb 22, 19:27:34 » |
|
Ausztráliában leledzik eme szőrös teremtmény.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14182 Dátum: 13 feb 22, 21:32:54 » |
|
Egyébként tök aranyos, még sosem láttam ilyen állatot.. (wombi) eléggé alul informált vagyok ezek szerint. Ez a tanuki hasonlít a mosómedvéhez nem? Néha nem árt egy kis minimális off, bár nem tudom ez hova sorolható be, milyen témába, de mindjárt valaki úgy is megmondja...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #14183 Dátum: 13 feb 22, 21:39:44 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14184 Dátum: 13 feb 22, 21:55:21 » |
|
Nem is tudtam hogy vannak ilyen kövér kenguruk. Nagyon aranyos... Kismalackutya feje van. A wombi és a tanuki jobban bejön.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14185 Dátum: 13 feb 23, 07:13:12 » |
|
Hogy r-hadna már meg ez a sok hó,megint esett fél méter,és még most is szakad .-.-" már kivagyok tőle...És arra kelek hogy az egyik rézbőrű 7-kor takarítja a havat,szombaton.Persze csak húzza a földön azt az istenverte lapátot és így még aludni sem tudok.Hurrá
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #14186 Dátum: 13 feb 23, 11:09:59 » |
|
Nekem tegnap migrénem volt az időváltozás miatt. ma már jobb.... Leszedtem a TERA-t hiba volt újabb időpocsékolós mmo de nagyon élvezem szép is meg bejön ez az én ugrok el a támadás elől feeling
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14187 Dátum: 13 feb 23, 11:12:24 » |
|
Nem ez az első mmo ami ezt a módszert alkalmazza. Nem tudom, én eljutottam arra a szintre hogy nem tud érdekelni. :p
Az előző albérletben, én reggel hatkor mindig a helyi csövesre ébredtem.. az ablakunk alatt volt nem olyan messze a konténer, amiből kikukázta a fém dobozokat (sörös doboz stb) és ott helyben taposta össze őket.. Én majd megőrültem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #14188 Dátum: 13 feb 23, 11:16:17 » |
|
Itt most pár napja nyugisak a felsőszomszédok. De imádnak hangoskodni bútort toligálni üvöltözni hajnali 3 körül szóval összeteszem a 2 kezem ha végre befejezték az állatmódjára viselkedést
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
viktor6665
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #14189 Dátum: 13 feb 23, 12:54:32 » |
|
Az még a jobbik eset. Én kertes házban lakom és a szomszéd egy öreg alkoholista cigány, folyton mindenféle rossz minőségű fát szór a kályhába és iszonyú szmogot gerjeszt. 1teljes évig napi fejfájásom volt, volt amikor szédültem is miatta, nem tudtam iskolába menni az iszonyú reggeli fejfájás miatt, valamiért mindig az én hálószobámba kerül a legtöményebben. Aztán a gépemre szánt pénzemet egy 250ezres légtisztító berendezésre kellett szánnom, most már elviselhető, de így is lehet érezni a füstöt és a folyamatos búgást a gép felől.
Ahhoz túl fejlett ország vagyunk hogy ilyeneket megveressünk, de ahhoz meg túl fejletlen, hogy ezt elintézzük jogilag.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|