AVENGER
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #165 Dátum: 08 jún 14, 22:16:29 » |
|
Én asszem a 65. részig láttam és a kedvencem koga sesshomaru és inuyasha
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Róka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Fox come back!
|
|
« Válasz #166 Dátum: 08 jún 16, 13:16:39 » |
|
Most olvastam a MONDO honlapján, hogy Junius 18-án jelenik meg az Inuyasha manga utolsó fejezete, szóval innetől kezdve lehet imátkozni, hogy folytassák az anime változatot. Nagyon kíváncsi vagyok, hogyan ér véget a történet... Főleg az érdekel a legjobban, hogy Kagome végül marad a saját világában vagy továbbra is ingázni fog... Amúgy valaki nem tudja, hogy a Mangazinon miért van ott az Inuyashánál, hogy a Mangafan a magyar kiadója? Most mégis kiadják, vagy mi lesz? (ami jó lenne )
|
|
|
Naplózva
|
"Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának." Sasuke megkattant!O_o
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #167 Dátum: 08 jún 16, 14:24:19 » |
|
Igen, úgy tűnik, a héten lesz az utolsó fejezet, az 558. Már nagyon kíváncsi vagyok - de spoilereket nem olvasok, most nem akarom elrontani 99%, hogy ez lesz az utsó mangafejezet.
Hmm... elvileg asszem 3 (vagy mennyi) évvel ezelőtt ki akarták adni az IY mangát itthon, azonban volt vlmi galiba a jogokkal és nem sikerült... szóval elméletben nem lesz kiadva, bár úgy volt, hogy ki lesz << jelen pillanatban legalábbis így áll a helyzet... már kb. 1,5 éve x'D
Csibe19: folytatjuk, csak sajnos vizsgaidőszak, érettségi időszak, államvizsga, szigorlatok és egyéb nyalánkságok közepette sajnos nem sikerült terv szerint haladunk... ám egyet se félj, ahogy már a csúszásoknál megszokható volt, egyszerre nagyobb adagot fogtok majd kapni És amint mindenkinek lemegy minden hülyeség, már teljes erőbedobással koncentrálhatunk a magyarításra Addig kérjük szíves türelmeteket... sajnos ezek rajtunk kívül álló okok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #168 Dátum: 08 jún 16, 18:09:51 » |
|
Most megnyugodtam, már azt hittem valami komolyabb ok miatt hagytátok abba, egyébként én is kíváncsi vagyok mi lesz a vége, habár attól még nagyon messze vagyok, de majd utolérem magam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
idriszi
Vendég
|
|
« Válasz #170 Dátum: 08 jún 18, 18:50:59 » |
|
nagyon durva! sose hittem volna,h egyszer vége lesz.. még szerencse,h itt van nekem a Naruto.. egyébként sztem jó az uccsó rész,elégedett vagyok. kár,h a közepén nagyon elnyújtotta Takahashi(önmagát ismételte), akkor abbahagytam,ugyanez volt a Ranmánál is.. nagyon kíváncsi vagyok,mikor kezd új munkába,és h mi lesz az!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
AVENGER
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #171 Dátum: 08 jún 23, 13:30:35 » |
|
valaki pls adjon már 1 linket hogy hol nézhetném az inuyasha mangát
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #172 Dátum: 08 jún 23, 18:31:23 » |
|
az Inu mangát nem lehet nézni, csak olvasni. egyébként ajánlom a mangazint és Arvael honlapját.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Gato
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #173 Dátum: 08 jún 23, 20:12:40 » |
|
Az InuYashát akkor kezdtem nézni, amikor az RTL 2 adta, de őszintén szólva elég hamar meguntam, vagy legalábbis nem érdekelt annnyira, hogy végignézzem. A kedvencem Sesshoumaru volt és még most is ő, így csak azok a részek érdekeltek, amikben szerepelt. 3-4 filmet néztem meg még ebből a sorozatból.
Meg ugye a manga befejeződött, így ha mást nem is, az utolsó fejezetet elolvastam. Őszintén szólva nem éreztem úgy, hogy bármit is kihagytam volna azzal, hogy nem olvastam a többi fejezetet (a 4chanon meg úgyis elmondták, mi lett a vége). Mondjuk nem is igazán vagyok oda Rumiko Takahashi rajzstílusáért..Arra viszont kíváncsi vagyok, hogy tényleg indítani fog-e egy új mangát.
|
|
|
Naplózva
|
A 4. fal áttörésével rávenni valakit, aki nemrég meg akarta ölni a hozzád közel állókat, hogy segítsen, elég érdekes elgondolás. Csak a legközelebbi alkalommal ne süljön el rossz irányba a dolog.
|
|
|
shikamaru184
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #174 Dátum: 08 júl 01, 14:49:02 » |
|
én csak a 106. - dík részig láttam :'X azt is japánul nem tudtam hogy 558 részes
|
|
|
Naplózva
|
I wanna be the king of the pirates!^^
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #175 Dátum: 08 júl 01, 14:57:32 » |
|
Az anime csak 167 részes. Az 558 az a mangára vonatkozik, ha jól tudom annyira fejezete lett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shikamaru184
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #176 Dátum: 08 júl 04, 08:58:12 » |
|
ja bocsi :'X és mi lesz az utcsó részben ?legyözik narakut?
|
|
|
Naplózva
|
I wanna be the king of the pirates!^^
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #178 Dátum: 08 júl 04, 09:43:45 » |
|
Engem bővebben érdekel. (4.szó)
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
narin12
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
(20130814-1) AZ ELFELEDETT
|
|
« Válasz #179 Dátum: 08 júl 04, 09:46:19 » |
|