Cervantes
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #120 Dátum: 08 jún 25, 11:18:26 » |
|
Shippuuden. Miért? Az Akatsuki miatt. A Naruto világ legjobban eltalált karakterei, szerintem. De a sima is jó. Talán attól jobb is egy kicsit, hogy ott több ész van a harcokban, gondolkoznak, taktikáznak. Az S-ben már nagyon kezdenek "elgokusodni" ezzekkel a mérhetetlen nagy chacrákkal és überalles technikákkal. Viszont a zene az (nálam) megint az S-felé dönti a mérleget.
|
|
|
Naplózva
|
dinkavilla.blog.hu
|
|
|
NejiHyuuga666
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Hyuuga klán vezetője
|
 |
« Válasz #121 Dátum: 08 jún 27, 19:20:15 » |
|
Még nem volt nagyon szerencsém shippuuden részeket megtekinteni de ettől függetlenül mind a két stílust szeretem-imádom 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kanonorbi
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #122 Dátum: 08 jún 30, 20:21:50 » |
|
Én is a shippuuden felé hajlok, kicsit megkomolyodtak benne Narutóék. Meg jobb igy, hogy van az Akatsuki, legalább nem csak Orochimaru ellen kell harcolniuk 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crusnik
Chuunin
Nem elérhető
Nerf my genjutsu, if you can!
|
 |
« Válasz #123 Dátum: 08 jún 30, 20:55:33 » |
|
Miért van az hoyg a minőséget a grafikán meg hogy húzzák mint a résztestésztát senki se veszi észre. Na jó hát ha tetszik nektek az csak jó, én is örülnék ha újra nézhetnék Narutot de filler teljesen elvette a kedvet tőlem, ha valaha foyltatják a történetet valószínűleg nézni fogom de csak azért mert egy részbe még egy héten nem halok bele. Manga ezerszer jobb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
splazi
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #124 Dátum: 08 júl 01, 18:24:12 » |
|
Én a shippuudent részesítem előnyben  Mertmár idősebbek tapasztaltabbak a szereplők és egyszerűen jobban tetszenek, és szerintem egy kicsit "akciódúsabbak"  De a "sima" narutot is imádom 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #125 Dátum: 08 júl 02, 19:26:12 » |
|
a shippuden valamivel jobb én úgy érzem mintha jobban haladna benne az akció persze a sima naru se rossz csak némelyik filler nekem annyira vontatottnak tünt de itt a filler is egész érdekes mert az elemi chakráról szól és nekem tetszik
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 02, 19:27:28 írta xenon »
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Akatsuki Leader - Madara
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #126 Dátum: 08 júl 22, 17:36:26 » |
|
Egyértelmű, hogy Shippuden, mert abban a Főgonosz az Akatsuki:D
|
|
|
Naplózva
|
Pusztuljon Konoha! Le a Senjukkal! Vissza az Uchihák méltóságát x) 
|
|
|
jennybaba
ANBU újonc
Nem elérhető
Szászke-kun fan :D
|
 |
« Válasz #127 Dátum: 08 júl 27, 17:39:11 » |
|
hát nem igazán tudok dönteni.. a sima naruto javára szólnak a zenék, meg hogy sasuke még a hetes csapat tagja volt, viszont a shippudenben kezdőtött el számomra igazán a sztori.. nem tudom : 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hundory
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #128 Dátum: 08 júl 29, 09:34:47 » |
|
Sztem shippuuden, abban Naruto jobban néz ki... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jennybaba
ANBU újonc
Nem elérhető
Szászke-kun fan :D
|
 |
« Válasz #129 Dátum: 08 aug 02, 22:18:19 » |
|
Hát ja, ott mindenki jobban néz ki , kivéva ekik semmit se változtak 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kagami-chan
Gennin
Nem elérhető
bleach fangörl a narus fórumonXD
|
 |
« Válasz #130 Dátum: 08 aug 05, 17:52:52 » |
|
jah Tsunade pl nem változottXD én a shippuuden felé hajlok, mert azért ott annyira már nem gyerekek ésss szinte mindenki jobban néz ki 
|
|
|
Naplózva
|
 - bleach fangörl *ICHIGOOOO* (jelenleg nagyobb blíícs fangörl, mint naru fangörlXDezvan...szpráájt) - hiszek a NaruSaku és a SasuSaku elméletben:D..valamelyik csak összejön:D - Szászúke nem gonosz, csak ilyen emo fíílingűXD
|
|
|
Uchiha Sasuke-sama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Sasuke azért is "jó"
|
 |
« Válasz #131 Dátum: 08 aug 05, 17:59:58 » |
|
Én mindkettőt nagyon szeretem mert ott van az a sok harc ami megalapozta a Shippuu-t a Shippuu-ban pedig előjönnek végre az igazi főgonoszok.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak, ezért a moderátor (Aes Sedai) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
|
Hell-chan
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #133 Dátum: 08 aug 14, 14:52:42 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
A halál nem lehet olyan rossz dolog, még senki nem jött vissza panaszkodni.  Akatsuki és Jashin-sama for evör!:D:P<3
|
|
|
dalmus03
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #134 Dátum: 08 aug 20, 16:28:18 » |
|
jobban tetszi a története h ha egy kicsit idősebbek de ha nem lett volna sima Naruto részek akkor meg azon rágódnánk h mi is az alaptörténet! mindig is szerettem nézni olyan animéket amelyek a kezdettől indulnak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|