Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #765 Dátum: 07 júl 24, 10:41:23 » |
|
ki az az öt? Lila, Zetsu, Pein....
ki a többi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #766 Dátum: 07 júl 24, 10:42:57 » |
|
Sasori...sztem még Tobi is...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #767 Dátum: 07 júl 24, 10:43:29 » |
|
Sasori már nem él....de télleg, IUta, Kisame....szerintem sem húzzák már sokáig...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Itachi.takuta
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Ulquiorra Forever!
|
|
« Válasz #768 Dátum: 07 júl 24, 14:01:48 » |
|
Sasori már nem él....de télleg, IUta, Kisame....szerintem sem húzzák már sokáig...
Pedig remélem igen... :'( ;D :o Úgy kéne, hogy Sasuke és Kakashi előhívja a Mangekyou Sharingant, Itachi pedig kiszabadítja a Tengu királyt. A király ezt meghálálja(már, ha egy Tengu tud ilyet :-X : ), segít az Akatsukinak, +az új tagok... ergo: tök jó lenne!!
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #769 Dátum: 07 júl 24, 15:37:25 » |
|
Van egy ötletem... Amikor megnéztem ezt a képet eszembe jutott vmi. http://www.animefon.extra.hu/wall/naruto/akatsuki/Akatsuki-02.jpgSzal az, hogy mi van, ha a Pain-től jobbra álló sötét személy az, akivel az utolsó mangában beszélt, és aki mondta neki h fogja el a Kyuubi-t? Csak azt nem tom, hogy honnan tudják, hogy milyen szereplők lesznek még sokkalta előbb a mangában? Viszont a lila hajú nincsen ott! és Tobi se, bár nemtom miért hagyták ki, de biztosan megjelent már a mangában Tobi, hiszen Hidanék Tobi után jelentek meg, miután Tobi is Akatsuki-s lett, de javítsatok ki ha tévednék. De sztem ez a legérdekesebb Akatsuki-s csoportkép. Jah, és vki meg tudná mondani, hogy melyik országból van ez a homlokvédő? http://www.kepfeltoltes.hu/view/070724/fejpant_www.kepfeltoltes.hu_.jpgMert ez Pain-é, és kivi lennék, melyik országból jött, csak nem vagyok túl jó ezekben a homlokvédős jelekben. :-[
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 24, 15:48:24 írta Handy »
|
Naplózva
|
|
|
|
csont12
Vendég
|
|
« Válasz #770 Dátum: 07 júl 24, 16:03:05 » |
|
Talán a füjé és nem reggizel az animefonforum.awardspace.com-ra????Men a kék hajura gondolsz mert ő ott állt!!!!!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 24, 16:06:11 írta csont12 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #771 Dátum: 07 júl 24, 16:25:16 » |
|
Az a csaj nincs rajta azon a képen, mert annak a sötét alaknak aki a vezér mellett áll ilyen tüskés a haja vége, a kékhajúnak pedig nem olyan a haja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #772 Dátum: 07 júl 24, 16:34:13 » |
|
Amegakure no Sato (雨隠れの里) "Village Hidden in Rain", magyarul Rejtett Eső Falu vagy az Esőben Rejtőző Falu. (Mind a két féle képpen fordítható. ) Ez a falu az Eső oszágában van. És a vezér neve P ein és nem Pain. Moderátor: 3 hsz törölve Gk-tól: a fórum nem chat. 2 hsz törölve Ben Tennyson-tól: a fórum nem chat. 2 hsz törölve Pettinho-tól: a fórum nem chat. 1 hsz törölve Alucard-tól: témába nem illő, felesleges hsz.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 24, 16:42:27 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #773 Dátum: 07 júl 24, 16:42:39 » |
|
hm..fenébe..pedig azthittem valami ismeretlen lessz ez a falu....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #774 Dátum: 07 júl 24, 16:54:43 » |
|
Hát, csak a mangában a-val van írva, direkt megnéztem és e-ről javítottam át a-ra... ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #775 Dátum: 07 júl 24, 17:00:32 » |
|
A magyar mangában hibásan van, bocsi :-X. Hamarosan javítva lesz.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #776 Dátum: 07 júl 24, 19:25:51 » |
|
Az a csaj nincs rajta azon a képen, mert annak a sötét alaknak aki a vezér mellett áll ilyen tüskés a haja vége, a kékhajúnak pedig nem olyan a haja.
Az a kép nem csak 1 fanart ? ;D Nincs is oan akatsuki tag, az csak a nöi akatsuki tag lehetne de ha nem ö az akkor meg hülyeség az egész kép :d.
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #777 Dátum: 07 júl 24, 19:34:39 » |
|
Az egy régi kép, amikor készült, még szinte semmit nem lehetett tudni az Akatsukiról.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #778 Dátum: 07 júl 25, 00:25:11 » |
|
Azt olvastam egy magyar-japán szótárban h a Tobi az az ugrást jelenti. Bár ilyen harcművészettel kapcsolatos szavak voltak benne...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #779 Dátum: 07 júl 25, 00:46:13 » |
|
Érdekes de jelentheti azt és akkor mar sejtem hogy élhette tul dei kipukkanasat .
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
|