K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #13650 Dátum: 13 feb 10, 22:02:16 » |
|
Sztem Tsunadehime úgyis megnyitja majd,hogy lett rá lehetősége. Főleg hogy ö írta a sztorikat az alapokból
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13651 Dátum: 13 feb 10, 22:02:43 » |
|
Hidetada nem gáz... Nem muszáj lépten nyomon telisüketelni a fórumot... Akkor írsz amikor van valami közlendőd, úgy érzed hogy írnod kell, reagálnod kell, és kész... Nincs abban semmi cink ha valaki havonta ír 1 hszt... Ott a gond ha valki teliírja a hülyeségével napi szinten az összes topikot, hogy minél több hsz-e legyen... Felejtsétek már el gmant... Jönnek mennek itt az emberek amióta él a fórum! Hogy nézne már ki, ha mindenkit emlegetnénk 1 hétig, aki eltűnik a fórumról? >Hééé!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #13652 Dátum: 13 feb 10, 22:04:27 » |
|
Neki kéne de a korábbikat szerintem kissé cenzúrázni kell mert már nem a trollbarlangban lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
I love you spagetti Vallás: mugen
|
|
« Válasz #13653 Dátum: 13 feb 10, 22:05:00 » |
|
igazad van végül is, de én nagyon szeretek veletek beszélgetni szal szerintem majd azért lesz ennél jóval több hsz-m is
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #13654 Dátum: 13 feb 10, 22:05:33 » |
|
Ha normálisabbakat adunk meg neki,akkor nem lesz probléma (elég ha vicces,és jól használhatóak)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 10, 22:06:19 írta K ichigo »
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #13655 Dátum: 13 feb 10, 22:05:43 » |
|
Ott a gond ha valki teliírja [] napi szinten az összes topikot, hogy minél több hsz-e legyen...
Tudhattam volna, hogy Chakra csak ezért csinálja... ő itt a hozzászólások numero unoja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #13656 Dátum: 13 feb 10, 22:07:31 » |
|
Chakra egy büdös spam bot. Már évekkel ezelőtt kitiltottam volna. Csodálom, hogy a szerver még nem nyilvánította botnakxD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #13657 Dátum: 13 feb 10, 22:07:47 » |
|
Akkor most már csak szólni kéne neki. És hogy mostmár nincs Gman nem lesznek p*nci és társai.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #13658 Dátum: 13 feb 10, 22:08:03 » |
|
minden generációnál más volt a trollbarlang, amennyit ebből láttam ez is különbözött az előzőektől. Ez volt eddig a legintelligensebben végtelenül primitív. Az eddigieknél sok értelmetlen topic volt értelmetlen írásokkal. Mármint aminek ténylegesen nem volt értelme, csak szmájlik, meg összevissza karakterek. Itt meg néha olyan művészi oltások voltak, hogy csak hánytam a szivárványt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #13659 Dátum: 13 feb 10, 22:10:18 » |
|
Akkor most már csak szólni kéne neki. És hogy mostmár nincs Gman nem lesznek p*nci és társai.
Legalábbis a szövegben nem lesznek(csak máshol)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #13660 Dátum: 13 feb 10, 22:11:19 » |
|
Chakrának azért van annyi hozzászólása, mert a manga témákban folyó érdekes vitákba naponta ezerszer betrollkodik, hogy takarodjunk anyánkba veszekedni. Itt meg néha olyan művészi oltások voltak Ez nem a viccek topic, Gdat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #13661 Dátum: 13 feb 10, 22:12:34 » |
|
Pedig voltak, csak te nem olvastad rendesen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #13662 Dátum: 13 feb 10, 22:12:48 » |
|
Chakra egy büdös spam bot. Már évekkel ezelőtt kitiltottam volna. Csodálom, hogy a szerver még nem nyilvánította botnakxD
Őt beépítették a fórum rendszerébe és az a feladata, hogy spamelje a témákat. Chakra.php, a savszigor.php mellett található. [...]
Igen, amit most én is néztem, hogy nem voltak ilyen full szmájli témák, meg 800 darab idézetes téma, ami régebben "menő" vót. A többiről nem tudok nyilatkozni. Változik a világ. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #13663 Dátum: 13 feb 10, 22:13:45 » |
|
És mit szólnátok ahhoz, hogy ezt a gmanos p*ncis sztorit befejezi, aztán kezdünk egy teljesen újat?
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13664 Dátum: 13 feb 10, 22:14:05 » |
|
Dancsa keze lehet a bűnös.. Meghekkelte szerver-chant... >Mondomén..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|