25 jún 01, 23:58:37 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Melyiket szereted jobban?
Shippuuden - 377 (54.3%)
a sima részeket - 89 (12.8%)
mindkettőt egyformán - 228 (32.9%)
Összes szavazó: 606

Oldalak: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 20
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Shippuuden vagy sima Naruto és miért?  (Megtekintve 79245 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Cervantes
Akadémiai tanuló
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #120 Dátum: 08 jún 25, 11:18:26 »

Shippuuden. Miért? Az Akatsuki miatt. A Naruto világ legjobban eltalált karakterei, szerintem.
De a sima is jó. Talán attól jobb is egy kicsit, hogy ott több ész van a harcokban, gondolkoznak, taktikáznak. Az S-ben már nagyon kezdenek "elgokusodni" ezzekkel a mérhetetlen nagy chacrákkal és überalles technikákkal. Viszont a zene az (nálam) megint az S-felé dönti a mérleget.
Naplózva

dinkavilla.blog.hu
NejiHyuuga666
Akadémiai tanuló
*

Hyuuga klán vezetője

« Válasz #121 Dátum: 08 jún 27, 19:20:15 »

Még nem volt nagyon szerencsém shippuuden részeket megtekinteni de ettől függetlenül mind a két stílust szeretem-imádom Mosolyog
Naplózva
kanonorbi
Újonc
*

« Válasz #122 Dátum: 08 jún 30, 20:21:50 »

Én is a shippuuden  felé hajlok, kicsit megkomolyodtak benne Narutóék. Meg jobb igy, hogy van az Akatsuki, legalább nem csak Orochimaru ellen kell  harcolniuk Nevet
Naplózva
Crusnik
Chuunin
*

Nerf my genjutsu, if you can!

« Válasz #123 Dátum: 08 jún 30, 20:55:33 »

Miért van az hoyg a minőséget a grafikán meg hogy húzzák mint a résztestésztát senki se veszi észre. Na jó hát ha tetszik nektek az csak jó, én is örülnék ha újra nézhetnék Narutot de filler teljesen elvette a kedvet tőlem, ha valaha foyltatják a történetet valószínűleg nézni fogom de csak azért mert egy részbe még egy héten nem halok bele. Manga ezerszer jobb.
Naplózva
splazi
Újonc
*

« Válasz #124 Dátum: 08 júl 01, 18:24:12 »

Én a shippuudent részesítem előnyben  Mosolyog Mertmár idősebbek tapasztaltabbak a szereplők és egyszerűen jobban tetszenek, és szerintem egy kicsit "akciódúsabbak"  Hmm? Gondolkozik De a "sima" narutot is imádom  Pontosan
Naplózva
xenon
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Csiga_@_/"

« Válasz #125 Dátum: 08 júl 02, 19:26:12 »

a shippuden valamivel jobb én úgy érzem mintha jobban haladna benne az akció persze a sima naru se rossz csak némelyik filler nekem annyira vontatottnak tünt de itt a filler is egész érdekes mert  az elemi chakráról szól és nekem tetszik Nevet
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 02, 19:27:28 írta xenon » Naplózva

I know that we have never really met before
But, tell me, does this rag smell like chloroform?
You know that I'm the reason people lock their doors
But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch
You got nowhere to run too, so, don't try hiding
'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining

Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting
Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
Akatsuki Leader - Madara
Újonc
*

« Válasz #126 Dátum: 08 júl 22, 17:36:26 »

Egyértelmű, hogy Shippuden, mert abban a Főgonosz az Akatsuki:D
Naplózva

Pusztuljon Konoha! Le a Senjukkal! Vissza az Uchihák méltóságát x)
jennybaba
ANBU újonc
*

Szászke-kun fan :D

« Válasz #127 Dátum: 08 júl 27, 17:39:11 »

hát nem igazán tudok dönteni.. a sima naruto javára szólnak a zenék, meg hogy sasuke még a hetes csapat tagja volt, viszont a shippudenben kezdőtött el számomra igazán a sztori.. nem tudom ::/
Naplózva
hundory
Újonc
*

« Válasz #128 Dátum: 08 júl 29, 09:34:47 »

