renato
Vendég
|
|
« Válasz #15 Dátum: 12 jan 07, 14:41:09 » |
|
Értem... hát ez nem túl biztató Mindegy, ha már elkezdtem adok egy esélyt neki..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #16 Dátum: 12 jan 07, 14:42:28 » |
|
Elhiheted hogy nagyon jó anime. Nem véletlen kapott AA-n 9,8-at a 10ből.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #17 Dátum: 12 jan 07, 18:25:53 » |
|
bezony ám, jó anime Vannak benne shounen harc jelenetek, de inkább a paródián és a poénokon van a hangsúly De nagyon faja anime tényleg A sci-fi részek is nagyon jók benne
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Drahaka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #18 Dátum: 12 márc 21, 20:18:37 » |
|
G-I-N-T-A-M.AAAAAAA?Imádom. még csak a 22.résznél tartok,de a sok röhögéstől .....hát legyen elég annyi hogy kockásítja a hasat. A kedvenc szereplőm Gintoki:egyszerre kelti a nagy szamuráj,a barom állat és az idióta benyomását.Eleinte furcsálltam a fakardot (meg hogy azzal győz katanás ellenfelek ellen) de aztán megértettem.A gintamában időpocsékolás bármi komoly logikát keresni. A sorozatra meg úgy tekintek mint egy japán Irigy Hónalj Mirigy fire.Nem vicc.Komolyan mondom ennyi jól használt paródiát rég láttam.
|
|
|
Naplózva
|
A lehetetlen, IGENIS LEHETSÉGES!!!! Egy mindenkiért,mindenki egyért! In brightest day,in blackest night,no evil shall escape my sight.Let those,who worship evil's might,beware my power GREEN LANTERN'S LIGHT!!!
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #19 Dátum: 12 márc 31, 01:06:56 » |
|
Akkor üdv a Gintama fanok körében A legnagyobb, mikor heti egyszer ehet Gintoki csak valamilyen édességet és nem kapja meg. Na meg a fakardos húzás se rossz Jaaaaa és állandóan Shounen Jump-ot olvassa, meg naplopó, nagyon adja a karaktere
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #20 Dátum: 12 ápr 01, 12:43:09 » |
|
Nektek melyik a kedvenc openingetek? Nekem mindegyik nagyon bejön ,de a kedvenc a Stairway Generation.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #21 Dátum: 12 ápr 01, 13:11:10 » |
|
Nekem az első, most címet nem tudok modnani. Endingből meg a mr.raindrop. AMúgy csak egy darabig láttam még, tudja valaki, mi a tosz van ELizabeth belsejében?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 01, 13:20:51 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Drahaka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #22 Dátum: 12 ápr 01, 14:27:07 » |
|
ez csak egy tipp,de szerintem zura és a terrori khhmmm szabadság harcosok vezére.
|
|
|
Naplózva
|
A lehetetlen, IGENIS LEHETSÉGES!!!! Egy mindenkiért,mindenki egyért! In brightest day,in blackest night,no evil shall escape my sight.Let those,who worship evil's might,beware my power GREEN LANTERN'S LIGHT!!!
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #23 Dátum: 12 ápr 01, 14:30:56 » |
|
STM az a pray. Én is az és a stairway között gondolkodtam hogy melyik a kedvenc. Az hogy mi elizaveth már eléggé az elején kiderült nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #24 Dátum: 12 ápr 01, 15:55:34 » |
|
Csak hoyg valami humanoid, öregember lábú alak van a belsejében. De a lilán izzó szemek alapján még akármi leeht. Ember is. Én arra az arcra tippeltem, aki küldte, de miért lenne neki ez jó? És ha egyszer már kimászott a szájából, akkor hogy nem bukott le, és hogy tartja Zura még mindig háziállatnak? VAgy ez már csak megtévesztés? Vagy túl sok logikát keresek ezekben a részletekben? Majonéz? Amúgy bírom, mikor néha megszólal, avgy valami
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 01, 15:56:43 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #25 Dátum: 12 ápr 01, 15:58:11 » |
|
Nem zura hanem katsura. Amúgy nem érdemes ilyeneken gondolkozni. Bár én se láttam még csak 180. részig és asszem odáig még nem nagyon történt vele semmi se. + ha nem tűnt volna fel Katsura egy kicsit sérült szellemileg.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 01, 15:59:42 írta Putir »
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #26 Dátum: 12 ápr 02, 07:55:16 » |
|
Nektek melyik a kedvenc openingetek? Nekem mindegyik nagyon bejön ,de a kedvenc a Stairway Generation. 1.opening és az 5.opening Elizabeth belsejében meg szerintem valami öregember van De lehet Drahakának van igaza Katsura csak lojális az országa iránt, hű a nemzetéhez, ezt nyílvánítja ki úgy, hogy harcol azért, amiért Hogy kitakarítsa innen az ufókat/idegeneket, nem hinném, hogy szellemileg sérült
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #27 Dátum: 12 ápr 03, 04:47:04 » |
|
Amiatt nem is, de egy párszor azért már bizonyította mindenféle állatsággal, hogy ő sem százas, ahogy ebben az animében senki sem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #28 Dátum: 12 ápr 03, 10:47:52 » |
|
Ja, hát igen, mindenki nagyon nagy állat ebben az animében, főleg Gintoki Meg Kagura, amennyit eszik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Drahaka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #29 Dátum: 12 ápr 03, 20:24:38 » |
|
háát kagura mégis csak a világegyetem legerősebb fajához tartozik.(kööhm köhmm ssj köhmm köhmm dragon ball köhmm köhmm).
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 04, 15:18:50 írta Drahaka »
|
Naplózva
|
|
|
|
|