Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #15 Dátum: 12 szep 18, 04:11:31 » |
|
Régi jó játék :'( Nekem a 3 volt a kedvencem. Az az 1-3 kollekció már nem jön be a linkre sajna, bár 576-ban 2k ami nevetséges ma már játékért. Szerencsére az ilyen régi klasszikusok olcsók.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #16 Dátum: 13 máj 17, 20:43:01 » |
|
Sikerült elbasznom a délutánt. De ezért megérte: Shackles of chains-t már nem raktam bele a heroba, mert úgy már túl könnyű lett volna a játék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
KetZee
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #17 Dátum: 13 máj 17, 21:13:40 » |
|
Áááá, ezzel a képpel sikerült meghoznod a kedvem hozzá... Asszem neki is látok a hadjáratnak. Egyébként nekem a 4 is tetszett, bár természetesen a 3-at nem múlja felül...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #18 Dátum: 13 máj 17, 21:14:59 » |
|
Kösz a képet, ezzel elcseszted az éjszakámat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
eragon007
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #19 Dátum: 13 máj 18, 08:51:14 » |
|
Hehe Ugy tünik nem én vagyok az egyetlen akinek a H3 a kedvencem , ráadásul nekem ez volt az 1. pc játékom még anno és azota is kedvencem Kedvenc vár: Dungi (fekete süsü),Necro (vámpir,lich,szellem süsü),meg az element (itt föleg a magma elem ill. a fönix) . Hány 100orát töltöttem ezzel .. Mikor kedvem szottyan hozzá,elöveszem a polcrol a cd-t azt felrakom (H3 complete is megvan már s azzal nyomom mostanság) . Am ez melyik pálya/küldi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #20 Dátum: 13 máj 18, 15:18:51 » |
|
Ez egy XL-es random map, 6-an voltunk rajta, és Ramparttal kezdtem. Element várral nem szeretek kezdeni, mert drága és gyenge, viszont második-harmadik várnak jó, mert a magic university miatt alapból tudok venni earth magicket (mass slow+resurrection+town portal!), meg water magicket ( teleport+clone!), az artifact merchantnél 50%-hogy van kesztyű vagy cipő, mert ugye kell a movement, a főnixet meg azért szeretem, mert a leggyorsabb egységa játékban, tehát én kezdem mindig a csatát és sok van belőle, úgy szoktam hogy rátolok egy clone-t az elején, ha van rá alkalom, azt adjunk nekik!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jama-Dharma
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #21 Dátum: 13 máj 18, 16:00:26 » |
|
Szerintem azért a conflux első várnak is tökéletes, sőt a firebird/phoenix rush az nagyon is erős taktika. Ha a többi egységet nézzük tényleg nem a legjobb azért, leszámítva a storm elementalt ami statjai alapján talán a legerősebb lvl 2 egység, de ebben nem vagyok biztos egy ideje nem játszottam már.
|
|
|
Naplózva
|
White Album Gently Weeps + Space Ripper Stingy Eyes
|
|
|
Pitor
Vendég
|
|
« Válasz #22 Dátum: 13 máj 18, 16:26:16 » |
|
Valahogy úgy, ráadásul íjazik is. Viszont a lv 6-5-4 iszonyat gyenge a többi váréhoz képest. Amúgy én nekem a castle a kedvenc. Jó rég játszottam vele utoljára, szerintem én is leszedem gyors a gogról
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #23 Dátum: 13 máj 23, 19:49:29 » |
|
OFF Nekem is megjött a 3-hoz a kedvem... Erre nem találom a CD-jét . Ajándékba kaptam a bátyámtól a kiegészítőkkel együtt. A 4 bezzeg megvan... Ez az a játék, amit bűn letölteni... Lehet még kapni valahol? OFF VÉGE Nekem a Griffek a kedvenceim. Berepülni az ellen közé és védekezni, folyamatosan healelni-pajzsot rakni rá. Mondjuk soknak kell lennie, hogy jól kivitelezhető legyen. Vagy ott van még a vámpír, ami nagy mennyiségben OP. Olyanokat sebez, hogy simán visszatölti, amit levertél róla. Ha hagyod őket felgyülemleni, akkor kikaptál. Legalábbis én mindig... A Necro hős is elég OP tud lenni. Néha akár 10-15k-s csonti sereget is összelehet hozni vele. Lehet hogy gyengék, de azért ekkora számmal már képesek rendes sebzéseket leosztani. Black Dragon-t is sokat használtam. Asszem rájuk már nem hat az Armageddon se. Ha csak ő van a seregedben, akkor folyamatosan mehet a tömegpusztító spell.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #24 Dátum: 13 máj 23, 21:11:49 » |
|
Necro tényleg OP , nagyon erős a középmezőny, vampír, lich, dreadknight, és főleg, ha sikerül begyűjtened a Cloak of the Undead King-et, nem nehéz összerakni, expert necromancen licheket támaszt fel, az endgame-nél már amikor voltak még random gyengébb szörnyek a pályán akkor kb egy csatában 500-700 lichet szereztem, és a végén már 9000-ren voltak:D
egyébként legegyszerűbb, ha torrentről a gog verziót szeded le bár nekem még van úgy hogy random kidob a játékból, pedig xp-n tolom egy 512mb-s régi gépen.
