Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #285 Dátum: 11 ápr 10, 20:07:16 » |
|
Valaki rosszul mondta. A papír forma folyamatosan fárasztja, mondja is, vhogy, hogy: "A papír angyal jutsum kifújt".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #286 Dátum: 11 ápr 13, 20:14:53 » |
|
Amúgy arra alapoznám azt az elméletemet, hogy konan képes robbanó jegyzetet létrehozni, hogy amikor használja a kami no shisha-t akkor ott először csak fehér lapok látszanak, amikből robbanó jegyzetek lesznek. Ha rosszul láttam bocsi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bazsóka
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #287 Dátum: 11 ápr 15, 17:12:34 » |
|
nekem tökre bejön ez a technika, de azért vannak gyengéi is pl: a tűz, de amint azt már láttuk az ellen tud védekezni vízzel, de esőben nem tudja a felderítő technikát használni, meg tuti, hogy egy csomó chakra kell hozzá
|
|
|
Naplózva
|
a holdszem terv végre lesz hajtva, senpai hehehe:D
|
|
|
geryke5
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #288 Dátum: 11 ápr 16, 12:21:47 » |
|
Szerintem ezek különleges, chakrával átitatott papirok, amit kedve szerint formázhat.
|
|
|
Naplózva
|
PSN név: gerykelf
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #289 Dátum: 11 ápr 16, 14:39:30 » |
|
Szerintem meg az "maga" Konan és a jutsuja. Elég sokszor látjuk, hogy ő maga "esik szét" vagy "áll össze" papírlapokra/ból. Pl.: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/368/15 (és következő oldal) http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/371/11 (és következő oldal)
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #290 Dátum: 11 ápr 19, 19:22:24 » |
|
Amúgy a tűz ellen nem kell neki víz, itt a példa, amikor jiraiya tüzet fújt ellene, akkor a papír kibírta, sőt még jiraiyanak kellett félreugrania a papír elől.
Mi történik akkor, ha az összes papír elpusztul, ami őt alkotja?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #291 Dátum: 11 ápr 24, 18:38:39 » |
|
Konan a papírral csak vágni, robbantani, kémkedni, repülni tud? Ugye eddig csak ennyit mutatott?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #292 Dátum: 11 ápr 24, 18:41:06 » |
|
Az agyagklón robban, ha robbanóagyagot is tartalmaz, mert van olyan, amibe nincs, pl a madaraiba , amiket utazik nem mindig van robbanóagyag.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #293 Dátum: 11 ápr 25, 14:14:35 » |
|
Miért? Nem elég? Amúgy robbantani nem tud. Mivel még mindig nem a saját papírjaiból hozta létre az a pár ezer robbanójegyzetet, amivel Tobit akarta elpakolni. ^^ Ja, és még be is tudja burkolni az ellenfelet és különböző tárgyakat tud formálni papírból.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #294 Dátum: 11 ápr 25, 19:12:53 » |
|
Tényleg, azt kihagytam, na látod, már én is öregszem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #295 Dátum: 11 máj 08, 18:18:54 » |
|
Amúgy Hanzou képes volt robbanó jegyzetet létrehozni, akkor Konan miért ne tudna?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaki
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Joghurtos nokedli egy koponyában :D
|
|
« Válasz #296 Dátum: 11 máj 08, 18:25:05 » |
|
Hanzou nem létrehozta,hanem elrejtette a robbanó jegyzeteket
|
|
|
Naplózva
|
"Ki vagy te, hogy bíráld az életet, amit élek? Nem vagyok tökéletes. Nem is azért élek, hogy azzá váljak, de mielőtt mutogatni kezdenél, győződj meg róla, hogy a te kezeid tiszták!" /Bob Marley !
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #297 Dátum: 11 máj 08, 19:49:30 » |
|
Hát nekem úgy tűnt, hogy a földből lettek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #298 Dátum: 11 máj 09, 06:45:43 » |
|
Elő volt készítve a terep. Hanzou és Danzou nem akarta élve elengedni onnan Nagatóékat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
adamkaa1102
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #299 Dátum: 11 jún 27, 13:27:33 » |
|
Szerintem minél több Chakra megy bele annál szívósabb lesz a mi kis fazonunk Egyébként nekem is bejön, azt leszámítva, hogy annyiban nem élethű amilyen gyorsan rajzolja le
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|