Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
So long suckers! :)
|
|
« Válasz #3090 Dátum: 08 nov 27, 16:46:18 » |
|
A befejezés úgy lett volna jó ha nem mutatják meg a tábort a végén, hanem ott vége lesz a filmnek hogy Smith nekiindul az üvegnek miután kibiztosította a gránátot. Úgy kultuszfilm lehetett volna, így viszont csak egy szimpla drámai.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #3091 Dátum: 08 nov 27, 23:24:44 » |
|
Nem, attól nem lett volna kultuszfilm, de végre nem alkalmazták volna a "szájadba rágom idös kicsi husom a dolgokat" Akkor, ha nincs a végén a tábor végre gondolkodni lehetett volna. Agyalni, h vajon mi van... a pasasnak van igaza, vagy a nőnek... és mindkét lehetőségen csócsálni kicsit. Többet beszélnének róla. De a kultuszfilm kif. kicsit sok ide:P
A két vég egy filmnek meg elég sokszor előfordul... nem tudom, h itt honnan a hír erről az aláírásgyűjtésről, de sok filmnél történik meg az, hogy elkészül és kis közönségnek levetítik mindkét véggel. Aztán megkérdezik őket,h melyik a jobb. És csá.
Alternatív vég ezért van sok dvd-n pölö. Mert ugye "mindig" két változat él. (Kivétel a könyvből adoptált és már ismert sztorik ofc.)
remélem jól tudom és nem csak álmodtam a dolgot^^
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
acid
|
|
« Válasz #3092 Dátum: 08 nov 28, 06:31:33 » |
|
Amúgy azt hallottátok,hogy az I am Legend-ből két változat készült? Az egyik a normál,amit a moziban vetítettek. A másik pedig egy oylan ahol Will Smith is túléli,merthogy az amcsik ennyire szeretik a happy endet,hogy aláírást gyűjtöttek meg mindne,hogy forgassák le azt a részt újból.....
Annyira jól tudod, hogy két vége volt a filmnek, de a második verzsönben sem éli túl Will. Sőt ez a happy endesebb verzió, ugyanis az EREDETIben még a csaj sem éli túl a gyerekkel és nincsen "túlélő" tábor... btw... lesz I'm Legend 2...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3093 Dátum: 08 nov 28, 19:23:25 » |
|
Most szedtem le nemrég az Interjú a vámpírral című filmet Na igen még nem néztem meg még ki se írtam csak leszedtem majd holnap megnézem, de ahogy emléxem nagyon jóóó film
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #3094 Dátum: 08 nov 28, 20:53:45 » |
|
El kell keserítselek a könyv jobb. A film jó de a könyv sokkal jobb.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3095 Dátum: 08 nov 28, 21:01:48 » |
|
Ezzel nem mondtál ujdonságot, ez általában mindennél így van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3096 Dátum: 08 dec 03, 19:30:25 » |
|
énmsot épp max payne t töltöm.. toom h nem valami nagy durranás de azért nézhető.. meg sötét lovagot szedem magyar szinkronnal.. kivi vook mitműveltek vele az elvetemültek :'DDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3097 Dátum: 08 dec 03, 20:13:16 » |
|
Acid nemjól tudod ^^ 2 vége volt az elsőbe a nőmeg a yrek éli túl smith nem és elmennek a túlélőtáborba egmentik az embereet a 2.ba megmind3an túlélik^^ eredeti dvdn vanmeg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3098 Dátum: 08 dec 04, 17:48:56 » |
|
Amúgy ez tényleg így van :D másik alternatívában Will Smith is túl éli
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #3099 Dátum: 08 dec 04, 19:23:20 » |
|
Jah ez így van és én már láttam is a másik befejezést, de szerintem az eredeti befejezés jobb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3100 Dátum: 08 dec 04, 19:52:16 » |
|
Szerintem is az adja meg az igazi hangulatot a filmnek a végén legalábbis én így vélem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3101 Dátum: 08 dec 05, 00:09:58 » |
|
Ma megszereztem teszkóba egy klaszikus filmet Végtelen történet, na meg egy vicces filmet a TMNT A batman sötét lovagot csak nagyából lestem meg, de már tom hogy sokkal jobb a kezdödiknél persze én maradok a klaszikus Batmannél nekem az volt az igazi És még egy jó filmet letöltöttem a Bad Boys
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #3102 Dátum: 08 dec 12, 19:11:26 » |
|
Most jött ki a resident evil: degeneration.....számítógépes animáció de nagyon megvan csinálva és már jobban tetszik mint a film Mondjuk a 2 nekem azért tetszett mert játszottam a nemesis-el még anno ps-en és vágtam a sztorit nah meg jill(L) szóval aki régen játszott a sorozattal vagy nézte a filmet annak érdemes letöltenie mert most járok a 10dik percnél és tetszik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #3103 Dátum: 08 dec 12, 19:14:20 » |
|
Már vagy 3 napja megnéztem a degenerationt... nekem, mint a játéksorozat függőjének kötelező darab. Jó kis film.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #3104 Dátum: 08 dec 12, 19:18:24 » |
|
Én még nem néztem meg a Degenerationt, de belenéztem és már most nagyon teszik, az animáció amivel csinálták nagyon durva és már most biztos, hogy sokkal jobb mint a filmek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|