Dawlish
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #15 Dátum: 11 jún 25, 09:16:12 » |
|
Elnézést,amiért ilyesmivel zavarok,de a Toriko anime 1.részét sehol nem tudom elérni a naruto-kun.hu-n,sem pedig a torrent trackeren.Én vagyok béna vagy tényleg nincs fenn sehol?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #16 Dátum: 11 jún 25, 14:06:57 » |
|
A 2. rész az 1. rész Ami 1-gyel van számozva az a one piece és a toriko közös része. Nyugodtan kezdd a 2-vel
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Dawlish
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #17 Dátum: 11 jún 26, 20:26:06 » |
|
Köszönöm Szépen!Bocsánat a balfékségért:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #18 Dátum: 11 jún 26, 22:13:44 » |
|
Inkább a mi sarunk mint sem a tied. Már elkellett volna készülnünk vele és akkor mindekinek világos lenne:D.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #19 Dátum: 11 júl 09, 22:15:39 » |
|
Megnéztem újra a 9.részt és még mindig érzek egy kis nameki beütést arról a csávón, aki irányította a GT robotot szerk.: ja és Sunny megjelenése kicsit stylist-os és homokos
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 09, 22:28:51 írta samdav »
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
King082
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #20 Dátum: 11 aug 14, 10:50:45 » |
|
Sziasztok Toriko feliratot hol lehet letölteni? ha valaki segítene azt megköszönöm 15- től kellene választ előre is köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #21 Dátum: 11 aug 14, 11:43:33 » |
|
Egyenlőre sehol. Mivel nem tartózkodtam otthon nem lett még megcsinálva. Ne aggódj hamarosan publikálásra kerülnek a részek.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #22 Dátum: 11 aug 23, 16:29:27 » |
|
Nagyon durva a mostani részek, végre Sunny lenyomta azt a rohadék GT Robo-t. + Toriko maximumon és lecsapták, mint egy legyet, nagyon epic volt... Mondjuk az is nagyot nyom a latba, hogy nem evett szinte semmit már jó rég óta. Amikor a főellenség megjelent, nagyot néztem, egyszer csak ott termett. Szegény Rin Ja és végre fény derült az Ínyenc Sejtek titkára Mitsutoshi tud valamit, szerintem nagyon szépen rávezette a néző közönséget ezzel az Ínyenc Medúzás dologgal. Hihetetlen nagy csavar volt, mikor Toriko visszatért (2x is), csak néztem Szerintem eddig az Ékkő Hús volt az az étel, ami Toriko-ra ennyire nagy hatással volt.
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #23 Dátum: 11 szep 16, 19:36:05 » |
|
Elnézést kérek az emberektől. A project most miattam nem halad. Meghalt a fejhallgatóm szóval nem tudok haladni mivel nincs hangfalam... illetve ami van azért állandó háborút kell vívnom a húgaimmal. Szóval kicsit várnotok kell, de utána ígérem kaptok egy jó nagy adagot egyben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Infy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #24 Dátum: 11 okt 25, 20:30:16 » |
|
Ha ezen műlik nekem van egy felesleges fejhallgatóm, elküldöm postán
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #25 Dátum: 11 okt 25, 20:56:53 » |
|
Köszi már megoldottam:D. Mondjuk kicsit nehéz a garanciát elrendezni nálunk. A toriko fanoknak jó hírrel szolgálhatok a Toriko készül. Mikor kaptok részt? HimitsuXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #26 Dátum: 11 nov 22, 21:22:13 » |
|
Na szóval utóljára nyáron néztem torikot és gözöm nincs hányadik résznél tartok. Azt tudom hogy kb ott tartotam hogy az égkő(?)húst akarják kinyerni a mamutból a okama akarom mondani nem tudom mi a neve csak azt tudom hogy a hajával harcol na az küzd egy robottal a mérges csávó meg már legyözött egy óriás robotot. Na kb itt tartom melyik rész lehet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #27 Dátum: 11 nov 22, 21:29:02 » |
|
Aki a hajával harcol azt Sunny-nak hívják, a mérges csávó szóval a méreg csóka, azt meg Coco-nak hívják Ééééés 15.részben győzi le Sunny a GT robót
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #28 Dátum: 11 nov 23, 16:04:53 » |
|
Köszi el is kezdem tölteni akkor a többi részt. Milyen időközönként szokott jönni? Vagy csak random?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #29 Dátum: 11 nov 27, 17:29:30 » |
|
OMG, most jöttem rá, hogy Terry lett a kedvencem a sorozatból Nagyon király! Főleg, hogy most lenyomta a Zombi fát
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|