Valaki próbálta a WOG kiegészítővel? nekem azért jött be, mert rengeteg micromenedzsment van benne ( van commander, új nyersanyag amivel fejelsztheted az egységeket, az egységek a csaták számával arányosan erősödnek+100 kisebb dolog), és sokkal nehezebb a játék Pl: ott necroval vért kell izzadni, ha boldogulni akarsz, és még úgyis kifogsz kapni, másrészt tényleg több a lehetőség benne, csak nagyon unbalanced, meg befejezetlen, meg többször kidob a játékból.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #25 Dátum: 13 máj 23, 21:29:42 » |
|
Én mindig ramparttal kezdek szinte. Az ottani íjászokkal lehet tizedelni. Egyet értek abban, hogy második várnak jó az elemes. Olyan szaporulatai vannak, hogy hajjaj.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #26 Dátum: 13 máj 25, 10:18:04 » |
|
hmm, nagyon rég nem játszottam, de most kedvet kaptam hozzá, kár hogy lövésem sincs hol az eredeti lemezem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
eragon007
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #27 Dátum: 13 jún 05, 12:27:14 » |
|
Hmm.. Leszedtem a Heroes 3 WoG kieg.-et , egész jó Nekem a Necro várral semmi bajom ott , nem szenvedek vele Sőt ... Elég hamar ki lehet épiteni egy Necro várat (legalábbis nekem) . Viszont lenne egy kérdésem: Épp a WOG küldiket csinálom, kettő megvan (new beginning,samaritan) s most kezdtem el a Life Adventure küldit , de megakadtam,mikor a hajora szálltam és átmentem a másik szigetre vagy hova :S A másik küldinél (evil way home) meg már a legelején megakadtam .. Azt kéri h kombináljam a prot. from firet és az armageddont de még igy se sikerül leverni a kapuban az öröket (vagyis sikerül de a saját csapatom is vele együtt hal ... és el is buktam a küldit) . Kerestem kampányvégigjátszásokat de nem találok egyet se (lehet csak én vagyok ennyire béna h nem találok) . Kis HELPet kérnék . Kösz elöre is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #28 Dátum: 13 jún 05, 17:23:18 » |
|
Megnéztem neked az evil way home-t, nagyon egyszerű, ugye a kampány előtt választhatsz, hogy vagy protection from fire, vagy anti magic-el kezdesz nah válaszd az anti magic-et és ezt szépen ráadod az egyik csontvázodra ( lehetőleg a legfelsőre mert nem azt lövik ki a rangesek ) és kövi körben elnyomod az armageddont, így tovább tudsz menni. A másikat nem néztem meg ahhoz több idő kellene, jelenleg nincs.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 05, 17:30:33 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #29 Dátum: 13 júl 17, 13:21:37 » |
|
Nem tudom, hogy esett e már szó róla. Nem rég szedtem le a Heroes 6 dark elf-es kiegészítőjét. De még nem volt alkalmam kipróbálni őket jobban. Az egységek szinte a Heroes 5-re hajaznak, ami meglepett az a mantikor volt.
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
|