Amnael
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
A fantom tag
|
|
« Válasz #15 Dátum: 12 máj 19, 07:03:20 » |
|
Én még mindig ott vagyok leragadva, hogy mindjárt vége az animének és még szinte "semmi" nem történt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #16 Dátum: 12 máj 19, 07:25:37 » |
|
Igen ez így van, egyet értek veled. És az a legdurvább, hogy a mangája nem 10-20 fejezetből áll hanem ha minden igaz 233 fejezetes. Szóval lenne miből összehozni egy kerek sztorit. Bár az is igaz, hogy néhol nem is baj, hogy "kicsit" megvágták, mert a manga az elég brutális, de nem biztos, hogy ennyire rövidre kellet volna tervezni. 50 rész még úgy is jól kijött volna ha erősen szelektálnak és akkor teljes lehetne az egész karakterfejlődéssel meg mindennel. OFF: Szerintem egy az ilyen 20 -25 részes animékben nem lehet rendesen kidolgozni a sztorit az ember mindig azt érzi,hogy kapkodnak, és hogy valamiről elég erősen lemaradt, 20 rész alatt meg végképp "lehetetlen". Szerintem 50 rész az alsó határ ahol már lehet egy kerek jól kidolgozott sztorit összehozni. Bár ez mangánvélemény
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 19, 07:26:43 írta Szalamandra-kun »
|
Naplózva
|
Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni. De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni. by Makarov mester (Fairy Tail)
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #17 Dátum: 12 máj 20, 13:42:58 » |
|
lehet, hogy csak 13-ra tervezik de ha sikeres lesz folytatják.... nah nagyon jó kis rész volt, eljutottam oda, hogy Tanakát jobban bírom mint Konohát (ő megint a tipikusan semmire sem jó lány szereplő lesz ahogy elnézem) ... arra viszont nem számítottam, hogy a végső forma mégsem a végső forma Kouga is egész ügyes volt (buksisimi a kis cosplayernek xD) amúgy őt is kezdem megkedvelni nah szóval alig várom a kövi részt, remélem mostmár történik is valami xD amúgy Szalamandra-kun lehet, hogy igazad van, én azt tudom elképzelni, hogy esetleg majd az a nyaklánc tartja kordában a színt emelkedést vagy ilyesmi
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #18 Dátum: 12 máj 20, 20:57:04 » |
|
Az anime egyébként kb 110 fejezetet dolgozott fel a mangából =D Durva mi? Hellyel közel követi amúgy a mangát de van olyan szereplő aki jelenleg él de már alulról kéne szagolnia az ibolyát =D
Kouga szerelmi szálat szinte teljesen kihagyták és kihagyták tini Kuoga akcióját is, pedig azok is jó chapterek voltak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #19 Dátum: 12 máj 20, 21:21:53 » |
|
mármint 110 fejezetet 13 részben???? és annak mi értelme van? xDD
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #20 Dátum: 12 máj 20, 21:27:47 » |
|
Nem =D Jelenleg az eddig kiadott részek dolgoznak fel 110 fejezetet xD
De mint már mondtam komplett történetszálak maradtak ki az animéből.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsukiIce
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #21 Dátum: 12 máj 20, 21:33:05 » |
|
Nem, a 7. részben már beérte a 110. fejezetet! Szerintem egyáltalán nem követi az egyébként sem túl fényes mangát (17. kötetnél - 200+ fejezet - tartok).
Kicsit durva személyes vélemény: Egy rakás sz*r ez az anime. De tényleg. Össze-vissza ugrál a mangában, kihagytak legalább 45 fejezetet, amit pedig onnan vettek, másképp csinálták, pl nem egy szörny vágja meg az 1. részben a csaj arcát és persze a leglényegesebb részeket pedig kihagyják. A manga sokkal durvább, és emiatt néhány döntés tényleg érthetőbb. Például a mangában ez a rákszerű valami egy kis tuning hatására alázta a fehér Zet-et és Alfasz-t. Ja és persze Kouga sem találkozott Jin-nel a gyerekkorában, de mindegy. Csináltak a kb 8-9/10 pontos mangából egy 4-5 pontos animét. Tipikus Halivúdi mese.
szerk.: Lassú voltam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #22 Dátum: 12 máj 20, 21:41:14 » |
|
Na igen. A mangában a játékosok sokkal keményebbek és Zet sem olyan übertáp állat mint az animében. Ráadásul az animében Kouga karakteréből is csináltak egy viccet... Mangában ö is sokkal keményebb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Amnael
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
A fantom tag
|
|
« Válasz #23 Dátum: 12 máj 22, 10:59:51 » |
|
Mielőtt bárki hiányolná, még nincs kint a heti rész, pedig már vagy fél napja kint kellene, szóval türelem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #24 Dátum: 12 máj 22, 12:14:44 » |
|
Mondjuk meg is lepne ha már lenne felirat. Még videó sincs.
|
|
|
Naplózva
|
Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni. De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni. by Makarov mester (Fairy Tail)
|
|
|
Amnael
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
A fantom tag
|
|
« Válasz #25 Dátum: 12 máj 22, 14:05:39 » |
|
Ja, így visszaolvasva nem volt túl értelmes ahogy fogalmaztam xD De ja, arra gondoltam, hogy a video nincs kint xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #26 Dátum: 12 máj 25, 19:13:02 » |
|
Jó rész volt köszi a fordítást Na megmondtam vagy megmondtam Kell oda az a nyakék Bár lehet hogy nem lesz azt olyan könnyű megszerezni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Amnael
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
A fantom tag
|
|
« Válasz #27 Dátum: 12 máj 27, 20:41:14 » |
|
Hát ja, szerintem menj lottóz is mostantól Ja és Hanako ftw! Konoha nekem nagyon kis maki karakter
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 27, 20:44:45 írta Amnael »
|
Naplózva
|
|
|
|
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #28 Dátum: 12 máj 27, 20:50:55 » |
|
Próbáltam nem jött be. Öööö konohával kapcsolatban mire is céloztál? Mert nemigazán jött át. Bár lehet, azért mert már fáradt vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Amnael
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
A fantom tag
|
|
« Válasz #29 Dátum: 12 máj 27, 20:55:12 » |
|
Hát olyan kis tutyimutyi, megszólalni nem merek kis valaki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|