Eclair88
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1125 Dátum: 08 jan 11, 20:45:05 » |
|
A fantasztikus négyes amit a CN-en adnak az nagyon tetszik nekem de ami a Jetixen megy az nekem nem szeretem A Szamuráj Jeket én is nagyon kedvelem Ja és az X-man Evolution az is nagyon jó:D Ja meg minden azok a rajzilfilmek amit Csupó Gábor csinál (pl.: Ja Ja a szörnyek hú de rég láttam, Fecsegő tipegők, Fecsegő tipegők mind felnőttek , Ginger naplója, Rocket Power, Tornberry család)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1126 Dátum: 08 jan 11, 20:50:47 » |
|
Úúúú de nosztalgiázhatnékom támadt ezek miatt a kitűnő rajzfilmek miatt,ezek mind űberkirályak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #1127 Dátum: 08 jan 11, 21:20:53 » |
|
Nickelodeont akarok, és újra megnézni ezeket a régi jó rajfilmeket
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #1128 Dátum: 08 jan 11, 21:24:12 » |
|
Igen, Kinen és Ken (vagy mittudom én, hogy írják öket) -Ki szereti a narancsszódát? ken szereti a narancsszódát . Az X-man evulutiont én is nagyon bírtam, meg a Witchet is. Sőt, Witch-ből még jópár képregényem is volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eclair88
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1129 Dátum: 08 jan 11, 21:37:06 » |
|
Ja a Kenan és Kel na az nagyon király volt a kedvenc sorozatom volt a Nickelodeonon (hahahahaha)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1130 Dátum: 08 jan 11, 21:48:25 » |
|
Ja meg minden azok a rajzilfilmek amit Csupó Gábor csinál (pl.: Ja Ja a szörnyek hú de rég láttam, Fecsegő tipegők, Fecsegő tipegők mind felnőttek , Ginger naplója, Rocket Power, Tornberry család) Hú ezeket mennyire imádtam, de különösen nagy kedvenc volt a szörnyes...(nevére nem emlékszem Rocko előtt vagy urán volt, talán Jaj szörnyek..?hm ??? ) Egyik nap pont eszembe jutott az egyik rész, mikor a pattanás életre kelt és ő lett a sztár..., ja és miután "a saját útját kezdte el járni" a pattanásnak is lett egy saját pattanása... nagyon beteg egy rajzfilm volt!! Aki nézte, tudja!
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #1131 Dátum: 08 jan 11, 21:51:44 » |
|
Jaj a szörnyek! Nagyon jó volt Füli, Büdi, Pálcika ne meg persze a tanár Grombo a szövegek is jók voltak benne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1132 Dátum: 08 jan 11, 22:05:59 » |
|
Igen, erre gondoltam!!! Csak nekem a nevek már ugrottak be. Fogalmam sincs, h hol adták már ezeket, de jónéhány mostani borzalmas próbálkozást simán felülmúlnak (pl.:RobotRobi vagy mi a szösz). ááá, Grombo cipői még mindig a szemem előtt vannak!
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Eclair88
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1133 Dátum: 08 jan 11, 22:10:06 » |
|
A Nickelodeonon adják a Jaj a szörnyeket
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eclair88
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1134 Dátum: 08 jan 12, 10:35:36 » |
|
A Twipsyt ismeritek régen ment a minimaxon igazhogy béna volt a rajzolása de nekem tetszett jaj de régen láttam már azt is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #1135 Dátum: 08 jan 12, 13:40:45 » |
|
Ő Thomas a gözmozdony. Az volt a kedvenc rajzfilmem, és most anyum ott melózik, aol, a Thomasos dolgokat központilag árulják. /Modell és Hobbi bolt/. Most már van Thomasos kulcstartóm. http://www.youtube.com/watch?v=_5Iuvu7aNZ8
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tien
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1136 Dátum: 08 jan 16, 16:49:34 » |
|
A legjobb rajzfilm a Rocco modern élete volt sztem!!! Nagyon elvont volt!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1137 Dátum: 08 jan 16, 21:33:21 » |
|
Az biztos, de ezt kb. az openingjéből is látni lehetett már... Azon mindig jót derültem, mikor a kutyája felnyalja a túl sok tudástól kibuggyanó agyacskáját...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #1138 Dátum: 08 jan 17, 20:12:17 » |
|
Abban szerintem az alvilág ura volt a legjobb. " Én vagyok a sötétség hercege, a mélységek ura, az örök szenvedés királya. Félelmetes vagyok, gonosz vagyok, a nevem pedig... Őszibarack" na ezen szétröhögtem magam. ez akkor volt mikor Melák/Heffer félrenyelte a csirkecsontot és az alvilágba került
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #1139 Dátum: 08 jan 17, 20:13:59 » |
|
Az egyetlen rész amire elég jól emlékszemXD Az de nagy voltXD Őszibarack...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|