Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #585 Dátum: 12 ápr 01, 19:23:09 » |
|
..odament Balázshoz, és idegesen elkezdett turkálni az ingzsebében. Mint kiderült, azért, mert..
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #586 Dátum: 12 ápr 01, 19:27:13 » |
|
...megérezte a ropis süti illatát, ami Balázs kedvelt nasija volt, így Balázs élete veszélybe került...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #587 Dátum: 12 ápr 01, 19:29:02 » |
|
..ezért kirohant az épületből, és sikítozva menekült a zsiráf elől, amit csak ő látott, így..
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #588 Dátum: 12 ápr 01, 19:31:18 » |
|
...egyedül csak 1 ember hitte, hogy megőrült, a többiek követték, mert azt hitték, hogy ő egy tisztánlátó! Balázs eszeveszetten szaladt, nyomában egy vérengző zsiráffal, amit csak ő látott, mögötte pedig sírva és csodálattal vegyes ámulattal néző emberek futottak, és...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #589 Dátum: 12 ápr 01, 19:36:24 » |
|
..szedték össze a fagyi gombócokat a betonról, ami a zsiráfból potyogott ki..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #590 Dátum: 12 ápr 01, 19:38:13 » |
|
...hiszen amíg a zsiráf láthatatlan volt, addig a potyadéka igenis látszott, így az egyetlen ember, aki hülyének gondolta, látva a bizonyítékot, megőrült, és diliházba került, amikor...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #591 Dátum: 12 ápr 01, 19:53:21 » |
|
..golyóstollak hada szállt alá az égből egy rozoga tutajon. Ennek okát csak egy ember tudta, aki annyira félt beszélni, hogy vázává változtatta magát..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #592 Dátum: 12 ápr 01, 19:56:03 » |
|
...és egy cickánymumus rakott bele 7 db mérgező sisakvirágot, erre a vázává vált ember...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #593 Dátum: 12 ápr 01, 20:04:42 » |
|
..kivirágzott. Mégpedig egy igen ritka fajta virágot hozott, ami csak Szibéria legészakibb részein nő, a nevezetes..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #594 Dátum: 12 ápr 01, 20:06:35 » |
|
...Extrománnásztoptilusz, ami viszont mérgező, ha valaki hozzáérinti a lábát, mert...
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #595 Dátum: 12 ápr 01, 20:08:15 » |
|
...annak csak egyetlen ellenszere volt, a hubertusz antiodusz, de azt élő ember még nem látta, és a könyvekbe készült képeket is zombik fotózták, de...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #596 Dátum: 12 ápr 01, 20:09:22 » |
|
...most a híres Gennyhárt Kokárda (kutató) kutat a hubertusz antiodusz után, mivel...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #597 Dátum: 12 ápr 01, 20:16:41 » |
|
ez a növény a gennyes hátat is meggyógyítja, és nem vette észre, h a nevében ott van egy r betű is, így azt remélte, ...
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #598 Dátum: 12 ápr 01, 20:18:01 » |
|
...hogy ez a növény segít meggyógyítani a "betegségét", de egy rég halottnak hitt személy elmondta neki, hogy a neve nem Gennyhát, hanem Gennyhárt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #599 Dátum: 12 ápr 01, 20:21:30 » |
|
ekkor úgy döntött, hogy ha megtalálja anövényt, akkor Balázsnak fogja adni, megköszönte barátjának a felvilágosítást, és megkérte, hogy tartson vele. A barátja neve nem más volt, mint
[Ez ne megint orochimaru legyen pls xxDDDDDDD]
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
|