Sztem shippuuden, abban Naruto jobban néz ki... Pirul Mosolyog
Naplózva

Join The Naruto Online Multiplayer Game Naruto - Arena.com
jennybaba
ANBU újonc
*

Szászke-kun fan :D

« Válasz #129 Dátum: 08 aug 02, 22:18:19 »

Hát ja, ott mindenki jobban néz ki , kivéva ekik semmit se változtak  Pojén
Naplózva
Kagami-chan
Gennin
*

bleach fangörl a narus fórumonXD

« Válasz #130 Dátum: 08 aug 05, 17:52:52 »

jah Tsunade pl nem változottXD  én a shippuuden felé hajlok, mert azért  ott annyira már nem gyerekek ésss szinte mindenki jobban néz ki Nevet  Pirul
Naplózva

- bleach fangörl *ICHIGOOOO* (jelenleg nagyobb blíícs fangörl, mint naru fangörlXDezvan...szpráájt)
- hiszek a NaruSaku és a SasuSaku elméletben:D..valamelyik csak összejön:D
- Szászúke nem gonosz, csak ilyen emo fíílingűXD
Uchiha Sasuke-sama
Akadémiai tanár
*

Sasuke azért is "jó"

« Válasz #131 Dátum: 08 aug 05, 17:59:58 »

Én mindkettőt nagyon szeretem mert ott van az a sok harc ami megalapozta a Shippuu-t a Shippuu-ban pedig előjönnek végre az igazi főgonoszok.
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak, ezért a moderátor (Aes Sedai) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
UzumakiNaruto
Újonc
*

« Válasz #132 Dátum: 08 aug 11, 19:05:40 »

Szerintem shippuden mivel...

1. Több a csata szerintem Mosolyog
2. Komolyabb és izgalmasabb a story
3.Csajok is jól néznek ki Nyelvesít
4.Végre jobban elmerülhetek a Kyuubiban
5.Naruto és Sakura valamennyire összejönnek... csak egy ilyen kezdetleged izelítő... de pár részben lehetett látni... , pl: amikor Yamato-sensei elkapta Narutót és elfojtotta benne a rókadémon csakráját akkor... Sakura odasietett... segített neki^^ aztán próbált minél több chakrát felszabadítani , hogy hamarabb meggyógyúljon Naruto "úgymond" és ebben a pillanatban utal is arra amit Yamato akart modnani h "szereti" őt persze Naruto hamarabb felébredt...és egy büdös nagy pofont is kapott...

Bár szerintem ez egyéni vélemény /vagy van ebben vmi igaz is... de.... Sakura a végén belátja hogy Sasuke... nemlehet az övé és Sasukét nemérdekli sakura sehogyse... és ebből következtetve... Visszagondol arra a szép időkre amikor... Naruto mindig segített neki, bajban,jóban,rosszban Nyelvesít

6.Filler epizódok szerintem nagyon szuperek lettek8túltesz a sima narutón is Nyelvesít)... főleg a 70. részben (shippu) amikor Sora "életrekel"

7.Shippuban rengeteg véres jelenet van és szerintem ... engem az eléggé leköt Nyelvesít
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 11, 19:07:12 írta UzumakiNaruto » Naplózva

Hell-chan
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #133 Dátum: 08 aug 14, 14:52:42 »

shippuuden.Mert jobban néznek ki a szereplők Nyelvesít, egy picit komolyabbak is,van benne  jó kis véresjelenetek Ördögi,naon jók a zenék(ez mondjuk a simára is igaz),de a fő fő dolog  ami miatt jobb az:AKATSUKI Ördögi Kúl Nevet
Naplózva

A halál nem lehet olyan rossz dolog, még senki nem jött vissza panaszkodni.Nyelvesít    Akatsuki és  Jashin-sama  for evör!:D:P<3
dalmus03
Újonc
*

« Válasz #134 Dátum: 08 aug 20, 16:28:18 »

jobban tetszi a története h ha egy kicsit idősebbek de ha nem lett volna sima Naruto részek akkor meg azon rágódnánk h mi is az alaptörténet!
mindig is szerettem nézni olyan animéket amelyek a kezdettől indulnak
Naplózva
Oldalak: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 20
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins