Filmek, amiket mostanában láttam:
The Purge (2013) - Egynek nem rossz, az elején a feszültséget nagyon jól felépítették, utána viszont hirtelen volt sok akciójelenet benne, ami nem annyira tetszett. A gyerekek halál idegesítőek a filmben.
A végén van egy minimális csavar, de semmi extra.
The Purge: Anarchy (2014) - Ez sokkal jobban tetszett, mint az előző rész: szimpatikus főszereplő, sok akciójelenet, feszültség, egy-két csavar, stb. A mellékszereplők idegesítőek de legalább nem sok vizet zavarnak.
A Certain Justice (2014) - Egyedül Dolph Lundgren szereplése dobja fel kicsit a filmet, de ezt leszámítva tipikus lövöldözős-verekedős unalmas tucat-akciófilm. Nem nézném meg újra.
In The Blood (2014) - Gina Carano miatt néztem meg, a
Blood and Bone című filmben azért sokkal szebb volt, kicsit meghízott azóta.
Szintén lassan indul be a sztori, de aztán pörgőssé válik és Gina mindenkit lekaratéjozik.
Falcon Rising (2014) Szokásos bosszúsztori, egyik kedvenc akciószínészem, Michael Jai White ezúttal Rióban nyomoz, a helyszínből adódóan kötelező elem a capoeira, a favellák és a korrupt rendőrök.
A végén a harci jelenet nekem nagyon erőltetettnek tűnt, és komolytalanná tette a filmet (a főhős egyszerre három felfegyverzett ellenféllel verekszik, akik közül az egyik előtte 5 perccel majdnem legyőzte, itt meg simán visszaveri mindhármukat
).
Let's Be Cops (2014) Idióta vígjáték, de nagyon élveztem. Jó poénok, aki szereti/utálja a rendőröket, annak kötelező!
Dumb and Dumber To (2014) Ezt a nosztalgia miatt magyarul néztem, a sok szóvicc már nekem is sok volt néha.
Annak ellenére, hogy szidják, milyen rossz film, nekem tetszett, simán hozza az első film színvonalát.