DeatH
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #105 Dátum: 08 feb 06, 13:09:31 » |
|
szerintem vicces lenne ha egy lany hasznalne mert a lany vagy szrbb lenne vagy szexy fiuva valtozna :-\
Már volt rá példa egy fillerben ... Amikor a Konohamaru team Pudding jutsuzik, és akkor Moegi is használja ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #106 Dátum: 08 feb 06, 13:10:16 » |
|
Hát igen, szerintem a férfiak ösztönösen vonződnak a női mellek iránt. Tudniillik minél nagyobb, annál több tej fér bele, és a nő annál alkalmasabb a párzásra. (azta nem hiszem el, hogy ilyeneket írok!)
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
DeatH
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #107 Dátum: 08 feb 06, 13:14:37 » |
|
Hidd el, amikor meglátunk egy mellet, nem arra gondolunk, hogy a gyerek majd jó sok tejet fog kapni belőle ... :-\ xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #108 Dátum: 08 feb 06, 13:15:42 » |
|
Hát most amúgy naruto - nak eégbénácska az elején a sexy no jutsu - ja , mert ez ugyebár sima Henge no jutsu így akármivé átváltozhat nem muszáj a lány énjévé . Szóval elméletileg lehet belőle nagy melű jó s*ggű nő is akinek hosszú vörös haja van . Van az a szöveg , hogy : Your abbilities are limitated only by your mind " Na ezt azt jelenti , hogy a képességeid csak az agyaad által vannak kontrollálva . Ennek magában semmi értelme nincs , de a henge no jutsu - ra igaz mivel csak a képzelete szab határt annak , hogy mivé változik át . Egyébként tulajdonképpen a tepesztaltabb ninja - k már vagy nem dőlnek be ilyen d szintű jutsu - nak vagy jól nevelten megütik (hiszen ugyebár lányokat verni nagyon illedelmes dolog) .
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #109 Dátum: 08 feb 06, 13:18:47 » |
|
dEatHy De igen4 Tudat alatt arra, hidd el. Különben mivel magyarázod, ha szereted, hogy egy női mell nagy.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
DeatH
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #110 Dátum: 08 feb 06, 13:40:00 » |
|
Nem értheted ... xD filozófus lettél vagy mi? xD ... csak 1x-űen jó, ha nagy a mell és kész xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rock_Lee
Vendég
|
|
« Válasz #111 Dátum: 08 feb 06, 16:48:42 » |
|
Mer mégis hogy nézne az ki hogy egy teljesen ronda lapos mellű nőről szólna ez a jutsu.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #112 Dátum: 08 feb 06, 17:02:59 » |
|
Moderátor: A hormonosdit meg a feromonosdit inkább ne ebben a témában játszuk meg.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
NinjaGo:rl
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #113 Dátum: 08 feb 06, 18:06:46 » |
|
Bepörögtek a fiúk! Egyébként as 3. Hokage is elismerte magában h a Harem jutsuval mág őt is kiütötte volna naruto!
|
|
|
Naplózva
|
Icha Icha Édenkert For ever!
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #114 Dátum: 08 feb 06, 18:42:53 » |
|
Háát , mert nem tudom lég fura lenne egy ninja azzal égetné magát , hogy nővé változik szerintem csak azért mondta , mert ő is perverz és meglapné a jutsu . Meg a ninja - k szvsz "magatartási szabály" - okkal is rendelkeznek pl. nem ütünk meg nőt nem gyalázzuk meg (na nem necrofil értelemben) az ellen fél holttestét és egyebek .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hige
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #115 Dátum: 08 feb 13, 14:47:15 » |
|
Amikor Konohamaru oiroke otoko no jutsut csinált. Sasuke+Sai. :-\ Az nagyon jó volt!! :-\ :-\ Sakura, hogy örült már neki, utána meg jól leégett emiatt. :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaara14
Vendég
|
|
« Válasz #116 Dátum: 08 feb 29, 17:22:55 » |
|
Ez komoly jutsu ezért egy mai ember bizotan használná mert mások számára jó kis átverés lenne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kriszti203
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #117 Dátum: 08 márc 07, 15:32:44 » |
|
Amikor Sasuke és Sai lesz...az olyan nagy! Szegény Konohamaru kap a féje miatta Narutotól... Sakura meg egyből nem tartja hülyeségnek...
|
|
|
Naplózva
|
Határtalan az én Hülyeségem Ez az egyetlen jó Képességem!
|
|
|
Chidori0123
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #118 Dátum: 08 márc 12, 15:39:56 » |
|
Azon csodálozom hogy Jiraiya soha nem tanulta meg ezt a jutsut.pedig akkor elég lett volna a tükörig menni és nem kell bárokba menni..
|
|
|
Naplózva
|
[Naruto]:Kakashi sensei tudom a Nyali-fali éjszakák befejezését...
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #119 Dátum: 08 márc 13, 06:58:42 » |
|
Szeirntme nem ugyanaz magadat fogdosni (nem tapasztalat ) , mint 1 nőt szóval nem tudom .. Egyébként végüluis ez 1 alap jutsu Jiraya iagzából szeirntem tudja ezt (mert ez csak 1 henge no jutsu ) csak úgy van vele , mint Gai -nak a ruhájával , hogy hasznosnak hasznos csak égő használni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|