Chakra
|
|
« Válasz #1410 Dátum: 09 okt 15, 15:59:48 » |
|
STM: Ne személyeskedjünk, én sem teszem. Nem azt mondom, hogy nincs igazad, csak azt, hogy nem biztos, hogy úgy van.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #1411 Dátum: 09 okt 15, 21:51:23 » |
|
Csak arra utaltam, hogy már többször is szóva tetted, amikor így beszéltem valamiről. Nem akartam személyeskedni, de sajnálom, ha így tűnt..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
titius
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Sharingan
|
|
« Válasz #1412 Dátum: 09 okt 16, 13:12:51 » |
|
Nobody te miről beszélsz?Honnan szedted ezeket a marhaságokat.Kezdjük ott ,hogy nem Madara használta elsőnek ,hanem akkor inkább már A 6 út bölcse és annak fiai.Azt ,hogy melyikből fejlődtek ki a Doujutsuk nem tudjuk ,(Ám nem csak a szemtechnikák a vér vérnalképességek-.-)Csak egy szóbeszéd volt a Byakugan --->Sharingan vonal.És azota szóba került egy Juubi is.A kekkei genkaiok pedig ,tuti ,hogy nem egy "őstől" származnak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1413 Dátum: 09 okt 16, 14:08:28 » |
|
madara és testvére volt az első, akik a mangekyou sharingant használták. azelőtt akárhány kekkei genkai lehetett, még akár rikudou sennin előtt is, ő "csak" a ninjutsut mint olyat fedezte fel. lehetséges, hogy előtte is használtak mindenfélét, úgy, mint haku amikor először felfedezte a képességeit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
titius
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Sharingan
|
|
« Válasz #1414 Dátum: 09 okt 16, 14:19:02 » |
|
Így van ,de én sme azt mondtam ,hogy Rikoudo volt az első ,hanem ő tuti ,hogy Madara előtt volt és tudomásunk szerint ő az első.Hogy volt-e előtte az kérdés
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bububo
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Már rég lehunytam a szemem.
|
|
« Válasz #1415 Dátum: 09 okt 16, 14:23:02 » |
|
nobady! what the fuck? mi van? A byakugan Sharingan dologhoz csak annyit tennék hozzá. Kakashi még a manga elején mondta hogy "ő úgy hallota, hogy a byakuganból fejlődött ki a Sharingan". De ez csak egy szóbeszéd. Hisz Kakashi semmit nem tudott a 10 farkúról, az Uchihákról sem a Sharinganról. Sem ő, sem a többi konohai még csak közelében se jártak a dolgoknak. A sharingan dojutsujának titkát, és úgytünik a rinnegan titkát az Uchihák őrizték. Talán a Sharingan múltjáról nekik jobban hihetünk mint Kakashinak. Vagy más egyéb a népi mendemondák alapján tájékozódott embernek. Szerintem ez + az a tény hogy a manga elején mikor még nemvolt ennyire kidolgozva a sztori, elég erős érv, hogy Kakashi "tájékoztatásnak szánt pletyka szerű elméletét" elfelejthetjük és a kukába dobhatjuk. Mert ahogy kiderülni látszik, nem sok köze volt a dolgokhoz. Nah jó persze megtörténeht hogy lesz benne kavarás, sőtt. Csak egy pl:tegyük fel, Rikoduonak byakuganja volt, és a Rinnegan megszerzése után vált ki belőle a Sharingan. magyarán Kisi bármikor megcsavarhatja gy a dolgokat hogy az elején elhangozz infók se veszítsenek tartalmi jelentésükből. Ki is nézem belőle. De egyenlőre nekem az a véleményem, hogy a byakugannak semmi apszulút zéró köze van a sharingan & rinneganhoz.
|
|
|
Naplózva
|
-Amit nem értesz, azt ne kritizáld fiam! Kinek útját nem jártad, életét nem érted. \"Tabukkal vettük körül magunkat, mert nem tudtunk szembenézni a gyengeségeinkkel.\"
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1416 Dátum: 09 okt 16, 14:40:19 » |
|
Hmm.. ezek után én már csak azt kérdezném emg, mi ez az egész "TENSUIKAUGAN" dolog... ...a shippuden anime 296-odik részéből.. Lehet, hogy igaza van, és onnan tud róla, hogy ő is rendelkezik a képességgel?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 16, 14:41:30 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
titius
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Sharingan
|
|
« Válasz #1417 Dátum: 09 okt 16, 14:51:50 » |
|
Szerintem csak ezzel szórakozik ,hogy ez legyen az első hsz-.- inkább nem fejteném ki bővebben erről a véleményem. Igen és más már írta ,hogy lehet a Hyuuga klán terjesztette csak ezt,amit meg is lehetne érteni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1418 Dátum: 09 okt 19, 15:12:12 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 19, 15:24:49 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1419 Dátum: 09 okt 19, 15:24:14 » |
|
most már látom de mindegyik csak a törzsétől van meg... szal lábat ne is várjak h majd járni kezd pl sóskánál
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naru-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1420 Dátum: 09 nov 06, 02:29:17 » |
|
hello Nemtudom jo hejre irom e de majd kiderül:D Ugy halotam 1 interjuban h narutonak vérvonalképesége lesz:D PONTOSABAN:információk derülnek majd ki Naruto családjáról és vérvonal képességeiről is. Vagyis nemcsak 1 vérvonal képesége van?Vagy egyáltalán tényleg lesz vér. képesége?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #1421 Dátum: 09 nov 06, 09:13:55 » |
|
Ezt mi se tudjuk. Egyenlőre nincs neki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naru-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1422 Dátum: 09 nov 09, 14:13:55 » |
|
Hello Mostanság azon gondolkozom bár ez csak 1 ötlet h, Lehet Azért nemtudja Naruto használni a vérörögségét(nemis tud role)mert lehecséges h valaki lepecsételte. Ezis lehecséges szereintem.Nincs kizárva h ez történt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
|
« Válasz #1423 Dátum: 09 nov 09, 15:59:42 » |
|
Vagy csak egy bizonyos kor után jön elő. Valaki kocsit kap 18 szülinapjára Naru meg emberfeletti erőt Amúgy azon gondolkodtam, hogy Kishimotosensei lehet rég kitalálta ezt a vérvonal képességet hisz ez lehetett az egyik indok amiért eltitkolták, hogy kinek is a fia, mert olyan übertáp a vérvonal képessége, hogy bármelyik falunka kéne.(a 9farkúról meg ne is beszéljünk )
|
|
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
titius
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Sharingan
|
|
« Válasz #1424 Dátum: 09 nov 09, 17:28:18 » |
|
A 4. hokage a téridő jutsujáról volt híres ,amit Hiraishin no jutsu-nak hívtak és köztudottan a naruto wiki és a leafninja szerint ez nem kekkeei genkai.Tehát ez nem lehet az a bizonyos Naruto képességeJah és még valami mivel ez egy interjúban volt ,jó lenne ,ha kihúznátok ,mint spoiler ,mivel lehet nem is biztos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|