Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
 |
« Válasz #1995 Dátum: 08 ápr 02, 12:42:56 » |
|
n, egy ideig Jerrynek drukkoltam, aztán átmentem pártatlanba.... Az a jó az iylen "igazi" mesékben, (mint pl. Tom & Jery), hogy amikor gyerek az ember, és ha idősebb az ember, mindíg más a jelentése  ........
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kyuubi-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #1996 Dátum: 08 ápr 02, 13:26:15 » |
|
nálunk az 5 éves unokatesóimnak nem engedik h nézzék a tom és jerry -t .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1997 Dátum: 08 ápr 02, 20:45:02 » |
|
üsd ki a szüleit valmivel aztán kötözd meg őekt rakd be őket az 1-ik szobába zárd be az ajtót a gyerektt meg bilincseld a tv- elé és kényszerítsd , hogy nézze ... Nem hiszem el, hogy Tom és Jerry nélkül lehet élni !  Annyra nagy, h ogy az nem igaz ! Amúgy Jerry - t és azt a kutyát is utáltam .. De Tom nagyon nagy Arc !  A Boci és Pipi is nagyon ott van ... Rengeteget néztem régen , meg nevettem is rajta nagyon . Tesóm 20 évesen megnézte és még neki is tetszett ... Még most is nézném , ha lenne ... Én a Franklin -t nem ismerem ? vagy csak a nevét nem ... Az melyik mese volt ? Ja és kinézte a bátor a félénk kutyát ? ÉN ! Amikor csak tudtam megnéztem ! A számítógép meg az öreg ember az eusztád agyon nagy volt benne ... 
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate 
|
|
|
WillOfFire
Vendég
|
 |
« Válasz #1998 Dátum: 08 ápr 02, 20:48:15 » |
|
Én rettegtem attól a mesétől.  Szegény kutya mindig egyedül harcol a gonoszok ellen. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2000 Dátum: 08 ápr 02, 21:29:23 » |
|
nálunk az 5 éves unokatesóimnak nem engedik h nézzék a tom és jerry -t .
Hö?  De miért? Se vér... Se durva effektek...  Kifejtenéd az okát bővebben?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minato
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2001 Dátum: 08 ápr 02, 22:09:01 » |
|
Egyesek szerint, a Tom és Jerry, egyike a legdurvább, legerőszakosabb rajzfilmeknek., ami elsősorban a kicsikre veszélyes, mert nincs meg a realitásérzékük, és mindent utánozni akarnak. Szóval nem értik meg, ha kilapítanak valakit egy úthengerrel, akkor az nem fog továbbszaladni, mintha semmi nem történt volna.  Valamit duruzsoltak arról is, hogy már történt olyan eset, mikor egy gyerek súlyos sérülést szenvedett, mert tom és jerryt játszottak. Szóval ezért egyesek nem tartják ajánlatosnak, hogy a kicsi Tom és jerryt nézzen. (Én így tudom, de boccs, hogy beleszóltam.)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 02, 22:13:52 írta Minato »
|
Naplózva
|
|
|
|
wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2002 Dátum: 08 ápr 02, 23:27:58 » |
|
LOL ezen lehet röhögni, a Tom & jerry veszélyes mese  melyik barom állitja ezt? Biztos már intézkednek és leveszik a csatornákról  Ezzel az erővel a Naruto is ilyen hány ütést kibirnak 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minato
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2003 Dátum: 08 ápr 02, 23:34:11 » |
|
Mindig csak egy valamibe akaszkodnak bele. Bár szerintem az illető kisgyerek, más ilyen stílusú rajzfilmeket sem nézhet. Azt meg nem tudom, hogy ki állítja ezt, de én a pszichológusokra szavaznék. Ennyi erővel sokmindent le lehetne tiltani. (Dragonball, Pokemon, stb.) De tény, hogy sok az agresszív gyerek. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2004 Dátum: 08 ápr 02, 23:37:23 » |
|
Hát figy a mostani gyerekek hülyék szüleik ugyszintén  érdekes modon én sose probáltam ki semmilyen tom and jerry mutatványt  de viszont egér fogó terveket csináltam mint Tom  Amugy van pár jó mese pl Varázslatos iskolabusz, ebben legalább tanitanak...  Bolygó kapitány sztem meg egy zöld szervezet találta ki de nagyon birtam  > Ám van egy mese rózsaszín madár mesél benne, valami környezet védös, nemtom a cimét ha tudja valaki irja le. >> Ám közbe beugrot hála Beronak  Újra javitom ez a cime Albert mondja, a természet jobban tudja
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 02, 23:42:09 írta wolf »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minato
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2005 Dátum: 08 ápr 02, 23:43:25 » |
|
Akkor te nem ragadtál a képzelet birodalmában.  Húúú a bolygó kapitányát én is nagyon bírtam. Csak idegesítő volt, hogy ahányszor ráborítottak egy szemetesládát már kész volt.  Az egyik szereplő ráadásul nagyon bejött. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 02, 23:53:47 írta Minato »
|
Naplózva
|
|
|
|
bero
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2006 Dátum: 08 ápr 02, 23:47:38 » |
|
Medzsik szkull bász, milye jó is volt és arra emlékeztek amikor az emberi testet mutatták be, úgyhogy benne voltak és volt egy ilyen fehér hosszú szakállú ember és ő magyarázott el mindent és mindig voltak gonoszok, de legyőzte őket az immunrendszer. Azt is nagyon szerettem.  Jah és még volt a Hé Arnold is a rögbi labda fejű gyerek na az is cool volt. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 02, 23:50:25 írta bero »
|
Naplózva
|
|
|
|
WillOfFire
Vendég
|
 |
« Válasz #2007 Dátum: 08 ápr 02, 23:48:13 » |
|
Jesszusom, Minato! Mennyi idős voltál?  Wolf, arra a mesére emlékszem. Király volt a madár hangja. Meg az az iskolabuszos...  az a nő egy idióta volt (mármint az osztályfőnök). Emlékszem, az egyik részben narancssárga lett az egyik srác. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2008 Dátum: 08 ápr 02, 23:55:31 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minato
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2009 Dátum: 08 ápr 02, 23:56:56 » |
|
Akkor még fiatal voltam jó ?!!!! Le lehet szállni.  Na ezekre nem emlékszek. Nem is néztem. A Maszk c. rajzfilm, viszont nagyon tetszett.  Annyi marhaság volt benne, de meg tudott nevettetni. Az első rajzfilm ami a kedvencem lett. Niels. Régi emlékek. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 02, 23:58:18 írta Minato »
|
Naplózva
|
|
|
|
|