Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #12525 Dátum: 15 nov 05, 10:28:28 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12526 Dátum: 15 nov 06, 12:51:39 » |
|
Megnéztem a Maffiózókat egy másfél éves szünet után. Azt kell mondanom, hogy így utólag, hogy tudjuk nem sokkal később pár év múlva meghalt James Gandolfini így nagyon jó lett a befejezés. Legalább a sorozatban túlélt bár lehet konspirálni, hogy végül az FBI letartóztatja, vagy valaki bosszút áll majd Phil miatt, vagy mindent megúsz majd. Az utolsó évadban már színészkednie is kellett rendesen, két jelenetet emelnék ki. Egyik Christofer megölése ahol félelmetes az arcmimikája miközben megöli a fiaként szeretett Christ. Másik pedig ahogy elbúcsúzik Juniortól. Ahogy látjuk a dacos Tonyt, majd ahogy rájön , hogy milyen szinten leépült Junior, akkor meg a sajnálatot. Zseniális, nekem nagyon tetszett összességében is a Maffiózók. Tökös sorozat volt, hogy még politikailag is be mert szólni a kormánynak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #12527 Dátum: 15 nov 06, 13:12:04 » |
|
A legjobb beszélgetés az egész sorozatban
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
BRON94
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12528 Dátum: 15 nov 06, 15:41:18 » |
|
A South Park drónos része hanyadik évadban van? Amikor a zendülő drónok fightolnak a rendőrségi drónokkal.Az a rész egyszerűen zseniális 18 évad 5 rész.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #12530 Dátum: 15 nov 06, 17:53:18 » |
|
ja és a család is fontos! Tony egyik legjobb beszéde volt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 06, 17:58:48 írta Capac »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #12532 Dátum: 15 nov 06, 20:42:40 » |
|
Éééééééés jött még egy Warcraft előzetes is.Ragnar are OP!!!!!!!!!!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 06, 20:44:06 írta Capac »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #12533 Dátum: 15 nov 06, 23:33:27 » |
|
Jurassic World.Ez nem is volt rossz. Mondjuk tény, hogy pont ugyanarról szólt, mint az eredeti első rész, a második rész néhány elemével kiegészítve. Ennek lehet Schmitt Pali írta a forgatókönyvét... én tökre sajnáltam szegény mutáns T-rexet. Bár azért tetszett, hogy a végén az eredeti győzött, meg amúgy is kár lett volna, ha ő nem kap valami szerepet a filmben. A raptor szelídítés nekem tetszett, valamit itt már muszáj volt kitalálni, hogy ezek a dinoszauruszok is megint félelmetesek legyenek. A színészekre és a színészi játékra, vagyis a szereplők ez irányú kísérleteire inkább nem pazarlom az időt. Viszont egy valamin azért nevettem: én aztán nem vagyok az a típus, aki mindenhol "szexizmust" lát, de azért itt már tényleg röhej volt, hogy a főszereplő csaj a film során egyre pucérabb lett. Összességében ez a film kicsit olyan, mint az Emmerich-féle katasztrófafilmek. Ki kell bírni az első 20 percet, a szereplőknek és a történetnek kb. semmi jelentősége, valami szar beüt, onnantól pedig hátradőlve élvezi az ember a világvége látványát. xD Na ez a film is pont ilyen volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #12534 Dátum: 15 nov 07, 20:45:20 » |
|
Azt olvastam ma az FB-n, hogy Syzy megnézte az Angyalok Amerikábant! VÉGRE! Már nem tudom hány éve könyörögtem neki. *-* Lehet újra nézem, bár most Capricát majd BSG-t akarom újra nézni. Elsőnek viszont végig kell néznem a Mr. Robot-ot, nagyon megtetszett az eleje.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #12535 Dátum: 15 nov 09, 14:25:53 » |
|
Rick végre megdugta a szőke csajt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #12536 Dátum: 15 nov 09, 14:29:03 » |
|
Csak úgy szólok, hogy a TWD spoilerért itt anális inzultálás jár. Két néger által. Szóval kapd be, már ne haragudj. Tudod, nem mindenki tud sorozatot nézni munkaidőben. És ez is nagy spoiler, figyelembe véve, hogy hol volt Rick az előző rész végén.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #12537 Dátum: 15 nov 09, 14:35:07 » |
|
De hát úgyis meghal mindenki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #12538 Dátum: 15 nov 09, 14:35:56 » |
|
Akkor bocsánatért esedezem ettől függetlenül maga a rész nem volt valami nagy szám,átvezetésnek jó volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12539 Dátum: 15 nov 09, 16:47:10 » |
|
Cseszd meg Capac, röviden Ideje lesz megnézni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|