Szupi, amiro, te is írj privit Hadriusnak, kor-lakhely tartalommal.
Én is úgy gondolom, hogy az embernek belefér az utazgatás, főleg nyáron, szerintem most kellene belehúzni, amíg a legtöbb embernek nyári szünet van. Azt hiszem Dani írta, hogy 245 km-re van neki Szeged. Ez akkor neccesebb, ha nincs spórolt pénzed, vagy állandó kereseted. Amúgy az utazás kibírható, csak könyv kell hozzá, vagy egy hosszabb időt kibíró zenelejátszó. Ha igazán szeretnél részt venni, egy oda-vissza út simán finanszírozható, szerintem, utána meg úgyis elválik, hogyan tovább.
Ishida, tény, hogy az utazgatás miatt nincs jó helyszín, de úgy gondolom, ne ez akadályozza, hogy csináljunk egy minőségi szinkront. Ha mindenki random mikrofonnal, programmal, stb-vel veszi fel, sokat ront a minőségen. Illetve Hadriusnak is plusz munkát ad. Azért írom őt, mert ha még át is vállalok pár feladatot, neki kell megtanítania, mert az informatika ezen részéhez nem konyítok.
Mondtam neki is, hogy én Egert tudom felajánlani, mint másik helyszínt, de tekintve, hogy pont neki nem igazán alkalmas, én rugalmasabb munkaidővel rendelkezem, stornóztam.