Kedves itara: Először is értelmezd amit írtam a kamuira. Kiemelni egy kicsi részletet a szövegkörnyezetből hihetetlenül nagy baromság. Olvasd tovább, a többi részt is, ne csak a Paineset, mert valamit elfelejthettem oda kiírni.
Honnan a büdös retkes életből szedte, tudta volna hogy ő a legerősebb? Tudtommal nem mondta neki senki, hogy ez a fickó a legerősebb, Kamui-t kell használj ellene. Másrészt már mondtam, egy viszonylag KIS CHAKRA MENNYISÉGŰ ninja nem lő el egy olyan chakra igényes támadást ami valószínűleg könnyen őt is lestrapálja. Nem mellesleg 2 Pain harcolt ellene, és valószínűleg tudta, hogyha mellémegy vége mindennek. Ellőtt egy kage bunsint, majd használta az amúgy se hozzá tartozó, és számára nehéz használatú sharingant, valamint még pár jutsut még csinált is. Hát mondhatom két kis Kamui után meg is halt. Remélem érthető miért is nem akarja sokszor használni. Egy harctéren lévő összecsapásban nem az a jó technika, ha az első másodpercben elő egy ilyen technikát, és ami után ő használhatatlan, hanem az amikor kis chakra pazarlás mellet jó taktikát alkalmazva minél több ellent kiszed.
Ne már, most kérlek, Itachi nem akarta feleslegesen megölni őket. Ha a Sasukéra gondolsz, akkor meg épp akkor volt túl egy több menetes kage szintű ütközeten, és valószínűleg bedarálták volna. Sasuke vs kage segítők: Te most ezt KOMOLYAN GONDOLTAD? Épp akkor verte tönkre egy kage, és még volt mellette legalább 3 jounin szintű ember, meg még mentek Gaaráék.
Por elem: olvasd el a hozzászólásom. Nem írtam hogy gyenge, sőt azt írtam erős.
Szerinted az az 1 mp a ninja világban, ahol akár 0,1 mp alatt gyilkolna gyors? Ne nevettess.
Jah, hadseregeket győz le a hihetetlen képességeivel, de ehhez nem csak a por elem tartozik. Ha megnézed, repül, chakrája érzékelhetetlen, és a por elem. Ezek együttesen teszik hihetetlen veszélyessé.
Na ez most komoly? Muu indul csak esélyjel Nagato és Ita ellen? Honnan vetted? Adnál egy manga fejezet és oldalszámot? 1, a por elem nem tudni hogy viselkedik az éhes birodalom ellen. 2, a por elem tuti nem viszi át az ÁTVIHETETLEN yata tükröt. 3, Ha bekap egy szúrást Itachi kardjától, tuti le van pecsételve. 4, nem tudjuk, hogy Muu kibír-e egy Tsukiyomit 5, tenseijek, idézések, lélekelszívás, ezek ellen szemtől szembe semmit sem ér. 6. nem tudjuk hogy mennyire lehetetlen érzékelni, vagyis azt, hogy két táp szemtechnika észreveszi-e.
A véleményed fent tarthatod, de nem váltod meg vele a világot, sem más véleményét. Nézd már meg könyörgöm, hogy minden egyes nagyon cool és übertáp jutsu tulajdonosát lebutította valamivel. Kakashi: kis mennyiségű chakra, Itachi beteg volt, Nagato is beteg volt, Sasuke nemrég kapta csak meg, a por elemet egy beteg vén kage használja, Muu meg irányítás alatt állt. Ha ezekre azt mondod, hogy 100% -osan képesek használni képességüket, akkor hülyét kapok.
Domynyk:
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/392/4 ajánlom olvasd el. Nem azt írja, hogy szükséges hozzá, nem azt írja, hogy vele jár, hanem azt, hogy felébredt. Ennyi. És pont ős az aki lehet nem tudja. És ez a pont ő-zés egy gyerekes baromság. Ennyi erővel, pont ő ne tudná használni a Kamui-t, meg a kotoamatsukamit, aki elsőnek felébresztette?