Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13800 Dátum: 13 feb 14, 11:39:59 » |
|
Nekem is az tetszik ami Ritli-nek, de szerintem csak úgy átmentettel meg ezekkel a hullámokkal szép. Tudja valaki hogy kaphatok olyan hullámokat?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #13801 Dátum: 13 feb 14, 14:34:13 » |
|
Sziasztok^.^ Nekem is tetszik a felső középső de alsó sorból se rossz a középső, a színe ellenére sem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #13802 Dátum: 13 feb 14, 15:16:47 » |
|
Nekem alul a bal és a középső tetszik, felül pedig a bal szélső...
Olyan rossz amikor tudja az ember, hogy aludnia kéne, de nincs hozzá kedve...
Tegnapelőtt kölcsön lett adva valakinek a ruhaszárítóm, és még nem kaptam vissza, pedig mosni akarok!!! Mire visszakapom tuti foglalt lesz minden egyes mosógép...
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #13803 Dátum: 13 feb 14, 16:15:05 » |
|
Nemigazán tudom hova tegyem ezt a vidit, de nekem nagyon tetszik cool és kész... jó lenne egyszer egy ilyen nagy conra kimenni
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Eperke
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
A Real Sir!
|
|
« Válasz #13804 Dátum: 13 feb 14, 16:45:46 » |
|
Ahj igen de jó is lenne egy ilyenre elszabadulni még a hajam fehérré festését is bevállalnám hogy a kedvenc játékom főhőse legyek Dante 4 ever
|
|
|
Naplózva
|
Egy hang van a világon ami örök és az a halál hangja!
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13805 Dátum: 13 feb 14, 18:03:21 » |
|
Azt hiszem ma fogom elb***ni az egész félévem. Elkezdtem leszedni a TERA-t.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
I love you spagetti Vallás: mugen
|
|
« Válasz #13806 Dátum: 13 feb 14, 18:05:33 » |
|
tesóm már letöltötte most 28-s
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13807 Dátum: 13 feb 14, 18:07:21 » |
|
Nekem volt lakótársam játszott anno vele. Ott nagyon megtetszett. Szép játéknak néz ki és amúgy is hiányzik már egy kis MMORPG.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #13808 Dátum: 13 feb 14, 18:12:12 » |
|
Érdekes dolog ez az mmorpg dolog. Nem tudom elképzelni, hogy valaha is egyedül ilyenre vetemednék. De ha lenne egy olyan kocka ember a társaságomban, lehet közösen élvezném vele, mert akkor van párbeszéd is ahogy mászkálunk a kis köcsöggel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13809 Dátum: 13 feb 14, 18:14:12 » |
|
Furcsa lenne ha soloznál egy mmorpgben...
Pont tegnap kaptam egy üzenetet haveromtól, hogy menjek Terázni.. de kezdjük ott hogy nem futna a gépemen. Egyébként is jobb ha nem ránt be egy játék. Most fontosabb dolgokra kell koncentrálnom, amikor az ember így van vele, nem érdemes belefogni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #13810 Dátum: 13 feb 14, 18:18:30 » |
|
Én is gondolkozom hogy leszedem de lent van a WoW amit nagyon szeretek és van jó társaságom. Meg a Planet Side2 szóval nemtudom mi lenne ha még terráznék is
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #13811 Dátum: 13 feb 14, 18:18:59 » |
|
Azt hallottam a Tera-.ban vannak jó ötletek, de amúgy nagyon gyenge. Gdat, tudsz egyedül is menni, de ha nem is ismersz senkit, eléggé hamar rákényszerít a legtöbb mmorpg hogy kezdj el más idegen játékosokkal kommunikálni, és hamar bele jön az ember. De tény és való, hogy haverokkal barátokkal, családtagokkal élvezetesebb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13812 Dátum: 13 feb 14, 18:22:55 » |
|
Nálam már tolja pár ismerős, meg Noeval amúgy is beszéltük, hogy el kéne kezdeni valamit, szóval így lett ez.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 14, 18:23:34 írta Morita »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #13813 Dátum: 13 feb 14, 18:24:38 » |
|
Azért nem tudnám egyedül csinálni, akkor is, ha közben beszélgetek mással, mert ilyennek érezném magam tőle.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #13814 Dátum: 13 feb 14, 18:30:33 » |
|
Furcsa lenne ha soloznál egy mmorpgben...
Pedig de szép is lenne Minden vágyam egy mmorpg ahol nem vagyok rászorulva a sok noob segítségére, ha elég jó vagyok egyedül is alkothatok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|