heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #1875 Dátum: 12 feb 25, 00:18:24 » |
|
Azt hittem egyértelmű, mert a sör nem alkohol. 
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #1876 Dátum: 12 feb 25, 00:19:39 » |
|
Igazad van a sör AZ alkohol. Annál jobb nem is kell csak sör meg tequila silver:D.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #1877 Dátum: 12 feb 25, 00:20:57 » |
|
Hát azért mert az enyém jobb  Cccc cccc.... ebből is látszik, hogy a butusságot apádtól örökölted.  Na jó nem. Igazából nem tudom eldönteni, hogy melyikünké jobb.  heo:  ?  Erről jut eszembe kihagytam a nemesi családfőt, Lady Sevanna férjurát. Íme CsiziDani herceg: http://troll.me/images/like-a-sir-dog/like-a-sir-dog.jpg
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #1878 Dátum: 12 feb 25, 00:22:54 » |
|
Daninak ott az avatarja. Kiköpött mása az a kép:D.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
 |
« Válasz #1879 Dátum: 12 feb 25, 08:28:01 » |
|
Kipihenve a rosszkedvet mászok fel most ide, hahó! :3 Piatéma.... Hujjuj. :3 Azt kérlek szépen, mondjátok meg nekem, hogy a sörtén miért érzem mindig olyannak, mint egy romlott pogácsa?  Ne kérdezzétek, az milyen, de én folyton ilyennek érzem. xD A legjobb a kalinka és a viola pezsgő. :3 Meg a házi pálinka, meg a vbk, meg a ......  Sorolhatnám jövő hétig. :3 Uhuh, arról a képről hirtelen a 'problem?  ' jut eszembe, aztán az, hogy Hiei sokszor trollkodik másokkal. :3  Azt hiszem, ma a drága vőlegényemet és anyuékat szét fogom ölelgetniiii.  Meg megtanulom végre Aemy és G-sama által a matekot, hogy jöv. héten írjak egy kettest!  xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 25, 08:35:08 írta Sabaku no Temari »
|
Naplózva
|
Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
 |
« Válasz #1880 Dátum: 12 feb 25, 09:06:10 » |
|
A Paladinos kép jobban tetszik, amit Nagyi küldött az olyan furaaa.  De végül is tetszik az is, csak egy cseppet eltér a stílusomtól.  Én már nem rajzolok át senkit, szóval Onee-chan marad az a lányka.  Meg nekem az bejövősebb. Ennyi. 
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
 |
« Válasz #1881 Dátum: 12 feb 25, 09:36:48 » |
|
Heló minna!
Eddig még nem írtam ide, de örömmel jelentetem be, hogy Nikiie-vel összehàzasodtunk. Remélem befogadtok köreitekbe ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #1882 Dátum: 12 feb 25, 09:54:40 » |
|
Üdv! Ha lerendezitek a "papírmunkát" Ritli-samaval (P.Ü.-ben), akkor máris köreinkben vagytok. Mondjuk érdekesen hangzik ez a pár. 
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #1883 Dátum: 12 feb 25, 09:57:33 » |
|
Persze Szanisz, hello  Tegnap már rá akartalak szerkeszteni titeket a családfára de elefelejtettem.  Na majd ma!  Hát Riku-chi... Nem akarom kifejteni, hogy a paladinok mihez vonzódnak, de végül is lehet, hogy hasonlítasz rájuk... cicafiú... húsleves recept...Szerintem az enyém jobban illik hozzád. Egy apró eleven cuki kis harcos. ^^ Temi én a sört egyszerűen egy keserű borzadálynak érzem.  heo, tegnap már lerendezték. Nagyon előrelátó páros. 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
Gépész gnóm, a gépek piciny hercege
|
 |
« Válasz #1884 Dátum: 12 feb 25, 10:00:34 » |
|
Legyen boldog az ifjú pár! Én meg gyerek vagyok kólát iszok! Persze néha becsempészek egy kis vörös bort a pohárba...
|
|
|
Naplózva
|
Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról. ~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]Kis kabalám: 
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #1885 Dátum: 12 feb 25, 10:04:51 » |
|
Nagyi ha jól értelmezlek akkor annyi hozzáfűzni valóm van, hogy  Nekem a Paladinokhoz annyi közöm van, hogy Ao no Exorcist-ot néztem.  Ott pedig minden Paladin raj. És én raj vagyok. Szóval onnan következtettem.  Én is kólát iszok.  Meg van eldugva a hűtőben egy kék Monster.  Majd ha elfáradok előveszem talán de egyenlőre reggelizni kéne.:3
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Putir
Vendég
|
 |
« Válasz #1886 Dátum: 12 feb 25, 10:06:14 » |
|
A monster-t nem szeretem főleg a kéket nem.(az a cukor mentes nem?) Amúgy mivel még csak 15 vagyok ezért csak bekólázni szoktam. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #1887 Dátum: 12 feb 25, 10:08:11 » |
|
Ebben az esetben nem szóltam, ha van új családfa, akkor majd szóljatok rám, nehogy elfelejtsem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
Gépész gnóm, a gépek piciny hercege
|
 |
« Válasz #1888 Dátum: 12 feb 25, 10:09:06 » |
|
Néha iszok energiaitalokat én is, Monstert egyszer ittam és nem volt rossz!  Esetleg egy kis dobozos citromos sört piálgatok.
|
|
|
Naplózva
|
Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról. ~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]Kis kabalám: 
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #1889 Dátum: 12 feb 25, 10:11:37 » |
|
putri: Hidd el lövésem nincs, nekem a kék Monster az kék Monster, nem csicsázom tovább azzal, hogy cukormentes vagy nem, meg hogy mennyire csillámlik utána a böfögésem.  (Mellesleg szép a színe.  ) Én se nagyon iszok energiaitalt, nincs nagyon hatása, legalábbis én nem érzem magamon, vagy csak nagyon minimális szinten.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|