spet95
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #510 Dátum: 07 júl 14, 20:14:38 » |
|
a sp nagyon jó anime ,de a legjobb része amikor ninjást játszanak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #511 Dátum: 07 júl 14, 20:16:03 » |
|
szerény személyem...és csakis szigorúan a TV2-n...a többiért már olvass vissza
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #512 Dátum: 07 júl 14, 20:17:54 » |
|
Nalátod, a South Park az egyáltalán nem anime de sebaj, nem beoltani akartalak De az a ninjás rész télleg király
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #513 Dátum: 07 júl 14, 22:08:36 » |
|
Nem tudjatok ti mi a jo , a legjob rész eddig a Warcraftos , na aaz nan jo idézek picit carmantöl "Mam, mama bathroom bathroom..." ami ezutan jött hat az anyja vmi iesmit mondott ra a magyar feliratnal hogy "hmm ez igen kicsikem szép nagy barnamaci, ügyes vagy kicsikem" .
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #514 Dátum: 07 júl 15, 17:40:07 » |
|
öcsém, az a hülye Man of action milyen bééééna fillereket készített :'( íííí, úgy túnik Ben és Gwen összejönnek, de ez olyan lehetetlenül hangzik. DE FÉL-ANIME Moderátor: a spoilert írd áthúzott betűkkel!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 15, 19:12:00 írta Asura »
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #515 Dátum: 07 júl 15, 18:19:48 » |
|
leszedtem és újra megnéztem a vulkán című részt (103), immáron 6x-ra....emberek.....az egy klasszikus szőrmóks*gg 4EVER%%%%%% xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #516 Dátum: 07 júl 15, 18:49:44 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #517 Dátum: 07 júl 15, 19:31:05 » |
|
Mesélj, mesélj!!!!! Érdemes megnézni és milyen típusú az a film?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #518 Dátum: 07 júl 15, 19:50:37 » |
|
melyikről szeretnél hallani?? Die Hard 4: Bruce Willis a szokásához híven végigküzdi a filmet, igaz most csak a film közepétől kezd el csúnyán vérezni. Hm nekem az alagútas jelent tetszett a legjobban. Természetesen most is csak rosszkor volt rossz helyen..... De nem akarok lelőni semmit, szerintem mindkettőt moziban kötelező nézni! Transformers: Ismered az animét? Na én abból egy részt se bírtam végignézni... De ez nagyon tetszett, profin csinálták meg, ja még poénokkal is sikerült megspékelni!!! Szóval le a kalappal (ja a zenéje is király volt, hát még a kocsik, még én is értékeltem őket)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 15, 19:51:49 írta Kenshin »
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Amy Lee D.
|
|
« Válasz #519 Dátum: 07 júl 16, 10:14:19 » |
|
én is láttam a transformers-t a poénok tényleg jók voltak benne de alapjáraton egy egyszer megnézem és látttam film szerintem néhol semmit nem lehetett kivenni, hogy mi történik benne és egy idő után olyan sok robot jelent meg hogy harcközben nem lehetett őket meg különböztetni a hab a tortán hogy nagyon elhúzták a film végét ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #520 Dátum: 07 júl 16, 14:40:34 » |
|
Ajajj...na én az ilyen típusú filmeket nem szeretem, mint amit leírtál...mindegy, mostmár meglesem, mert kíváncsi vagyok, de remélem azért nekem nem ez fog lejönni belőle
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Róka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Fox come back!
|
|
« Válasz #521 Dátum: 07 júl 16, 19:57:27 » |
|
öcsém, az a hülye Man of action milyen bééééna fillereket készített :'( íííí, úgy túnik Ben és Gwen összejönnek, de ez olyan lehetetlenül hangzik. DE FÉL-ANIME Valóban, mert azért elég gáz, illetve vérfertőzés lenne...
|
|
|
Naplózva
|
"Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának." Sasuke megkattant!O_o
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #522 Dátum: 07 júl 16, 20:29:15 » |
|
nos meglestem a season 4. első részét, amit még csak most adnak az amcsiknál, és Japánban, és hát nagyon úgytűnik, h Ben és Gwen kibékültek, de Gwen nyomul Benre
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|