Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #30 Dátum: 08 feb 19, 20:20:16 » |
|
most hogyígy elgondolkodtam rajta, nem csupán realista vagyok! talán nemis nagyon lehet egy kategóriába rakni a realistát az optimistával vagy a pesszimistával!! mer attól, hogy valaki realista (egyébként ez nem egyértelmű) még nyugodtan lehet optimista és pesszimista egyaránt! én aztmondom kifejezetten egy fajta ember nincs! ez az ami zavart a témával kapcsolatban! ahhoz szerintem, hogy valaki realista legyen, sokat meg kell élnie, hogy átlásson bizonyos dolgokat! mindemellett nemcsak ezen emberfajták léteznek, amiket itt felsoroltunk...csak szerintem misem vagyunk teljesen tisztában azzal, hogy milyen emberek -emberi személyiségek- vannak még...például van még az emberek között freudista, aki a freudizmus híve! tehát az ő életszemléletét freud elméletek határozzák meg és irányítják! a nácizmus is ide vehető, bár már korántsem jellemző,a második világháborúban kialakult életszemlélet, amely súlyosan rasszista, csak egy indokot tudott mondani, miért ölt meg egy zsidót: azért mert zsidó! ;D tehát, hogy magam ismételjem: ez relatív!! és szinte minden ide vezethető vissza! Einstein volt az az ember akinek az életszemléletét a közemberekbe "itatva" megkapnánk a harmóniát!
szóljatok ha van a szövegben ellentmondás! :-X
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 20, 16:04:37 írta Gk »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #31 Dátum: 08 feb 20, 15:55:37 » |
|
Nem is tudom hova soroljam magam. Egyik sem vagyok. Vagy mindegyik. Attól függ épp milyen a hangulatom és mik történnek velem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #32 Dátum: 08 feb 20, 17:37:26 » |
|
Ayaka! Mi vagy az időd nagy részében? GK! Nem tom, ha van valaki a fórumon, aki antiszemita, vagy egyéb fajelmélet hívő, az szóljon.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #33 Dátum: 08 feb 20, 17:56:45 » |
|
Hmm, az időm nagy részében? Hiperaktív xD de olyan nincs és a más.... amúgy nem tom, realista inkább mert egyszerre látom mindennek a jó és rossz oldalát is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Juuichibi István-kun
Vendég
|
|
« Válasz #34 Dátum: 08 feb 20, 18:11:35 » |
|
A vidám hiperaktív hova tartozik? Bár a hangulatfüggőségről még nem sikerült leszoknom, hiába próbálom.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 20, 18:12:48 írta Juuichibi István-kun »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #35 Dátum: 08 feb 21, 11:52:46 » |
|
Húú jó kérdés amúgy . Én asszem egyéb vagyok nekem is hangulat függésem van . Amúgy meg viszonylag nyugodt és agressízv vagyok
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 21, 11:53:58 írta Gangstakun »
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
Juuichibi István-kun
Vendég
|
|
« Válasz #36 Dátum: 08 feb 21, 12:30:30 » |
|
Nyugodt agresszivitás Jó dolog. Vkit úgy elküldeni a francba, hogy egy arcizmod se rezzen meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bero
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #37 Dátum: 08 feb 21, 12:50:39 » |
|
Én nem tudnám csak egy csoportba elképzelni magamat, néha optimista vagyok néha pesszimista.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
pomegranate
Chuunin
Nem elérhető
Kabalababa XD
|
|
« Válasz #38 Dátum: 08 feb 21, 20:11:43 » |
|
én mindig optimista vagyok!
|
|
|
Naplózva
|
Kócos kis romantika tejfogával a szívembe mart. Anyum: Zakuro Apum:Gangstakun Hugim:Tenchi Senseiem:Adachi CHPK 3-as számú tagja
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #39 Dátum: 08 feb 21, 20:36:07 » |
|
pomegranate az jó én szintén habár eléggé fel tudnak húzni oszt.társaim mikor doga előtt beszélik a szokásos "úgysem sikerül a zh-m" dolgokat tehát van amikor idegbeteg vagyok
|
|
|
Naplózva
|
ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget Onee-sama: Syzy
|
|
|
pomegranate
Chuunin
Nem elérhető
Kabalababa XD
|
|
« Válasz #40 Dátum: 08 feb 21, 22:07:14 » |
|
igen az velem is előfordul. A hirtelen dühkitörések
|
|
|
Naplózva
|
Kócos kis romantika tejfogával a szívembe mart. Anyum: Zakuro Apum:Gangstakun Hugim:Tenchi Senseiem:Adachi CHPK 3-as számú tagja
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #41 Dátum: 08 feb 23, 10:17:31 » |
|
lol xD én a pesszimistára szavaztam xD de igazából a pszichopata is ugyanúgy illik rám xD aki ismer az tudja h miért és h hogyanis minősül ez meg nálam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #42 Dátum: 08 feb 23, 15:42:39 » |
|
Én inkább úgyérzem, hogy egy pöoppet szadista vagy.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #43 Dátum: 08 feb 24, 06:58:07 » |
|
szerintemmeg azért magamról joban eltudom dönteni mivel magamat ismerem, meg mások is ismernek akik ezeket a tulajdonságaimat tudják ami rólad nem mondható el......
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 24, 06:59:13 írta Adachi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Naruto-kun 14
Chuunin
Nem elérhető