24 nov 29, 23:44:28 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 205 206 [207] 208 209 ... 858
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Filmek & sorozatok és rajzfilmek  (Megtekintve 1562737 alkalommal)
0 Felhasználó és 191 vendég van a témában
Slane
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

So long suckers! :)

« Válasz #3090 Dátum: 08 nov 27, 16:46:18 »

A befejezés úgy lett volna jó ha nem mutatják meg a tábort a végén, hanem ott vége lesz a filmnek hogy Smith nekiindul az üvegnek miután kibiztosította a gránátot. Úgy kultuszfilm lehetett volna, így viszont csak egy szimpla drámai.
Naplózva
Zemori
VIP

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Zemochimaru

« Válasz #3091 Dátum: 08 nov 27, 23:24:44 »

Nem, attól nem lett volna kultuszfilm, de végre nem alkalmazták volna a "szájadba rágom idös kicsi husom a dolgokat"
Akkor, ha nincs a végén a tábor végre gondolkodni lehetett volna. Agyalni, h vajon mi van... a pasasnak van igaza, vagy a nőnek... és mindkét lehetőségen csócsálni kicsit. Többet beszélnének róla. De a kultuszfilm kif. kicsit sok ide:P

A két vég egy filmnek meg elég sokszor előfordul... nem tudom, h itt honnan a hír erről az aláírásgyűjtésről, de sok filmnél történik meg az, hogy elkészül és kis közönségnek levetítik mindkét véggel. Aztán megkérdezik őket,h melyik a jobb. És csá.

Alternatív vég ezért van sok dvd-n pölö. Mert ugye "mindig" két változat él. (Kivétel a könyvből adoptált és már ismert sztorik ofc.)

remélem jól tudom és nem csak álmodtam a dolgot^^
Naplózva

Ezt hallgatom
Ezeket olvastam
Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz.

"Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
acid
VIP

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Au-chan??!

« Válasz #3092 Dátum: 08 nov 28, 06:31:33 »

Amúgy azt hallottátok,hogy az I am Legend-ből két változat készült?
Az egyik a normál,amit a moziban vetítettek.
A másik pedig egy oylan ahol Will Smith is túléli,merthogy az amcsik ennyire szeretik a happy endet,hogy aláírást gyűjtöttek meg mindne,hogy forgassák le azt a részt újból.....

Annyira jól tudod, hogy két vége volt a filmnek, de a második verzsönben sem éli túl Will. Sőt ez a happy endesebb verzió, ugyanis az EREDETIben még a csaj sem éli túl a gyerekkel és nincsen "túlélő" tábor... kacsint
btw... lesz I'm Legend 2...  Hümm-hümm
Naplózva

wolf
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #3093 Dátum: 08 nov 28, 19:23:25 »

Most szedtem le nemrég az Interjú a vámpírral című filmet Nevet
Na igen még nem néztem meg még ki se írtam csak leszedtem majd holnap megnézem, de ahogy emléxem nagyon jóóó film  >.<#
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3094 Dátum: 08 nov 28, 20:53:45 »

El kell keserítselek a könyv jobb. A film jó de a könyv sokkal jobb.
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Seed
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3095 Dátum: 08 nov 28, 21:01:48 »

Ezzel nem mondtál ujdonságot, ez általában mindennél így van.
Naplózva
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #3096 Dátum: 08 dec 03, 19:30:25 »

énmsot  épp  max payne  t töltöm.. toom h  nem  valami nagy durranás de  azért  nézhető.. meg  sötét  lovagot  szedem  magyar szinkronnal.. kivi vook mitműveltek  vele az  elvetemültek :'DDD
Naplózva
Crispy
Osztag Vezető
*

« Válasz #3097 Dátum: 08 dec 03, 20:13:16 »

Acid nemjól tudod ^^ 2 vége volt az elsőbe a nőmeg a yrek éli túl smith nem és elmennek a túlélőtáborba egmentik az embereet a 2.ba megmind3an túlélik^^ eredeti dvdn vanmeg Kúl
Naplózva

Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3098 Dátum: 08 dec 04, 17:48:56 »

Amúgy ez tényleg így van Nevet:D másik alternatívában Will Smith is túl éli Nevet
Naplózva
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #3099 Dátum: 08 dec 04, 19:23:20 »

Jah ez így van és én már láttam is a másik befejezést, de szerintem az eredeti befejezés jobb. Pontosan
Naplózva

Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3100 Dátum: 08 dec 04, 19:52:16 »

Szerintem is Mosolyog az adja meg az igazi hangulatot a filmnek a végén legalábbis én így vélem
Naplózva
wolf
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #3101 Dátum: 08 dec 05, 00:09:58 »

Ma megszereztem teszkóba egy klaszikus filmet Nevet Végtelen történet, na meg egy vicces filmet a TMNT Nevet
A batman sötét lovagot csak nagyából lestem meg, de már tom hogy sokkal jobb a kezdödiknél ikszdé persze én maradok a klaszikus Batmannél nekem az volt az igazi Nevet
És még egy jó filmet letöltöttem a Bad Boys  Mosolyog
Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #3102 Dátum: 08 dec 12, 19:11:26 »

Most jött ki a resident evil: degeneration.....számítógépes animáció de nagyon megvan  csinálva és már jobban tetszik mint a film Nevet
Mondjuk a 2 nekem azért tetszett mert játszottam a nemesis-el még anno ps-en és vágtam a  sztorit nah meg jill(L)
szóval aki régen játszott a sorozattal vagy nézte a filmet annak érdemes letöltenie mert most járok a 10dik percnél és tetszik Mosolyog
Naplózva
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Niggah-chan

« Válasz #3103 Dátum: 08 dec 12, 19:14:20 »

Már vagy 3 napja megnéztem a degenerationt... nekem, mint a játéksorozat függőjének kötelező darab.
Jó kis film. Mosolyog
Naplózva

Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #3104 Dátum: 08 dec 12, 19:18:24 »

Én még nem néztem meg a Degenerationt, de belenéztem és már most nagyon teszik, az animáció amivel csinálták nagyon durva és már most biztos, hogy sokkal jobb mint a filmek.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 205 206 [207] 208 209 ... 858
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins